18/7 -08!

Nu snart bär det av! Eller om några timmar. Men i alla fall. Jag har faktiskt vart lite duktig idag med, hängt upp tvätt osv. Jag har även packat in lite mer kläder i husvgnen nu. Ska nog börja kolla ordentligt nu, så jag inte glömmer något viktigt hemma. Usch. Men det ska inte hända, jag ska ha full koll, så att allt jag vill ha med, följer med.

Jag tror inte äns att jag kommer sakna datan speciellt mycket. Jag vet inte, men det känns som att det ska bli skönt att slippa sitta här. Haha. En sak som kommer vara jobbigt är att när jag kommer hem så kommer det vara 1000bilddagböcker som uppdaterats med 1000bilder var. Nej det var överdrivet. Men det kommer vara mycket bilder uppladdade sen tror jag, bli jobbigt att kolla på alla.

Nej nu ska jag nog ta å fixa klart det jag behöver och så nu. Ska nog även ta en snabbdusch så jag är ren å fin när vi åker iväg. Visserligen ska vi bara sitta i en bil idag, men jaja. Nej men ni får ha det så bra nu då, så kan jag blogga när jag kommer hem, berätta om hur det var och så. Hoj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0