30/9 -08!

Jag är lycklig och det är massa plugg.


Jag är bara glad, helt lycklig, överlycklig! Jag kan inte fatta att allt dehär faktiskt händer? Jo, det gör det. Jag drömmer inte. Eller?.. Nej sluta, usch.. det får inte vara en dröm. Skulle aldrig klara av att vakna upp utan att få ha dig kvar.
Jag tycker om dig.

Det är för mycket plugg i skolan, jag ligger efter och vi får bara mer och mer. Jag orkar inte, jag vill bara sova, tills allt är över. Men det går inte. Saker ska vara inne redag på måndag, saker som jag knappt börjat med. Nej, nu får jag skärpa mig. Jag måste bli klar, jag ska inte sabba några betyg eller så. Jag ska ha minst G i alla ämnen. Det är inte ens mycket.

Jag skulle faktiskt plugga nu när jag kom hem tänkte jag också. Men nej, det funkade inte som jag ville. En positiv sak med pluggandet är att jag i alla fall klarade Svenskaprovet som vi hade förra veckan, jippiyey!

Nu vill jag duscha, men jag orkar inte. Jag är trött. Jag klagar. Men jag är fortfarande glad, alltid när jag vet att du finns. Åååh. Jag saknar dig, dig dig dig! <3 Nu vill jag shoppa också, men jag har fått pengar idag. Yes! När ska jag shoppa då? Det är ju en bättre fråga.

Skriver så meningslöst just nu så det är lika bra att jag slutar på en gång. Godnatt! (nej jag ska inte sova, men jag skulle gärna vilja)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0