Lite stolt får man faktiskt vara!

Idag så hade vi trafikkunskap direkt på morgonen, jag vet. Igår sa jag att jag hade sovmorgon, men det var visst inte så. Vi skulle sitta i en bil och få lite upplevelser om hur det är att sitta i en bil då den voltar. Dock dissade jag bilen och tittade bara på och skrattade åt alla som bara satt och skrek/skrattade i bilen. I vilket fall så fick vi reda på betygen på arbetet vi lämnat in tidigare och? MVG! Jo, därför blev jag megastolt. Haha, inte för att skryta om betyget. Men asså jag är inte den som är bra på att plugga, så därav vill jag skryta liiiite? Hihi

Sen så forsatte dagen på och på sista lektionen fick vi reda på ännu ett betyg, på en utav APU-uppgifterna och vad nu? VG+! Lite halvstolt igen. Haha.
Sen är jag ju lite extra stolt för att min pojkvän även han fick bra betyg på sitt nationella eng.prov - VG. Men han är ju bäst på engelska så det förvånade ju inte mig!

Men ja, nu väntar jag bara på mat och jag hörde precis att det var hela 20minutet kvar, gah. Jag kommer ju dö.

Btw så fick jag kallsup på simningen idag, usch vad jag hatar det! Jag hatar vatten..

Kommentarer
Postat av: Lisen

Söt blogg!! :*

2009-04-15 @ 18:10:32
URL: http://ihuvudetpalisen.blogg.se/
Postat av: amanda

va duktig du är då! :) stolt över mitt betyg på trafiken jag med för trodde faktiskt bara på G. Lämnade in APU uppgifterna idag men hoppas på att jag kan få lite mer än G där med (A)

2009-04-15 @ 22:53:25
URL: http://aaamandab.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

alltid lika härligt att få mvg :D

Ha en underbar fredag!

2009-04-17 @ 20:29:07
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0