30/9 -08!

Jag är lycklig och det är massa plugg.


Jag är bara glad, helt lycklig, överlycklig! Jag kan inte fatta att allt dehär faktiskt händer? Jo, det gör det. Jag drömmer inte. Eller?.. Nej sluta, usch.. det får inte vara en dröm. Skulle aldrig klara av att vakna upp utan att få ha dig kvar.
Jag tycker om dig.

Det är för mycket plugg i skolan, jag ligger efter och vi får bara mer och mer. Jag orkar inte, jag vill bara sova, tills allt är över. Men det går inte. Saker ska vara inne redag på måndag, saker som jag knappt börjat med. Nej, nu får jag skärpa mig. Jag måste bli klar, jag ska inte sabba några betyg eller så. Jag ska ha minst G i alla ämnen. Det är inte ens mycket.

Jag skulle faktiskt plugga nu när jag kom hem tänkte jag också. Men nej, det funkade inte som jag ville. En positiv sak med pluggandet är att jag i alla fall klarade Svenskaprovet som vi hade förra veckan, jippiyey!

Nu vill jag duscha, men jag orkar inte. Jag är trött. Jag klagar. Men jag är fortfarande glad, alltid när jag vet att du finns. Åååh. Jag saknar dig, dig dig dig! <3 Nu vill jag shoppa också, men jag har fått pengar idag. Yes! När ska jag shoppa då? Det är ju en bättre fråga.

Skriver så meningslöst just nu så det är lika bra att jag slutar på en gång. Godnatt! (nej jag ska inte sova, men jag skulle gärna vilja)


28/9 -08!

Mycket händer. Jag tycker om mig själv just nu.

I torsdags efter skolan for jag till Hallsta. Jag umgicks med Dennis och vi hade massa mysmysmys. Jag tycker om dig!
Mer än vad jag egenligen kan förstå själv faktiskt. Jag vet inte hur mycket det är. Men jag kan inte beskriva det. Mer än att jag liksom saknar dig redan, usch. Det är jobbigt. Men vi ses igen. Snart.

På fredagen, ja då åkte jag med en puss ifrån min sötnos. Nej, vi är inte tillsammans.. inte än i alla fall. Men jag hoppade då på ett tåg, där Elin satt. Ååh, nu har vi lekt hela helgen och tro mig, nu saknar jag henne igen. Alltså, det är så svårt att bo långt ifrån henne. Hon är min bästa vän! Men vi ses också igen, när.. det vet varken jag eller hon.

Idag är det söndag, imorgon är det måndag. Då är det orientering hela förmiddagen och uschochfy vad tråkigt! Nu vet jag ingenting mer att skriva.
Den påbörjade natten till 26september var bra. Underbart bra, saker och ting förändrades. Jag kan inte ta tillbaka det, och nej, jag vill inte heller! Dennis, med dig är jag glad, med dig är jag lycklig. Hoppas du känner det samma! <3

23/9 -08!

Usch idag var det prov!

Men jag kunde svara på några frågor, jippiyey! Annars har dagen varit rättså slapp. Alla känns så bra just nu. Alla är sams med alla och dagarna bara knallar på, med massa skratt. 2BFa är den bästa klassen!

Imorgon är det onsdag. Sen är det torsdag, på torsdag åker jag till Hallsta och sover hos Dennis. Sover där till fredag sen åker jag med samma tåg som elin kommer med, hem. Skoj värre ju. Sen ska vi leka hela helgen och det kommer vara konon, för jag saknar henne totalt asmycket!

Nu ska jag äta, packa väskan sen fixa mig för sängen och sova. Godnatt!

20/9 -08!

Jadu, jag är inte bra på att uppdatera.

I veckan har jag i vilket fall bara varit i skolan och det har ju såklart varit segt.

Men igår, då umgicks jag med Cattis & AnnIrene mot kvällen. Vi kollade på film och tjockade chips. Efter filmen så tittade vi på Sing a long och sen Singing bee. Sen vid 22.40 så kom mamma och pappa och hämtade mig. Så skjutsade vi hem Cattis också.

Vi hade trevligt vi, dom där nötterna är ju så jävla blonda i hjärnan så jag vet inte vad. Haha!

Och idag blir det bara massa plugga. Usch. Men vad kan jag annars göra, jag ligger ju faktiskt efter.
Nu slutar jag skriva, för jag har inget att skriva om. Hooj!

15/9 -08!

Idag så fyller min käre far år. Grattis till han!

I Fredags gick jag ju till skolan, efter det gick jag med Cattis bort till tågstationen. Där väntade även Dennis.
Så efter att Cattis åkt med tåget så satt vi två kvar och väntade på bussen. Sen åkte vi med den hem.

Väl hemma (brors lägenhet) så la vi oss i soffan och glodde på tv direkt. Sen kom mamma förbi med mina grejer innan dom åkte vidare ner mot Jönköping. Så då tog jag en macka, sen la jag mig i soffan igen. Sen mot kvällen så satte vi igång en film och så myste vi bara vidare tills vi somnade. Visserliger så somnade nog jag först. Vilket jag inte ville, för jag ville se Dennis sova. Hihi. Men men.

Så har helgen sett ut, vi låg framför tvn hela helgen. Haha. Men mysigt hade vi det + att det var trevligt.
På Söndagen åkte han hem och det var mindre kul. Men en annan kul sak var att mamma och dom kom hem med nya skor åt mig.

Idag var jag hos tandläkaren + att jag åkte med mamma och pappa i affärer efteråt. Så jag kom hem med lite nya kläder och mamma å pappa köpte sig en ny tv. Eftersom att deras inte ville funka som det brukar längre.

Nu har jag skrivit ett otroligt onödigt inlägg. Men jaja, ingen läser ju ändåså. Haha. Hooj!

10/9 -08!

Ja jag är sjuk fortfarande.

Dagarna har spenderats i en soffa framför tvn. Jag har sovit hela tiden, men jag har aldrig ätit. Nästan.
I månagsmorse åt jag en macka, när jag kom hem sov jag. Sen igår åt jag en varmkorv och typ 4stips.
Ja, det är vad jag har levt på. Men idag, fick jag i mig lite mat. Febern är borta och så är även halsontet. Men det säger ju inte att jag är frisk. Nejnej, långt ifrån.

Nu sitter jag bara här, det är allt jag orkar. Ett snäpp bättre än att sova 24/7 visserligen. Men men. Dagarna går, det är onsdag nu och jag vet inte varför men det känns som om jag VILL till skolan, jo, det är för att man kommer efter så jävla mycket annars. Det är sant. Man måste vara i skolan typ varje dag för att man ska hänga med bra. Som tur är så har den precis börjat. För jag orkar verkligen inte gå dit ännu.

Fredag, fredag, fredag! Usch vad jag längtar! Jag saknar Dennis nå så otroligt mycket!
Bara för jag saknar hans sätt att inte vilja visa att han skrattar åt mina dumma frågor.
Bara för jag saknar hans sätt att se mig i ögonen innan han kysser mig.
Ja jag saknar hans leende och jag saknar hans ögon. Mmm!
Bara för jag saknar hans knepiga men roliga sätt att få mig närmare honom.
Bara för jag saknar hans mysiga sätt att ha sina armar runt min kropp.
Ja jag saknar att ha roligt med honom och jag saknar att mysa med honom. Mmm!


Kort sagt, jag saknar han, hela han.
Men på Fredag då kommer han hit. Tack för det.

Förresten så skulle jorden ha gått under idag. Var inte rädd för det, alla ska vi dö en vacker dag. Alla dagar har väl sina brister, men tro mig. Hade alla dött idag. Hade jorden gått under idag. Då hade vi alla dött tillsammans. Kanon.

Men se, vi lever.

Allt i detta inlägg är skrivet av mig.
Ta ingenting utan att fråga! ©

8/9 -08!

Men jippi! Jag har gått och blivit sjuk.


Jag förstår ingenting. Jag har inte varit sjuk på jättelänge. Sen nu så kommer det, PNAG så fick jag ont i halsen och nu tror jag nog att jag har feber också.

Usch. Jag tycker verkligen inte om att vara sjuk. Troligen så gör väl ingen det?


Jag gick i alla fall till skolan imorse, i hopp om att jag skulle orka vara med på några lektioner. Men det ända jag orkade med var första lektionen. 30-45min kanske gick till att ta skolfoto och resten av tiden kollade vi på film. Men det var nog jobbigt. Egentligen orkar jag inte ens sitta här. Men nu är det så att jag faktiskt inte vill sova. Vad tråkigt. Men det blir nog så i alla fall, för just nu så somnar jag snart i stolen. Mina ögonlock verkligen hänger.


Så nej nu ska jag sluta skriva, ta lite te kanske, sen lägger jag mig och sover. GODNATT!


4/9 -08

Sega veckor det är nu alltså.

Mådagarna slutar man 16.10, och även på tisdagarna och ja, på onsdagarna också! Helt sjukt trött man blir på det. Börjar ju 08.30 också så.

Men imorgon är jag ledig, det är jag tacksam över. Vad jag ska hitta på vet jag inte. Men just nu är jag jättetrött och snart börjar Idol. Så jag ska sluta skriva och göra mig klar för att kolla på det istället. Hooj!

RSS 2.0