7/3 -08!

Idag så hade vi sovmorgon i skolan, matten var inställd. Men jag och Cattis vi tycker ju om skolan så mycket, så vi var där redan kvart över åtta, som vanligt. Men Emil tycker nog också om skolan, för han satt i skolan han med.

Efter att vi sprungit runt en timme kanske, för att hitta en het kille som Denise kunde be om en kram från, så hade vi lektion tillsammans med Gunnar. Men vi gick tidigare och fick därför mat i oss redan tjugo i tolv. Ja sen hade vi samhäll. Där kollade vi bara på en liten film om småbarn och sånt. Det var ju skönt. Sen slutade vi!
Vi åkte sen mot Surahammar och mötte Tim tjugo över två. Vi gick tillsammans hem till Kim. (Linn har lite problem med dessa Kim och Tim, för att de är ett rim. Men jag kan ju inte göra något åt det;)) Vi gick sen hem till Tim och sen in till Tompa där även Lenni var. De satt visserligen bara och smådrack och nördade data så vi stack och käkade. Sen blev det vidare hem till Dala, dit kom även Kaj och Johanni, men sen skulle Dala  till stan så vi blev tvugna och sticka tillbaka hem till Tim igen. Där satt vi med Lenni, Tompa, Kim, Tim och Tim's mamma. Sen så kom även fyra tjejer och en till kille, men jag kan ju inte minnas alla namn. Vi hade kul, speciellt Lenni, för han satt och skrattade åt ingenting alls, eller jo.. Rättare sagt; Han skrattade åt allt (och inget). Han funderade lite då och då själv vad han skrattade åt. Haha, rätt charmig pöjk faktiskt.
Halv nio så följde Kim och Tim oss till tåget vi åkte hemmåt. Tackar är en gång för en superkul dag! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0