29/12 -08!

Nejni. Nu ska jag bara fixa klart det sista sen ska jag åka till tåget!

Men nu är det så att jag antagligen inte kommer orka/vilja(umgås hellre med älsklingen)  uppdatera så himla mycket under tiden som jag är borta. Men jag skriver kanske någon gång lite då och då.

Annars, håll utkik lite då och då, för tillslut kommer jag hem och då kommer det en låååång historia om vad vi har gjort osv. Haha.

Men nej, nu ska jag stänga av och fixa mig klart. Ha det bra alla och GOTT NYTT ÅR!

Hejhej ♥

29/12 -08!

Nu sitter jag är, fixad och allt. Det ända som fattas nu är bara att väskan ska packas klart, sen är jag redo att åka iväg till Dennis. Fast han lanar fortfarande, så det är väl bara att vänta. Haha.

Men nej, nu ska jag se om jag har nå skivor så jag kan bränna ut lite filmer. Vad ska ni hitta på idag?

Hejhej ♥

29/12 -08!

Tråååkigt! Blev ingen film för min del, för filmen hade huxflux försvunnit ifrån datan, antagligen hade jag gjort misstaget att redera den.

Jag håller just nu på att ladda hem den igen, men pga min klumpighet, så blir det till att se filmen någon annan gång. Buhu!

Hejhej ♥

29/12 -08!

Nu är det så att jag är stolt över mig själv, igen! Inte så länge sen jag var det, tror jag? Haha. I alla fall så har jag gått igenom massa utan mina kläder (tror det var alla) och jag har fick ihop 2kassar som ska kastas/ges bort på en gång! Det känns faktiskt bra nu när det är tomt och bara finns kläder kvar, som jag kommer att använda. Restan tog ju bara plats!

Men nåja, nu sitter jag har. Tjugo i tre på natten/morgonen för vissa? Haha. Och ja, jag ska inte sova än. Jag tvättade precis bort mitt smink, och nu blir det nog att sätta igång någon film. Tro det eller ej, men jag är nattmänniska. Hihi. Sen när filmen är slut, så SKA jag sova, det lovar jag.

Men ja, jag skriver nog imorgon igen, innan jag far iväg till min pojk. Sov sött alla människor (antar att de flesta redan sover?) :)

Hejhej ♥

28/12 -08!

Ja nu är jag hemma igen. Jag är mätt och glad. Eller ja, mätt kan jag ju inte påstå, för jag sitter just nu och tjockar i mig en massssa godis. (Jag åt nyss mat) Sen så har jag en chipspåse som ligger och väntar också, dock inte en sådan stor utan en liten söt en. Eller ja, två st.

Men jaja. Hemme hos mina kusiner så var det fullt hus, eller nej inte fullt hus för det var bara jag, mamma, pappa och så min morbror, hans fru och deras två barn då. Men dom var på bus/lek humör, så dom sprang runt och lekte. Men det är kul att se hur dom är, för dom är så sjukt söta mot varann. Det är verkligen syskonkärlek på hög nivå.

Men men, barn är inte alltid söta. Dom kan ju bli jobbiga också. Haha.

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva, som vanligt. Men jag ska väl fortsätta äta mitt godis samtidigt som jag ska göra om lite bilder. Ni får ha en fortsatt trevlig söndagkväll i alla fall :)

Jag bjussar på en bild på mig själv. Så som jag ser ut idag.


Hejhej ♥

28/12 -08!

Visst okej, jag somnade verkligen inte i tid inatt. Men det var för att jag låg och gjorde mig själv rädd med saker som jag inte tänker gå in på nu. Men jag kom då upp i tid i alla fall! Plus poäng till mig va? :)

Hejhej ♥

28/12 -08!

Ja herregud så tiden går. Alla mina dagar (nätter) går ända ut till ~4 tiden. Då menar jag att jag är vaken till 4tiden nästan varje natt nu. Men ja, inatt lär det bli lite tidigare eftersom att jag ska iväg till mina kusiner imorgon. Dom ville bjuda på fika. Men någon hylla får jag inte hem imorgon, för den hade tydligen blivit såld. Jobbigt värre!

Men jag är glad ändå nu. För min nyår är planerad lite grann. Och det blir att fira in det nya året tillsammans med min älskling <3 Vad vi ska hitta på det vet jag inte, antingen så blir det å leta fest eller så blir det mysa sig igenom dagen? Men ja, sånt som visar sig. Hur lycklig som helst i alla fall för att 2009 ska firas in med min pojkvän, som jag älskar nå så sjukt mycket! Puss på honom :)

Men nej, jag vet inte mer vad jag tänkte. Jag vill försöka komma iväg till Avesta / Västerås innan nyår också, men nej. Tror inte det kommer hinnas med, så länge inte min sötnos vill shoppa med mig. Hihi. Vi får se.

Jaja, nu har jag skrivit till ett såntdär meningslöst inlägg igen. Men det blir ju så när INGEN TIPSAR OM VAD JAG SKA SKRIVA! Förlåt, men det känns ju så meningslöst när ingen är engagerad i dehär. Haha.

Men ja nu ska jag vänta på att min sötnos kommer tillbaka msn sen ska jag nog säga godnatt och lägga mig och försöka somna i tid. Ge mig ett lycka till :)

Hejhej ♥

27/12 -08!

Jag har ingenting att göra!

Jag sitter visserligen och lyssnar lite på körslaget som går på 4an just nu. Någon annan som tittar på det?

Sen så skrev jag nyss en berättelse om mig och Dennis. Det låter kanske konstigt, men Dennis tycker om att läsa allt jag skriver så jag har skrivet två berättelser och han är nöjdnöjd. Haha.

Men nej, jag funderar på om jag ska kolla klart på körslaget sen kanske sätta igång en film? Men nej jag vet inte riktigt. Några förslag? :)

Hejhej ♥

27/12 -08!

Hur ser min blogg ut för er? Cattis sa precis att den är för "stor", så att den ligger på helt fel ställe i fönsteret.

Så ser den ut för mig.


Och så ser den ut för Cattis.


Hur ser den ut för er??

27/12 -08!

Den är klar, men jag lovar. Snart kommer den göras om igen!

27/12 -08!

Oj, oj vad tiden går! Snart är det till och med ny år och sen 2009! Ojojoj.

Men nu är det såhär. Jag är trött på min blogg! Jag menar utseendet. Därför vill jag göra om, ny header och andra färger. Men hur? Det vet jag verkligen inte. Jag får väl kanske sitta och fippla lite så märker jag väl om det blir bra eller inte. Har ni några idéer?

På tal om idéer, vad ska jag skriva om? Jag har verkligen ingen fantasi längre! Det är sjukt tråkigt nu för tiden. Man loggar in och ska skriva något. Ingen har kommenterat och inte heller har jag något nytt intressant att skriva. Jag tror det händer för lite i mitt liv. Men hörni, är det någon som läser min blogg eller?

Men nej, nu ska jag försöka komma på vad jag ska göra med bloggen. Det kanske kommer bli rörigt under tiden, men ursäkta mig i sånna fall. Jag säger till när den är klar!

HejHej ♥


26/12 -08!

Juldagen blev en dag utan uppdatering har jag märkt. Förlåt för det.

Men jag har haft någonting att göra hela tiden. Tror det eller ej. Men jag har i alla fall vart och firat lite jul med mina kusiner och mammas bröder.

Sen blev det hem och fixa in alla mina grejer i mitt rum, så nu sitter jag här på en datastol inne på mitt rum istället för i min säng i vardagsrummet. Haha, visst låter det knäppt? Men det är ju så att jag har rustat mitt rum så då har jag sovit i vardagsrummet. Men nu sitter jag här, mitt egna rum. Skönt säger jag bara!

Men nej, jag funderar på att sätta igång någon film. Eller något annat. Känner att jag är trött men inte såpass trött att jag kan somna. Haha.

Men men, mina jul har varit brao! Hur har eran varit? :)


24/12 -08!

Jag är för trött för en riktig uppdatering. Men min dag har varit bra, hur har eran varit?

Jag är redan trött på min header, eller rättare sagt på hela min design. Önskar att ett provs skulle kunna fixa det, men tyvärr så vill ju alla ha betalt :/ Men men.

Nej nu ska jag göra något annat, eller sova. Ha det bra alla :)

24/12 -08! JULAFOTN!

Ja jag väcktes utan en damsugare. Mindre trevligt kanske. Haha. Men annart blev jag jätteglad nu när det tillochmed hade kommit snö! Ja, jag lovar!
Den var helt borta igår, men nu är den här. Happyface på mig.

Men nej nu ska jag nog fixa klart det sista sen blir det hem till mormor som alla andra jular. Hur brukar ni fira eran jul?

Hoppas i alla fall att alla får en bra jul. GOD JUL!

Uppdaterar kanske senare. Vi får se.

24/12 -08!

God Jul Allesammans!


Och ja, 0 julkänsla :/

23/12 -08!

Nu är jag hemma. Jag har fått julklappar av Dennis och av hans mamma+lossaspappa. Alla gav en enskild. Söta familjen jao!
Tack till alla <3

Sen så har jag öppnat julkappen jag fick från Cattis också, haha söt värre. Du är bra du bästaste <3

Ja vad ska jag säga, ända från i söndags så har jag spenderat mina dagar med min Dennis. I söndags så möttes jag av Dennis, Mikke, Makke och Simon. Vi stack då hem till Makke sen kom även Toni och Tommi. Mer? Nej tror bara det var dom. Så det var jag + alla killar ;)
Det kom dock tre tjejer också, men dom stod i ett hörn i 15min sen stack dom hem. Men jaja, sen stack vi hem och kollade på filmen "PS.I Love You" som jag fick av baby. Sen sov vi.

Resten av dagarna har vi mest myst. Det blir, som jag sagt förr, mycket mys när man umgås <3

Men nej, nu håller jag på att ladda upp bilder på min bdb, bilder som inte lades in i söndags. Sen ska jag ladda upp dom på Cattis bilddagbok också.

Så nu ska jag sluta skriva massa onödigt. Btw, det är julafton om 20minuter. Känns dock inte som det :/ Eller vad tycker ni?

22/12 -08!

Grattis till min älskade mamma! Hon fyller år idag :) ♥

Jag är som ni kanske vet hemma hos min älskade Dennis, så blir inge skriva ;)

21/12 -08!

Det blir snart hem till Dennis. Men innan det så blir det att skjutsa hem Cattis och få min julklapp! :D Fast innan det. KEEF <3 <- klicka så får ni se snyggaste människorna på 21e December 2008 (;

Men nej nu medans alla bilder laddar så ska jag borsta mina gaddar och Cattis får kolla runt lite vart hon vill.

Ha det bra :)


21/12 -08!

Jaja, nu är ni alla väldigt snåla tycker jag! Ingen har sagt om min nya disign är snygg eller ful? Kan ni inte bara säga vad ni tycker, om min blogg i helhet? Snåla människor säger jag bara!

Men jaja, inte ska jag väl klaga. Snart ska jag hoppa in i duschen, bara Cattis blir klar någon gång. Sen ska vi fixa oss och idag ska vi ta bilder. Jag lovar!

Sen funderar jag på att åka till Dennis när vi skjutsar hem Cattis ikväll. Men då blir hon tvungen att åka hem någon timme tidigare än vad hon borde. Så kanske åker dit imorgon. Men vi får se.

Ja men vad som mer händer idag, ifall jag inte åker till Dennis. Det vet jag inte. Blir nog bara att ta det lugnt.

Vad ska ni göra? Och på ta om det, helgen är ju över nu. Har eran helg varit bra? :)

Men nu är Cattis klar så nu ska jag hoppa in i duschen. Bye! :)

21/12 -08!

Nu är jag nöjd för någon dag, ni får klaga om ni vill. För det gör jag med :)

Men nu ska Cattis fixa en grej lite snabbt på sin blogg, sen blir det ut och kolla film/sova.
GODNATT! ♥

20/12 -08! Ni får ursäkta!

Ja förlåt för att det är så rörigt just nu, men jag håller på att göra om en del.

20/12 -08!

Snart är det faktiskt julafton, hihi!

Jag och Cattis skulle ha fixat oss, tagit massa bilder osv. Sa vi i alla fall vid 15tiden idag. Har vi gjort det? Haha nej. Vi duschade sen lagade (hon kunde inte) Cattis mat till oss. Ni ska få en bild på vackraste köttbullen sen. Och så kastade hon spagetti på golvet. Men tro det eller ej, maten blev god. Bra gjort bästaste <3

Men nejfan. Vi har ingenting att göra här hemma. Emil sa att vi skulle komma på fest, osminkade är vi och Cattis är rädd för att "FUL" ska vara där. + Att vi faktiskt inte orkar gå 5-6km. Det är kallt och så ute. Så nej, ingen fest för våran del.

Haha förfrågade om 2fester samma dag, thats goodie!

Men nej jag vet inte, ge oss förslag till vad vi kan göra. Tack :)

Blääää ruttet det är att bo in da wood!


20/12 -08!

Ja nu har Cattis fått sin klappar. Hon blev glad som tur var, nu återstår det bara att se vad jag ska få för något. Hihi.

Nåja, nu står Cattis i duschen och jag väntar på att det ska bli mintur. Sen ska vi leka egoister så ni kanske får se några bilder sen ifall att ni vill?

Men nej nu ska jag försöka leka på mitt gråa linne sen ska jag bara vänta tills Cattis blir klar i duschen. Hejhej!

Här är julklapparna som jag köpte. Visst slog jag in dom fint? (1min senare så rev Cattis upp pappret!)

Foto taget: Jag. För er som ville se vad dom innehöll, tryck här.


20/12 -08!

Ojoj, det blev läskigt igår när jag och Cattis skulle sova eftersom att hon fick riktigt ont i magen och då menar jag verkligen RIKTIGT ont. Det är inte alltid lätt när man är med någon som får så ont för man vet verkligen inte vad man ska göra. Men jag försökte ge henne tips till hur det skulle hjälpa och jag fick hjälpa henne så gott jag kunde. Men tillslut somnade hon och vi sov kanon.

Idag så har vi inte hunnit vaknat riktigt ännu. Men jaja, jag lär väl sluta skriva och slå in Cattis julklappar så att hon kan få dom någon gång. Hon är helt galen för hon måste tydligen ha klapparna NUUUU!

Men jag skriver mera senare :) Hejhej!

19/12 -08!

Cattis hade skrattattack nyss.

AnnIrene, vi har tänkt på dig jättemycket idag "You talking to me?" hahahahahha! Jag tycker synd om stackars Cattis som nyss höll på att dö. Men det har gått över, hon är tyst nu. Nej asså hon har inte dött! Men hon har blivit för trött för att orka skratta, tror jag? Ja hon lever i alla fall.

Men nu ska vi väl pysa ut i husvagnen snart. Skriver någon vacker dag. Hejhej! :D

19/12 -08!

Jag och Cattis blev besvikna för att Robin E satt under hela hans framträdande. Vilket gjorde att vi inte såg något. Men hörde gjorde vi, bra är han.
Sen skulle vi ta bild, men gud så folk är. Lyssa hur det var;

En tjej skulle stå bredvid honom för att hennes kompis skulle ta en bild på dom.
Tjejen: "Jag är helt nervös!"
Robin E: "Hm.. Ja men det är ju onödigt"
Alla börjar asgarva och det gör jag och Cattis också.
Sen går hon därifrån och ska kolla på bilden och tror ni inte på fan att hon står och skakar som ett asplöv eller? Å herregud.

Men jaja. Nu är jag och Cattis hemma och vi har nyss tjockat i oss kebabrullar för hela slanten. Sen blir det väl massa film, får väl se.

Ante vill dock att vi ska komma till Hallsta och festa imorgon, men jag är typ 100%säker på att Cattis inte vill till Hallstahammar. Hahahah! Olika anledningar och jag nämner ingen.

Vad har ni gjort idag?

Bjussar på en bild då han gör en vacker min.

Foto taget: Cattis, med min kamera ;)

19/12 -08!

Snart är det ju jul märkte jag när jag skrev datumet. Haha. Kul jul :)

Snart ska jag åka ner till bussen sen bär det av till fagersta för att leta julklapp till Cattis lillbror, tillsammans med Cattis såklart. Sen blir det avesta.

Kul att få en hel helg med min bästa. Men nej nu ska jag sluta skriva och göra klart så att jag kan åka. Uppdaterar nog ikväll eller något. Hej!

18/12 -08!

Jag säger här med godnatt. Hoppas alla sover gott inatt.
Det ska jag göra :)

18/12 -08!

Jag sitter och tittar på Bonde söker fru. Är det någon annan som tittar på det? :)

18/12 -08! Dagens:

Dagens ämne: Ordet "Hata" - Ett hårt ord. Ett för hårt ord enligt mig. Många säger så fort de tjafsar lite med någon; "Jag hatar dig!" Eller kanske bara för att man inte tycker om vad någon annan gör. "Jag hatar sånna som gör så!" Helt sjukt att man ens kan säga det. Ja, jag erkänner att jag har sagt att jag hatar någon. Men jag säger även att det är en jävligt stark anledning till att hata personen. Jag hatar EN person + dens familj och det är inte att använda ordet för mycket. Eller? Nej det är det inte. Men jag vill inte att folk ska säga det så ofta som dom gör, många säger det så fort dom inte tycker om en person riktigt. En person dom stör sig på; "Jag hatar dig!" En person som inte är som dom vill; "Jag hatar dig!". Det är helt fel enligt mig. För tänk er själva. Hur kul är det att höra av någon att man är hatad? Hatad? Vad betyder ordet ens? Ja, att man hatar någon betyder i mitt huvud att man verkligen inte vill ha något med personen att göra, man vill inte vara i samma rum för att man mår dåligt utav det. Man vill inte prata med eller om personen för att det får en att må dåligt och att tänka på allt som den gjort. Hur ser ni på det? Nej, sluta missbruka ordet och ska ni säga det så var 100% säkra på att ni verkligen har en jävligt bra anledning till att säga det. För tänk att någon säger det till dig, det gör ont att höra det! Alla människor är olika, så använd det inte för att du tycker att personen är på det viset som den är. Noway! Det är fel. Du kan ogilla, men hata inte!

Dagens positiva: Lov idag ju. Det är toppen. Och jag fick precis veta att Dennis min sötaste har köpt en julklapp till mig. Hihi!

Dagens negativa: Trött, trött, trött heeeela dagen lång!

Dagens tanke: Kommer snön att vara borta på jul? Troligtvis, för den smälter och det är plusgrader! :(

Dagens saknad: Hela skor. Blöta fötter är aldrig kul.

Nej jag vet ingen bild som passar dagens ämne.

18/12 -08! Dagen som gått:

Ja jag har inte ens något att skriva. Det är uselt. Dagen har spenderats mest tillsammans med AnnIrene, Pernilla och Linette eftersom att vi är i samma grupp under temadagarna och eftersom att vi var dom ända där (+ P, men hon går inte bf och jobbar därför med en annan inriktning). Men det har varit trevligt.

Pernilla gillar bilderna medans Linette skäms för dom. Haha. Det är ju toppen, för då har jag och AnnIrene bara mer att skratta åt. Vi är dom som sköter skrattet medans dom andra sköter "grejen som får fram skrattet".

Nej jag är bara så sjukt trött nu. Men vi slutade ju i alla fall lagom till mitt förra inlägg: 13:30 ca. Så då var det bara att splittra gruppen sen att åka hem. Nu när jag är hemma latar jag här med datan i knät och ska strax (efter "Dagens:"-inlägget) städa undan lite här och lägga i ordning lite bland allt mina kläder.

Vad har ni gjort idag och hur har eran dag varit?

18/12 -08!

JAG HAR LOV!

Jippiyey för att våran grupp är bäst och gör så att vi får sluta tidigare.
"Jippiyey" för att man får sluta 2min efter att bussen gått.
Men jippiyey för att man har en snäll mamma som kommer och hämtar en.

Haha. Så nu snart åker jag hem, sköönt!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag tror jag ska försöka städa lite, det lär nog behövas. Sen ja.. bara ta det lugnt.

Imorgon kommer ju Cattis till mig, vi ska åka till Avesta och titta på Robin E från Idol. Trevlans. Sen blir det nog hem och titta på film och sånt som vanligt. Jag har saknat våra ensamma stunder, för vi har alltid så sjukt jävla kul då!
Herregud vilka minnen vi har på sådan kort tid. Ja ojoj. Jag älskar dig bästavän <3

Men nej, nu ska jag sluta skriva och vänta på att min mor ska komma  hem. När jag kommer hem blir det "Dagen som gått:" och "Dagens:" - Om ni ens vill att jag ska fortsätta?

18/12 -08!

Nu sitter jag här i skolan. Mellanslagsknappen är seg.... Men nu böt jag så nu funkar det som det ska. Haha.

Jag och AnnIrene ska göra klart några frågor om Kama Sutra. Haha! Ja det är ju så att vi har tema; Samlevnad och sexuallitet. Tråkigt är det.

Men jaja, när frågorna är klara och renskrivda, då slutar vi. Förhoppningsvis, för då har vi lov. Fy fasen vad skönt säger jag bara!

Men nej, nu ska vi väl försöka jobba lite. Sen lär ju våran grupp(dom som är här) samlas och sen sluta.. om nu Pernilla och Linette hittar någon fakta, vilket värkar svårt. Haha. Men hejhej.


17/12 -08! Dagens:

Dagens ämne: Vatten - Ja, vad är det för ämne? Haha udda. Men i min värld så är det rättså läskigt. Nej.. Det är inte alls så att om jag får ett glas vatten så börjar mitt hjärta slå mycket snabbare. Nejnej. Men vatten som man badar i, hav, sjöar, badhus, ja allt sånt. Det är en mängd vatten och det får mitt hjärta att bulta, snabbt. Det är kanske konstigt säger ni nu? Men det är faktiskt så att jag lärde mig att simma i sommras, ja.. Sommaren innan så var jag på väg att drunkna. Det är det som gör mig osäker. Som idag så Cattis så snällt skulle lära mig att simma på rygg. Då fick jag öronen under vattnet och det är inte som många andra kanske tycker, underbart.. Nej. Det är otäckt. Inte så lite heller. För varje gång jag hör vattnet tränga in i öronen och hör hur allt vatten skvalpar osv. Då spelas förra sommarens olycka upp i huvudet 1000gånger på en sekund. Det är hemskt. Och ja, ni får nu tycka att jag är töntig. Men jag kan lova er att jag faktisk är stolt! Stolt för att jag klarade av att gå till simhallen och lärde mig att simma. Stolt för att jag klarat av att simma på till och med det djupa vattnet. Ja, jag är stolt. Riktigt stolt. Men det hindrar mig inte från att vara rädd. Är det någonting som ni är riktigt rädda för? 

Dagens negativa: Julbordet var inte så mums som man hoppats.

Dagens positiva: Sovmorgonen.

Dagens tanke: Det förstår ni nog när ni läst "Dagens ämne".

Dagens saknad: Sommar. För idag har det varit nå så sjukt kallt, enligt mig.

Jag bjussar på en bild..

Foto taget: Minns jag rätt så var det en som heter Alex. Såg som ni kanske förstår, inte så mycket.

17/12 -08! Dagen som gått:

Jadu. Jag erkänner, dagen har varit helt onödig. Haha.

Började ju med att åka till skolan, käka julbord. Sen vänta på att idrotten skulle börja. På idrotten så skulle vi simma. Kul var det. Eftersom att jag och Orren är bäst och jag faktiskt litar på Cattis. Men Malin är farlig så.

Haha, jag förstår att ingen av er fattar  min sammanfattning, men man måste vara med för att förstå.

Efter idrotten så var jag kvar med Cattis, Orren, AnnIrene och Malin ifrån klassen och lekte lite i vattnet. Sen gick vi och bastade en stund. Efter det skulle vi ha haft två lektioner, men båda lärarna var sjuka. Så det blev att åka hem. Värd dag?

Nu är jag i alla fall hemma, imorgon är det sista dagen sen är det LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

16/12 -08!

Ibland är jag nöjd  med mig själv ibland är jag inte.
En sak är säker, jag kommer aldrig ändra på mig.
Jag kommer alltid att vara mig själv!


Foto taget: Printade när jag camade med en kompis.

16/12 -08! Dagens:

Dagens ämne: Skolan - Ja, tråkigt ämne jag vet! Men nu är det såhär att jag är arg på skolan! Nej, ingenting har hänt. Men jag blir så sur. Snart är det jullov och det bör ju tyda på: lugn sista vecka. Är den lugn? Nej.. Allt annat. Massa arbeten. Massa massa uppgifter.. Som ska in nu.. Den här veckan! Usch. Men det kanske inte är lika för alla? Jag vet ju inte. Hur är det på eran skola? PÅ tal om det, vilken linje går ni? OM ni har börjat gymnaset ännu?

Dagens negativa: Skolarbeten hit och dit! + Tröttheten.

Dagens positiva: Cattis och min övertrötthet.

Dagens tanke: Vad lider jag och Cattis av?

Dagens saknad: Lovet, vart är det? .. Jo justja.. På torsdag! Längta!

16/12 -08! Dagen som gått:

Ja, jag har faktiskt varit sjukt trött hela dagen. Tillochmed så att jag blev övertrött! Eller rättare sagt jag och Cattis. Hon tappade sina anteckningsblock och vi höll på att dö av skratt! Ja det är faktiskt sant. Jag vet inte vad som flög i oss.

På morgonen så fick jag i alla fall veta av Tubbe att det varit jordbävning i skåne. Ja.. det är lite hemskt tycker jag. Läskigt ifall det skulle blir riktigt starkt ju! Visserligen så var det starkt för att vara sverige, men inte så jätte farligt.
Jordbävning is the shit jao! Eller vad säger du Cattis? ;) hahahahah!

Men ja. Annars har inte så mycket hänt idag faktiskt. En lugn, trött och galet skrattig dag. Men skratt är viktigt för magmusklerna. Hihi.

Hejhej! 

16/12 -08!

Jag gjorde ett stort misstag igår! Jag valde fel linser när jag skickade efter, så antagligen kommer jag inte få några alls. Ja Amiis tycker det är skitkul och retas, men bu så ledsen jag är för det. Ajaj.

Jag sitter i alla fall i skolan nu har precis gjort klart ett helt arbete. Nu känner jag mig mycket stolt. Ja det är sant. Man kan ju faktisk tycka att jag är bra. Om ni vill alltså! För jag började med det idag och jag är klar. Resten av klassen har jobbat med det ett tag och dom blev med klara idag. Jag är bra! Haha.

Men nu när jag väl sitter här och skriver (för Cattis skull) så kan jag även passa på att säga GRATTIS till henne! Hon har idag varit utan cigg i ett helt år! Ja det är faktiskt sant. Bra gjort bästavän <3

Men nu ska jag sluta för nu ska jag väl till lektion igen.

15/12 -08! Färgade linser gratis? För er som bloggat i 2månader!

Jag har alltid velat ha en annan färg på mina ögon! Någon annan som vill? Nu är det möjligt. Eller i alla fall för en stund.

Har du bloggat aktivt i över 2månader, så får du ett par gratis färgade linser. Välj själv vilka du vill ha.

Enkelt är det! http://www.fargadelinser.se/ Det är bara att göra som det står. Sen så vips. Enkelt va? :)

15/12 -08! Dagens:

Dagen ämne: Bortskämdhet - Det är ett udda ämne att välja kanske. Men jag har tänkt lite på det idag. Cattis kallar alltid mig bortskämd. Varför? Jo.. För att mina föräldrar åker en mil för att hämta mig i skolan fast jag har busskort(dom hämtar bara vissa dagar, som idag då när vi slutade en timme innan bussen kom), för att jag tydligen får allt jag vill ha. Men vet ni va? Det stämmer inte. Haha. Då kan jag kalla Cattis bortskämd nu för att hon varje dag får sjukt av den som hämtar mig, hon bor ca 10min ifrån skolan. Haha. Men ja, det som är bortskämd enligt mig är då man får ALLT man pekar på. Då man inte nekas någonting. När man väl blir nekad gråter man en timme sen får man det ändå, då är man b.o.r.t.s.k.ä.m.d! Någon som kan säga mig hur en förälder kan bli så? Hur kan man ens skämma bort sitt barn såpass mycket att det inte tål ett nej? Nej herregud. Mina barn ska bara få saker de behöver för jag vill att de ska kunna förstå själva att saker/pengar inte är allt här i världen. Jag skulle inte ens tycka det var kul att får ALLT. Man saknar ju ingenting då. Nej usch.. Eller vad tycker ni?


Dagens negativa: Naturkunskapsprovet - IG javisst!


Dagens posetiva: Sov en stund till&från västerås. Mycket sova behövs!


Dagens tanke: Undrar om mitt rum kommer vara klart till jul? Snön.. Stannar den till jul? Hm..


Dagens saknad:
Pengar - blir inte några julklappar till folket i år :(

Jag bjuder på en bild på "de bortskämda barnen".

Foto taget: Jag själv :)


15/12 -08! Dagen som gått:

Usch vad trött jag är på skolan just nu. Längtar verkligen super mycket till lovet!


Men ja, min dag har inte varit toppen heller. För skolan kändes meninslös och jag är bara trött. Vi hade musik först och det var faktiskt rätt så kul, jag och Orren skötte trumspelningen. Hon slog med pinnar som normalt folk och jag satt på golvet och skötte fotpedalen som bara jag kan. Haha. Ja, jag är inte som andra. Men det är en bra sak tycker jag.


Sen hade vi engelska där vi kollade en kortis på Simpson. Haha. Det var juligt värre, Bart äldrar julgranen och usch vad tråkigt det skulle vara om det hände på riktigt. Men nåja. Sen hade vi prov och prat och sånt tråk på naturkunskapen. Jag är glad över att det tydligen bara är 3dagar kvar denna vecka. Fyfasen vad skönt!


Men ja, efter skolan så åkte jag och Mamma till västerås där vi köpte mer färg till mitt rum och lite små ätbara saker. Mer har faktiskt inte hänt idag.


Hej.


14/12 -08!

Ja, som jag sa. Det blev inte mycket skrivande i helgen.

Men helgen har varit mysmys. Jag är glad att det snart är lov för då blir det ännu mera mysmysmys! Haha.

Men nej, jag ska inte skriva mera idag för jag är för trött för det. Men jag börjar blogga som vanligt imorgon igen. Hejhej!

Har ni haft en bra helg?

12/12 -08!

Det blir inte nå skriva i helgen. Jag sitter hemma hos min älskade Dennis just nu och jag känner att jag hellre myser med honom än skriver blogg 2ggr om dagen. Men på söndag får jag ta igen det.

Btw, man fick precis se vem som vann idol 2008. Rätt/Fel?


Men nej, nu ska jag mysa med min baby framför tv:n. Skriver på söndag när jag kommer hem. Hejhej!

11/12 -08! Dagens:

Dagens ämne: Snö - Ja, jag kan lova er att snön vissa dagar kan få mig att bli riktigt förbannad. Eller det kanske inte är snön som gör det utan vi, vi som åker i bilar och allt som stör vädret.
I vilket fall, på julafton.. då MÅSTE jag ha snö. Annars har jag verkligen ingen julkänsla alls. Det är sant. Snön gör det mesta med julen faktiskt.
Julen 06 var sämst enligt mig, för det fanns ingen snö. Det var slask och det var regnigt. Så jag kan säga att inte ens då man satte sig ner, sekunden innan julklapparna skulle öppnas, inte ens DÅ kände jag minsta lilla julkänslan. Hej födelsedag för alla barn på en gång? Ja ungefär så kändes det.
Så igår innan jag somnade, då slog tanken mig. Alla snö som ligger hemma hos oss just nu, ska den försvinna till jul? Eller kommer den att ligga kvar? En fråga jag får vänta med svar på antar jag. För nej, jag litar inte på någon vädergubbe eller någon tidning. För alla säger olika och inget stämmer. Är det inte så?
Är det någon som håller med mig när det gäller det jag just skrivit eller är jag helt ute och cyklar?

Dagens negativa: Temadagen.


Dagens posetiva: Slutade tidigare.


Dagens tanke: Jag kan tyvärr inte välja en för dagen. Idag har jag tänkt en massa!


Dagens saknad: Pengar.


Jag bjuder på en snöbild!


















Foto taget: http://fotorobban.bilddagboken.se/ Han är min bror :)


11/ 12 -08! Dagen som gått:

Vi hade temadag i skolan idag, jag tror faktiskt inte att någon alls tycker om den.

Vi är blandade från BF (barn&fritid), SP (samhäll) & OP (omvårdnad). Det är tänkt att vi ska lära känna de andra programen och sluta ha sådan föruppfattad(?) mening om de olika personerna på programen. Jag själv tror faktiskt inte att det är så.

Efter skolan så blev det till att åka hem och ta massa bilder med bror 1&2 till mamma&pappa & mormor&morfar. Julklappar ska här bli skitbra i år tycks jag tro. Haha.

Men jaja, nu är jag så himmlans trött så jag ska nog bara ta det lugnt resten av kvällen, sen måste jag packa också duscha. För imorgon blir det troligtvis hem till Dennis. Lär kanske fråga honom. Annars är det inga planer smidda ännu.

Har ni haft en bra dag?


11/12 -08!

Jag har funderat. Jag kom fram till en del saker. Ska jag kanske skriva två inlägg per dag (ev. mer om jag kommer på något)?

Inlägg 1: "Dagen som gått" - Jag berättar lite kort vad jag gjort under dagen, ungefär så som jag skrivit fram tills nu i min blogg.
Inlägg 2: "Dagens:" - Jag kommer att skriva "Dagens ämne:", "Dagens negativa:", "Dagens posetiva:", "Dagens tanke:" och "Dagens saknad:".

Låter det bra? Jag kommer göra det idag, sen om ni inte tycker om det så får jag skippa det :)


10/12 -08!

Nu ska sminket bort, sen blir det sängen.

GODNATT :)

10/12 -08!

Kan ni vara snälla och ge mig förslag till vad jag ska skriva?

Jag bara vill, vill,vill, måste, skriva hela tiden. Fatta inte. Så ge mig tips om vad ni vill läsa, tack! :)

10/12 -08!

Idag belv det visst många inlägg. Men jag måste tacka bästavän C för en kanon dag på "stan". Du är bra!

Men när vi satt där på vallonen och tog en fika så pratade vi en massa om barn! Helt sjukt.

Men ja, jag längtar tills jag blir vuxen. Då när man bor tillsammans med någon, har den där söta bebisen och planerar sitt underbara bröllop som kommer vara en dag att minnas.
Det är i alla fall en dröm, som jag hoppas slår in. Jag har alltid velat ha barn, 2st. En pojke och en flicka. Ett bröllop med finaste klänningen och vackraste ringen.

Ja, jag är en liten planner av mig. Jag planerar resten av mitt liv, men vet ni va? Jag tycker det är kul. Jag vill att mitt liv ska bli bra. Men jag kanske inte ska drömma så mycket, jag kommer nog bli besviken. Haha.

Men erkänn det vore bra?


Man kan väl ändå inte motstå dessa söta små barn?
Foto taget: www.google.se 


Eller en helt underbar ring?(skulle dock få problem att välja med tanke på hur många det finns!)
Foto taget: www.guldbolaget.se

Men nej, jag måste sluta hålla på att planera. Jag som precis börjat lära mig att ta en dag i taget.

Men nu kurrar magen, hoppas maten är klar snart!

10/12 -08!

Söt är inte samma sak som snygg.

Nu sitter jag i en bokad datasal och jag hoppades på att Bilddagboken skulle funka, men nej! Fy för skolan.
Men Cattis är glad för hon har fått sett sin snygga snygging. Dom är fett söööta! Ja Cattis blir generad nu. 

Men nu ska jag jobba, sen har jag prov. Ge mig ett BIG lycka till! 

10/12 -08!

Nu sitter jag här i skolan ett par timmar tidigare än vad jag borde. Jobbigt värre. Men så blir det när bussarna inte går ända hem till mig.. Ja jag bor lite utanför, buhu.

Men i vilket fall, jag kommer troligtvis få sitta här själv, ända tills Cattis slutar. Vilket är om kanske typ..1-2 timmar? Men usch liksom. ..Fast nu fick jag ett sms från henne: "Jag tror jag slutar snart" - liksom happyface på mig då. Haha.

Men jaja. Jag stör mig lite på dessa jävla datorer i skolan, för jag vill in på min bilddagbok? Ja precis.

Men nu har inte jag något att skriva, eller det hade jag inte ens från början. Btw, jag fyller 17år och en månad idag. HAHA.

Ja jag är lite udda :)

9/12 -08!

Jag har ändrat lite, hej jag är faktiskt lite nöjd!

9/12 -08!

Jag är hemma idag pga av magont. Men nu börjar det nog känns bättre, så imorgon blir det skola igen.

I vilket fall så har jag räknat och nu, är det bara 8dagar kvar i skolan. Det är ju en vecka + en dag. Liksom hur skönt är inte det?! KANONSKÖNT! Vad jag ska hitta på det vet jag däremot inte. Men jag vet i alla fall att det blir en del mys med min baby. Sen leka med vännsorna som inte hinns med lika mycket när det är skola.

Men ja, just nu sitter jag bara här och lyssnar på julmusik för tillfället. Funderar på att kolla på någon film. Något förslag på någon bra film?
Men innan film så blir det att äta något. Så nu ska jag sluta skriva.

Btw, Grattis till Tim som idag fyller 18! Hoppas du får en bra dag! Inte lite man saknar folket. Eller vad säger du Cattis? <3


7/12 -08!

En sammanfattning av helgen:

Fredag: Började med skola och sen hade man ju bara en lektion så det blev till att ringa och väcka stackars Dennis och sen åka till honom några timmar tidigare än planerat.
När jag väl kom dit så duschade han, sen stack vi hem till Ante där de spelade Wii. Sen stack vi och käkade pizza och satt inne på pizzerian i kanske en timme, och bara pratade. Men sen blev det att gå hem till baby i regnet. Kallt, men han värms ju jämt så mysig som han är så. Sen blev det till att kolla på idol, sen somnade jag nog efter det. Tyckte ni att rätt person åkte ut?

Lördag: Vaknade tidigt. Hade satt klockan på 11 men jag vaknade lång innan dess och kunde verkligen inte somna om, antagligen för att jag och Dennis somnade skavfötters natten innan, det kändes tomt. Så jag gick upp och duschade, sen fixade jag med. Sen väckte jag Dennis så fick jag lov att be mamma och pappa komma till Hallsta och hämta oss och Ante, så att dom kunde skjutsa oss till Fagersta för att dom hade match där. Där var dom bra och vann med 8-5, grattis till dom! Sen kom mamma och pappa och skjutsade hem oss igen och därefter blev det hem till Ante där dom som vanligt spelade wii. Sen stack vi och käkade pizza tillsammans med Anna. Sen gick vi hem till Ante och dom spelade, igen. Sen gick vi och bowlade och jag loosade. Det gick inte alls bra, haha. Men men. Sen blev det hem till Ante igen och Anna stack på fest så vi blev själva där. Och vid halv2 stack jag och Dennis hem igen. Så firades våran 2-månadersdag <3

Söndag: Blev mest att äta idag. Dennis mamma och hennes pojkvän kom hem idag så dom lagade mat och bjöd oss plus dennis syskon och deras pojk-/flickvänner. Så det vart ju lite folk. Men gott var det! Sen efter all mat så blev det till å mysa / halvsova med baby tills man var tvungen att gå till tåget. Jag vill verkligen bli äldre NU, så att vi kan bo tillsammans, haha. Men nej, sen på tåget blev jag utskälld. Dock orkar jag inte berätta mer. För nu har jag skrivit mycket. Haha. Men sen åkte jag hem och nu är jag hemma. Så nu ska jag nog stänga av datorn sen borsta tänderna och lägga mig och sova... själv :( finns inget värre. Saknar min älskling <3

Men ja, nu har ni fått en lååååång helg av mig. Vad har ni gjort i helgen?
Nu ska jag sluta skriva, ni får ha det så bra. Hejhej!

4/12 -08!

Jag fick träffa "mina" barn idag igen! Glad är jag för det.

I skolan så var allt rätt lugnt idag. Alla dampade på datorerna som är så sega, som vanligt. Cattis klagade på att hon inte såg sitt krull, som vanligt. Cattis blir skrämd, som vanligt. Hon vågade inte ens gå in i klassrummet, haha, ja, det är vanligt att det är på dehär sättet i skolan. Vi är alla lite udda i min klass. Men det är en bra sak.

När vi slutade (tidigare än vi skulle, vilket var ovanligt för det var svenska) så gick jag en liten bit mot Cattis gamla praktikplats, för hon skulle dit. Sen stod hon och gjorde mig sällskap medans jag väntade på mamma, då kom jag på att jag faktiskt också ville till min gamla praktikplats och träffa "mina" barn! Och tur hade jag, för mamma sa när jag hoppade in i bilen, att de hade ringt och bett mig komma dit och hämta ett papper och se, då fick jag åka dit. Se dom små sötnosarna, dock kanske bara 5-10 min, men det var mysigt ändå. Saknas ju en del faktiskt.

Nejni, nu börjar jag blir riktigt hungrig. Så för att allt ska gå snabbare så ska jag nog vara snäll och duka fram medans mamma lagar klart maten. Hejhej!

3/12 -08!

Grattis till Malin idag! Hon blir hela 18år, ojoj!

Jadu, idag är jag trötter.
Dagen började med att jag mötte Orren vid aulan kvart över 8. Sen gick vi mot trafikkunskapen och där satt jag och höll på att somna. Efter det så var det bara vänta på att Cattis skulle sluta, som vanligt. Sen när hon var klar gick vi upp och käkade. Stackars Cattis blev skrämd, som alltid av *NoName* Haha, lite kul är det faktiskt. Sen hade jag prov på samhällen då alla andra hade idrott, det gick nog inte så bra tror jag. Men men, jag får skylla mig själv.

Ja jag hade fler lektioner, men jag orkar inte rabbla alla. När jag kom hem så satte jag mig i alla fall och skrev ett arbete, ett helt. Jag känner mig sjukt stolt att jag gjorde det utan att kolla Bilddagboken x antal gånger under tiden, det brukar jag alltid. Plus att det känns som jag om gjort ett bra arbete. Ja, pluspoäng till mig. Haha.

Men nej, nu har jag som vanligt ingeningting att skriva om. Så nu ska jag svara Cattis och älsklingen på msn SEN blir det att kolla min bilddagbok, haha. Hej.

1/12 -08!

Här sitter jag i skolan och skriver på ett tangentbord där bokstäverna sitter hullerombuller. Kan ta kort och visa. Haha.

I vilket fall så har jag näst sista lektionen för idag. Önskar att det var sista för den här veckan. Men sån tur har jag inte. I alla fall så är jag super trött. Jag vill hem, eller inte HEMhem, utan till min Dennis <3

Men nej nu ska jag väl försöka vara lite duktig och plugga på dethär som vi ska arbeta om. Hejhej.

RSS 2.0