Why do all good girls like the bad boys?

Hur vill ni att eran pojk/flickvän ska vara?

Är det verkligen så det är? Det tror inte jag. Jag har ju liksom alltid varit en "good girl" - men inte fasen är väl min Dennis en bad boy?
Verkligen inte.

Jag vet att vissa nog fastnar i dehär. Good girls get bad boys. Men vad är bra och vad är dåligt då egenligen. Man dras ju till något speciellt och jag dras dårakt inte till dåliga saker. Vem gör det egentligen? Jo, kanske dom som dras till bara utsidan.

Det är nog ända gången jag kan förstå att man har fallit för en badboy. Men dumpa honom då. Varför vara tillsammans med någon idot som ser bra ut? Varför inte skaffa en snäll jäkel istället? Jag kan säga att jag vet många sjukt snygga killar som även är jävligt snälla. Men jag vet även snyggingar som bara ser på saker helt fel. Badboys. Sen finns det "normal"-snygga som även dom är supersnälla osv. Varför gå på utsidan först.

Det gör inte jag.

Nu tänker ni säkert "jo det gör hon visste, det gör alla" men nej. Jag kan inte påstå att det var Dennis utseende som fick mig att bli kär i honom. Vi skrev sms ett bra tag innan jag såg hur han såg ut. Jag lärde känna honom innan jag såg honom. Med andra ord så var inte det första jag sa "ey skicka en bild jag måste se hur du ser ut" - nu hade ju visserligen jag tur att min baby var snygg också, så det var ju ett plus på det hela. Men huvudsaken med det hela är faktiskt att jag älskar hans insida, inte hans utseende. Även om jag nu älskar hans utsida också. Så är det insidan som är viktigast.

Jag älskar hans sätt att vara mot mig. Ibalnd helt sjukt udda och ska klaga(påpeka) sånna små saker som att jag börjar i fel ände av mackan. Och ibland så är det dedär söta han kommer fram med. T.ex som när han skickade in en hälsning till radion.

Jag vill inte ha killen som kommer med rosor varje dag och bara måste ha allt helt seriöst. Jag vill ha killen som kan skämta bort saker. Och jag har faktiskt haft tur att hitta en sån.

T.ex så är det ju så sjukt nu att igår då vi käkade frukost så frågade jag "Kommer du klaga nu om jag tar mjölk innan oboyen? Ja! Svarade han då. "Okej, då gör jag som du vill nu då, så slipper du påpeka det sen."
Men sen när han ser att jag har i oboy först och sen mjölk så börjar han igen "Men vafan gör du nu? Nu gör du ju fel!" och mitt svar blir bara "Ja nu kan du ju fan inte klaga, för nu gjorde jag precis dom DU sa att jag skulle"
"Men jag tänkte bara att det du sa från början var fel, för du gör alltid fel." Haha, tack för att han inte ens lyssnar utan bara gissar. Han är knasig min pojk, men det är en stor anledning till varför jag älskar honom.

Knasig och söt. Hur vill ni ha eran? ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

SV: jo visst, men det är ändå chansen jag får ta :) jag skriver ju inte allt som är med i boken, utan tar bara utdrag ur den :)

2009-04-08 @ 17:39:17
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: emma - en modeblogg! ♥

Tack! Jaha, men då vill jag faktiskt tipsa dig om H&Ms webbshop. Där har dom ett grymt utbud av snygga bikinis tycker jag. Där köpte jag min och det var svårt att välja ut den som favorit för det fanns så många fina!!

Rösta gärna på mig hos http://emeliesplace.blogg.se om du gillar min blogg - vilket jag hoppas att du gör, såklart! ;-) Puss sötnos ♥

2009-04-08 @ 18:59:15
URL: http://emmasgarderober.blogg.se/
Postat av: emma - en modeblogg! ♥

Jaså okej :-) vad gillar du för bloggar?

vi har varit tillsammans i 1½ år :)

2009-04-08 @ 20:02:19
URL: http://emmasgarderober.blogg.se/
Postat av: BJERNHAGEN

Nej det är inte roligt :/ man blir som beroende... <3

2009-04-08 @ 20:10:18
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/
Postat av: linneahhh

sv; ah japp ;) naaat.

2009-04-08 @ 20:45:32
URL: http://linneahs.devote.se/
Postat av: Modell Rose-Marie (Stella)

Hej!



Lägg till mig på bloglovin. Säg till mig när du har gjort det så lägger jag till dig med! :)



Kramar!

2009-04-08 @ 21:24:56
URL: http://modellinglove.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: haha sant, jag får väl hoppas att ingen gör det :P



hehe, jag får tänka mig för ^^

2009-04-08 @ 22:07:54
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: bella

Hej! :) Roligt inlägg tycker jag! Det är första gången jag hittar in till din blogg tror jag och det var bra skrivet. Men jag undrar vad du menar med badboys? Lixom, hur tänker du dej en badboy? kram bella :)

2009-04-08 @ 22:34:09
URL: http://isabellakardell.blogg.se/
Postat av: bella

sv: Jo det ligger väl något i det du säger. Du har rätt med att "han är en sån som alla vill ha". Det är väl så man tänker en "badboy". Jag tänker dom väl som sånna som festa mycket, snygga, inte alltid tänker på vilka följder saker kan få och kasnke är lite allt för ofta i kontakt med polisen. Jag vet inte om man ska säga att dom är totala idioter, det bror ju iof helt på personen och är olika på alla, men vissa "badbous" behöver välrden. I like them! ^^

2009-04-08 @ 23:18:41
URL: http://isabellakardell.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: ja :) hoppas ingen har snott det bara :p

2009-04-08 @ 23:33:07
URL: http://malinsundin.blogg.se/
Postat av: emma - en modeblogg! ♥

Jag hade vanliga bloggar förut, som inte bara handlade om kläder, men det är svårare att nå ut till folk då :-P

2009-04-08 @ 23:36:18
URL: http://emmasgarderober.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0