17/7 -08!

Elin kom aldrig hit igår och kommer inte heller nå den här veckan. Hon kanske kommer veckan efter att jag kommit hem, det beror på om inte det blir så att vi ska åka till ullared. Hoppas! Isånnafall måste jag snacka med Cattis också, se om hon vill med nu när vi gör en gångs skull kan få åka dit. Hihi!

Igår städade jag i alla fall nästan typ hela nedre våningen i vårat hus. Pappa sa åt mig att jag skulle damsuga lite, men det räkte inte för mig, så jag slängde ut mattorna och allting. Så mamma och pappa blev lite glad på mig faktiskt. Att städa så mycket som jag gjorde tog typ hela dagen, så jag gjorde inte så mycket mer, tog det lite lugnt ute i solen innan det bara.

Och idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Mamma ska i alla fall iväg å klippa sig, så jag kanske ska följa med henne å fråga om dom har tid att klippa mig också. Vore skönt att få klippa mig nu lite innan vi sticker iväg på semestern. Vilket är imorgon! Shit vad jag längtar! Det ända som är ett minus just nu, är att mina tights som jag beställde förra veckan ännu inte har kommit. Hoppas dom kommer imorgon, för jag vill verkligen ha dom med mig. Om dom nu äns kommer passa.

Men nu ska jag kanske ta och se på nån film eller någonting. Ha det bra alla. Hoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0