28/8 -08!

Idag så  hade vi bara tre lektioner, vilket vi visserligen har alla torsdagar. Ibland fyra. Men ändå.

Började dagen med att ha BKF - "Förskola, skola och fritidshem". Vi pratade mest bara om praktiken som vi ska göra lite senare i år.
Efter det så hade vi IOS - "Utveckling, livsvillkor och socialisation". Där fick vi nästan nog bara reda på vad vi har för betyg osv. Med andra ord så var dom lektionerna sega.
Sen efter lunchen så hade vi Svenska. Under rasten så fick jag lov att gå ner i elevhallen och träffa Dennis. Vilket jag var lite rädd för, eftersom att jag är så blyg och aldrig har träffat han. Inte heller känner jag hans vänner så mycket. Bara Makke, det är ju genom han som jag känner Dennis. Men men.
Efter att jag setat med dom i kanske 5min, så var jag tvungen att gå tillbaka till Svenskan. Då satte vi oss bara ner och kollade på lite snuttar från Troja. Sen gick vi över tiden med 5min. Så 5 i två slutade vi och därefter gick jag med Emil och Malin till bussen.

Nu är jag ju hemma men jag är sjukt trött också, så jag funderar på att gå och lägga mig i sängen för att titta lite på One Tree Hill. Vi får se. Men ska i alla fall sluta skriva nu.

Tjohej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0