22/2 -08!

Idag så mötte jag Cattis vid aulan som vanligt, vi gick sen till matten och eftersom att våran grupp är klara med allt, så jobbade jag, Cattis och Orren med arbetet som skulle vara inne idag, på Åsa-maj's lektion och vi alla blev klara. Känns riktigt skönt, för just nu så har vi inte alls mycket i skolan + Att idag var det sista dagen, för nu är det sportlov, och det är ju ännu skönare, för just nu känns det som om jag skulle kunna sova i en vecka helt ärligt, för jag är super trött verkligen!

Jag har själv inte alls så mycket planer för lovet, men ändå så är det några få planer som jag och Cattis har svårt att få tid med. Det är inte alltid så bra att hon stup i kvarten ska åka till Eskilstuna. Men vi planerar i alla fall att åka till Sura någon dag och Hallsta en annan, + att hon även ska komma hem till mig på tisdagen. Jag ska visserligen till tandläkaren då, men det är klockan ett så vi hinner ju med.  Vad ska ni andra som har lov v.9 hitta på? :)

Men nu börjar det lukta mat, så nu ska jag gå iväg och äta. Vi ska äta tacos här hemma och det känns som om det var ett tag sen, ska bli riktigt gott. Men ni får ha en fortsatt bra dag, det  ska i alla fall jag försöka med! (:

Kommentarer
Postat av: amanda

Ny tävling är igång hos Sweet 16, hon lottar ut ett sött smycke att ha på mobilen eller nycklarna, handgjort i pärlor och i form av en härlig jordgubbe, enkelt att vara med också. Läs på hennes blogg för mer information. www.performance.blogg.se är adressen till hennes blogg, så vad väntar du på, va med du också.

2008-02-25 @ 23:09:52
URL: http://shootdownthestars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0