hur kommer det bli?

Jahapp. Nu måste jag snart hoppa i sängen för att orka upp typ fem imorgon. Det är söndag då. Det är väl ändå en dag då man SKA få sova till i alla fall elva? Jaja, så kan det gå.

Handlat har vi gjort idag. Fick ett par strumpor för 250 spänn och lite annat smått och gott. Billigt och bra ska ni veta. Hur ofta köper ni så dyra strumpor liksom? Haha, inte så ofta antar jag. Och jag kan ju bara säga att jag troligtvis inte kommer köpa det en gång till, i alla fall inte än på 100 år.

Men ja, ryggsäcken är packad, nästan helt, det är bara lite kvar som läggs ner imorgon och så. Annars ska allt vara klart nu och ja, jag vill verkligen bara vara framme i Norge nu så vi kan köra igång. Sen vill jag komma hem. Nu. Nej inte hem, men bort igen. Jag vill bara att tiden ska få fortare.. av vissa anledningar sisådär ;)

Aa, förhoppningsvis så är det någon social människa vaken imorgon som alltså kan sms:a med mig heeeela 55mil. Kul liv att gå upp tidigare för att skriva med mig? Nej. Men om det är någon som vill, så varsågod.

Jag skojar, ni behöver inte. Finns redan en söt jäkel som lovat att vara social med mig imorgon. Känns bra. Och vet ni va? Jag är glad!

Ska väl försöka runda av, försöka sova. Som sagt, kl. 5 imorgon då..


what about us

Nu är det inte alls lång tid kvar innan jag sitter på bussen tillsammans med lite fler 3:or från BF, upp mot Helags och den friska luften. Ska bli riktigt skönt faktiskt, även om jag vet att det kommer vara tufft. Ja, jag har vart där förut, dock gick jag utan ryggsäck då, så jag är lite lagom förberädd på vad som väntar, haha. Men inte backar jag för det, jag tycker det ska bli kul.

I vilket fall så tänkte jag bara fråga er nu om ni någonsin drömt under natten och sen när ni vaknar så känns det som om ni bara legat och tänkt? I vilket fall så har det varit så för mig i natt. Har vaknat flera gånger och kom hela tiden ihåg vad jag hade "tänkt" och sen nu när jag vaknade på morgonen så.. minns jag inte längre. Det är tråkigt eftersom att jag tänkte berätta lite om min "dröm" haha. Inte för er dock ;)

Nåja, idag när mamma kommer hem så sticker vi iväg och handlar lite mat och sånt till fjällen. Får se om jag får någon ordning på det hela för jag har inte ens packat min ryggsäck än så vi får väl se om jag kommer i säng i tid ikväll eller inte. Om inte annat har jag 55 mil på bussen att sova imorgon..

Skiiiit samma. Jag måste faktiskt åka upp till fjällen, det kanske får mig att tänka på lite annat än sånt jag tänker på hemma. Det kanske får mig att bli lite mer lugn ni vet? Haha :)

Jaja, jag ska väl sluta skriva skit och göra något vettigt istället.


Vissa ser mig för den jag är, andra inteDetta är Linneahs tolkning..

I'd rather be with you

Hallo människor, snygga och fula.
Alla är ni välkommna!


Speciellt du.

Jag har haft en ovärd lektion i skolan. Med andra ord har min dag varit lika funny som alltid:
Jag vaknade 07.45, upp och hoppa sa mobilen och jag lyssnade efter 15min. Jag fixade mig, satt vid datan när jag käkade frukosten och for sen ner till bussen och mötte pandan. I skolan så stod lärarna och berättade allt dom redan sagt om fjällen, sen stack jag upp och käkade med AnnIrene, Orren, Amanda, Linn och Linette. Vi åt den konstiga maten och sen gick jag med Amanda, Linn och AnnIrene till Västanfors för att Amanda skulle ligga och steka i ett cancerhus(solarium). Efter det så väntade vi på bussen.

AnnIrene och Linn var på tal om det väldigt dumma och sa inte ens hejdå, vi kommer faktiskt inte ses på en vecka :( Men jaja, Amanda var också dum. Så idag tycker jag inte om mina vänner.

Det var ett år sen som jag träffade Dennis för första gången, Cattis trodde nog jag ljög när jag sa det. För det känns som om det typ var nån månad sen. Ja hejhej världen. Här går allt för fort.

Jag tror inte jag hinner njuta som man ska av livet? Kanske borde ta vare lite bättre på det när jag sitter uppe på Helags med alla tjejer + Emil (och gubblärarna) och andas tung men frisk luft. Vi får se om min hjärna fixar det, men jag är cool så det gör den nog.

Btw, sluta kommentera min blogg anonymt. Jag tror den ena är Miss Linneah, men vill du ha svar på din fråga så tänk till, för egentligen vet du redan. Om inte annat, skriv sms / msn eller vad fan du vill ;) Den andra, vem är du? ;)

Äh, jag älskar att skriva ovärda saker. På tal om ovärt, jag är hungrig. Borde lika gärna kunna sluta äta, för jag fattar inte vart min mat tar vägen..

Maybe, maybe not

Från mig: Jag är dum
Till mig: Men ändå så söt :)

Det kanske är du.
Det kanske är någon annan.
Det kanske är rätt.
Det kanske är fel.

Jag låter tiden bevisa.

Snyggolina

Jag är hemma från skolan och jag är klar med plugg för ett tag. Imorgon blir det en lektion - prat. Sen är det helg, sen är det fjällen en vecka. Sköööönt!

I vilket fall så gick jag och Amanda med Cattis till Västanfors och hoppade på bussen där, vi lyssnade på intressant samtal som pågick bakom oss och sen fick jag vara bra nog att gå från byn och hem (en halv mil) eftersom att det inte gick någon buss - trodde jag ja. När jag kommit en bit på vägen så svisch, där åkte bussen. Haha. Jaja, lite motion skadar väl aldrig?

I vilket fall så kan jag hålla med mina vänner om att IDAG så har det varit en sag dag. Knappt nån av oss tjejer hade ork att sminka oss eller bry sig om hur vi såg ut imorse. Trötta har vi alla varit så ja, idag har allt varit segt. Men som tur var hade vi ju bara två lektioner som faktiskt gick rätt soft. Så tur var väl det.

Jaja, på tal om min rubrik, jag är omdöpt.

Jag varnar känsliga tittare!

 

 
06-06-07                                                     09-03-12

Ja det är snart 4 år sen så ni behöver ju inte påpeka hur jag ser ut, ni ska kolla på tänderna inte på mig!

Jag skrev liksom ett långt jävla inlägg igår om att jag är stolt för den jag blivit, så jag lär ju inte fega ur och visa mig liksom ;) hahah.

Wait

Idag är jag inte lika glad som vid de senaste blogg-tillfällerna, för idag gör min mage ont så det är lite elakt.

I vilket fall så var jag in på Intersport och köpte skor som ska användas uppe i fjällen nästa vecka så det gjorde mig lite glad, sen blev jag ju självklart gladare av att jag fick gå en och en halvlektion tidigare från skolan eftersom att jag skulle till tandläkaren, ett besök som tog typ 15min. Värt att åka bil en timme för att prata med dom i femton minuter? Nja. I vilket fall så fick jag före och efter bilder på mina vackra tänder. Jag vet inte om jag vågar visa dom. Det är sjukt pinsamt, fult, aa.. Så vi får se hur det blir.

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi
aldrig trodde skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare,
på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt
och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton,
skratta för mycket
och älska som om du aldrig blivit sårad,
för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.

Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra,
som ringer upp dig även om du slängt på luren,
som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan,
som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck
och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig
och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '


Tänk till people.


Love and things

Jag tänkte på en sak idag på bussen hem, inte den bussen då Amanda satt breve mig utan den från byn å hem, haha.

I vilket fall så tänkte jag på hur mycket alla förändras från dag till dag utan att man egentligen inte alls tänker på det. Som t.ex kom jag att tänka på mig å Pandan, liksom vi har gått i samma klass sen 7:an och det var inte förrän i 2:an(?) som vi faktiskt började snacka och umgås. Tro det eller ej. Och då kom jag på det att liksom va? Hur kommer det sig? I 3-4 år gick vi i samma klass men vi varken snackade eller umgicks som nu. Och på tal om det så måste jag säga att hon är bra den där Amanda. Hon är riktigt bra, så vännen, jag är glad att vi börjat prata! <3

Och sen har jag tänkte lite på alla vänner som jag en gång hade som jag idag inte ens längre pratar med. Och tänk dom som allt gått lite fram och tillbaka med. Som jag och AnnIrene, vi har haft våra svackor från bästaste bästavänner - inte prata alls - det vi är idag. Perfekt idag får jag lov att säga då! :) Och ja, hon är nog inte den ända jag haft svackor med, Elin t.ex ojoj vad grejer vi gått igenom.

Och ja. Sen är det ju hon Cattis då. En blyg praktikant(jag) blir utskälld av typ skolans kaxigaste tjej(Cattis). Kul tänkte jag då, liksom mogen tjej?! Ehm, inte direkt. Och ja, jag gick i 8:an(?) så jag var inte så mogen i hjärnan å fattade allt som jag gör idag, men tack och lov så var jag mer mogen än henne och sket i vad hon sa och som tur var så växte den där tönten upp och blev en typ VG elev på Barn och Fritid och hon blev min bästa vän. Den som jag vet kommer stå där vid min sida oavsett vad. Visst, vi har haft våra tönt-tjbbel men vaffan, vi är tjejer. Vi alla har våra dåliga dagar då saker kan bli fel tolkade. Men jag och Cattis har en speciell vänskap faktiskt, ja, haha, verkligen speciell.. T.ex så kommer alla känna igen oss sen på krogen i November då jag sätter min fot där armkrok med bästaste. Och ja, November längtar vi till av olika anledningar. Hihi. Jag fyller liksom 18 och det är mycket saker man får göra när man fyller 18, så därför kommer det mycket efterlängtat då.

Och jaja, nu har jag typ skrivit ett halv inlägg om Cattis, meningen med dehär inlägget var att jag faktiskt vill visa hur världen ser ut idag - fram och tillbaka.

Och ja, anledningen till att jag är så glad idag är kanske att mitt liv fått en sån stor jävla turn! Från att varit skolans blygaste till att inte längre bry mig om någon fäster blicken på mig. Att gå igenom elevhallen med allas blickar mot en kanske inte är det roligaste, men det är sånt jag nu bara skiter i. Jag är glad åt den jag är, åt den jag blivit.

Och nej, jag hade aldrig tagit mig hit utan vissa personer. Personer som min familj, mina vänner, speciellt AnnIrene och Cattis om jag ska vara ärlig. AnnIrene för att hon fick mig att vara med nytt folk i Fagersta, hon fick mig att våga släppa fotgräppet från Norberg och ta ett litet steg och Cattis för att hon fått mig att tänka till om mycket saker här i livet och då menar jag verklige mycket! Och även personer som Dennis eftersom att han fått mig att se helt annorlunda på mig själv och ja, han är den som fått mig att våga gå rakt igenom elevhallen utan att tänka på blickar, han är den som gett mig det självförtroendet jag idag har. Och ja, det är många som fått mig att bli den jag är. Det är många som fått mig att stå upp i de tuffaste dagarna också.

Och nu är jag snäppet gladare för Sebbe lever, haha! :)

Skit samma. Jag tror ni hajar grejen jag setat å klottrat ner fan 30-45 minuter nu? (många skriver på msn så) Så jag ska sluta skriva. Jag ville bara berätta att jag älskar mitt liv faktiskt, även om jag inte alltid har så mycket att göra.

Och ja Nelly, hör du det? Jag älskar mitt liv ;)

He's insane

Hej säger en mätt och belåter Evelina, eller aa, rättså i alla fall. Haha.

Dagen har varit rätt lugn. Det är konstigt dehär, igår hade vi en 2timmars lektion med en lärare och idag 1½ med samma, jag trodde jag skulle avlida. Men vet ni va, allt går så sjukt fort nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Och så sitter alla mina kompisar och klagar på att allt går så seeeegt och att dom är såååå trötta, hm, har jag nå fel nu eller? Nää jag gör nog bara rätt i att börja lägga mig i tid på kvällarna, + på mig!

I vilket fall så blev det fika på "stan" med bästaste Cattis och Amanda följde med som socialt sällskap, på håltimmen. Sen hade man en lektion kvar och eftersom att vi fick gå 20min tidigare så vandrade jag och Amanda hela vägen till Centralen så nu har vi varit duktiga.

Och aa, nu har jag som ni kanske förstår nyss käkat och mat är inte allt jag tjatat om idag, förlåt kära vänner om jag tjatat idag men så ni vet människor, aldrig får man skriva ETT sms sen inte svara mer, jag blir lagom nojig, speciellt om det är speciella personer. Så hej hå logga in på msn nån gång? Och ja.. jag kommer ändå få vänta till 20.00 för att veta om du lever.. Iiiih, oroliga Evve är framme.

Som tur är så har jag haft lite folk å skriva sms med idag, typ Kuru som stal cola av mig när jag fikade och sen ja.. Ehm. Aa.

Skit samma. Jag vill ha Söndag. Jag vill ha 7:e September och people, jag vill ha 12:e! Åååh, okej.. ibland går faktiskt tiden för sakta.


Meee today (;
och ja, dissa mitt knä..

<3

Jag är hungrigvänta jag ska skriva om min dag snart..

Wonderful

Goddagens folket!

Idag har det varit en glad dag eftersom att till och med Cattis kom glad på morgonen, inte helt ofta det händer. Haha. I vilket fall så har vi skrattat oss igenom dagen och det är alltid positivt. Det är det som gör det så kul att gå till skolan. I alla fall så har vi pratat lite om vad vi ska hitta på på vårat sista skolfoto och tro det eller ej, men vi kommer lätt vara bäst i skolkatarlogen 09/10, ohja! Eller aa, vi är ju alltid bäst men liksom, ni fattar ;)

Efter skolan så var jag snäll nog att dra med Cattis till hennes jobb för hon var "rädd" så då kom vi på att vi ska ta en fika imorgon också, mys. Det är vi bra på för vi pratar alltid om så seriösa saker då, mohaha. Men det är jag och Cattis liksom vi är alltid bra. Ingen slår oss baby <3

Sak samma, Sebbe får ta å komma hem, helt dött blev det när hans mobil dog redan vid ett-tiden. Usch. Haha, han är den ända sociala, thats it ;)

Hoppas alla haft en bra dag i alla fall, för det har jag!


Som sagt, Cattis var glad ;D


<3

Sweetheart

Jag är glad jag. Även om mycket har hänt den senaste tiden så ler jag idag. Hihi. Ni anar inte hur bra det känns idag. Det är fan underbart. Men vad vet jag, det kanske bara är idag. Men det tror inte jag. Går bara framåt :)

Jag ville bara berätta det, hihi.


Uppsala

Det blev Uppsala igår, så jag var glad. Och är glad för den delen med men, haha.

I vilket fall så tog vi och stack dit med brorsans nya Passat som han böt till sig igår, även om han liksom böt till sig en ny A3:a tidigare i veckan men, ja, man lär väl testa alla bilarna. Passaten fick mycket blickar och många pekande fingrar, haha. Även om vi hade en vanlig bil mitt bland alla jänkare.. Kanske var det en anledning, eller så var det för att bilen är fet.

Nåja, nu ska jag tvätta mitt ansikte tror jag för jag slocknade direkt när jag kom hem igår, han bara gå på toa sen slängde jag mig i sången direkt, alltså med smink på. Haha.

Men hur är det med er då? :)


Jag såg ut såhär


Och Sebbe såg ut sådär ;)
(blind jävel)


You

Blir nog att åka iväg till Uppsala trots allt. Inte säkert än dock, men jag hoppas verkligen. Vi stack ju upp till Borlänge igår för att kolla på crousingen där, men det öste ner med en massa regn, så det var knappt nå bilar och inte nå människor heller, eller i alla fall så syntes dom inte. Det var kolsvart!

Nåja, färdigfixad är jag, utifall att, och ja, nu väntar jag bara på bättre tider. Haha. Därför passar jag på att skriva lite onödig information som egentligen inte är information utan bara något jag säger. Eller ja. Skit samma, Kuru och Linneah dampar på mig på msn så jag får väl sociala mig med dom nu. Tjao!


Some of us

Nu är jag hemma från en dag med bästaste i Västerås. Det var en behövlig dag för oss eftersom att vi inte haft en dag för oss själva på.. jag vet inte hur länge! I vilket fall så är hon bäst och det kommer hon alltid att vara. Vi har snackat mycket om gamla minnen och om blivande "minnen" idag. Fyfan vad vi ska ha kul älskling, du och jag <3

Ni anar inte hur bra hon är. Vi alla har våra dagar när det går neeeer.. men hon får det ändå alltid att gå UPP! In :) Jag älskar min KEEF.

Aja, planerna var att jag skulle följa med mamma och pappa till Kungsberget och checka in Uphill Cup, men nej. Jag har börjat tveka, blir för mycket med en viss person för min del. Så istället följer jag troligtvis med brorsorna upp till Borlänge på crousing ikväll sen blir det ev. även Uppsala imorgon, vilket jag verkligen hoppas av olika anledningar. Vi får se hur det blir.

Nåja, ska nog försöka käka något och kanske fixa till mig lite för man är inte hur snygg som helst efter en "dag" i skolan och en dag på stan. Så ja, vi hörs!

Tack bästa för en toppen dag i alla fall <3Sweet dreams

Nu ska jag hoppa i säng med mig själv. Eller ja, jag ska dricka, gå på toa och borsta tänderna innan. Om ni ville ha detaljer.

Imorgon blir det en lektion i skolan, sen iväg med bästa till Västerås och käka på donken. Sen när jag kommer hem far jag väl troligtvis iväg upp till Kungsberget och kollar in Uphill Cup. Så jag kommer hem på söndag. Vet inte om jag skriver mer imorgon eller hur det blir. Ni märker.

Om inte annat så kaaanske datan följer med den här gången, haha. Godnatt :)

Breath

Hemma från ännu en dag. Idag kände jag lite att aa.. det kommer bli ett jobbigt år. Även om jag på något vis fortfarande känner mig lugn för det. Kanske är det för att vi troligvis inte kommer komma igång så speciellt mycket innan vi sticker upp till fjällen nästa söndag. Fyfan vad skönt säger jag bara, en hel vecka uppe i fjällen, bort från allt. Bra start på skolan tycker jag, haha. Först ca en vacka plugg och sen fjällen en vecka, sen tillbaka till det vanliga.

Det ända som är tråkigt med det hela är att min mobil troligtvis kommer vilja dö och det tyder på att jag inte kan skicka sms hela dagarna som jag gör här hemma. Tro mig, det är faktiskt lite jobbigt för mig. Även om jag skärpt mig lite i skolan och kan vänta med att svara tills jag har tid, ibland, oftast. Så ja, jag kommer sakna det lite eftersom att min mobil laddas ur ganska så fort. Men men, det är så det är att leva fridluftsliv ;)

Är det någon annan som varit uppe i fjällen eller något liknande?

Nej, ska nog ta och göra något vettigt, borde liksom damsuga lite här på rummet och sånt. Det är inte alltid så smart att ha svarta möbler.

Btw så var nyss praktikungarna här, igeeeen. Men pappa sa som en vana nu att jag inte var hemma och då hade dom stackarna sagt "hon hatar nog oss", men tjejer.. glöm det. Jag hatar inte vem som helst!


Foto från förra året då vi i familjen var uppe på Helags.

21.17

Dags att tvätta bort smink, stänga igen datan och slänga sig i sängen nu.

Kan bara berätta att jag inte gjort så mycket sen jag kom hem från skolan, har varit väldigt trött och det kanske inte är så konstigt heller för den delen. Åkte med mamma, pappa och ena bror bort till brorsan för att kolla på hans nya bil som han köpt och ja, wrom.

Godnatt!

One day is done!

Första dagen av tredje året är kvklarad, första dagen av sista året!

Det känns inte som någon större skillnad samtidigt som det känns helt sjukt. Det är mindre än ett år nu, sen står vi där, på den där balkongen vi i 3BFa, vi som nyss var 1BFa liksom.. Tiden har gått så sjukt fort så jag vet inte vad. Men nu ska jag inte säga för mycket, då kanske det här sista året tar hundra år, fast egentligen, vad gör det? Jag känner en lite trygghet med skolan jag. Vet inte om det är alla som känner som jag när det gäller skolan, men liksom tänk, det är samma sak hela tiden här, sen måste man söka ett jobb, gå ut i det riktiga vuxna livet. Skrämmer mig lite..

Nåja, jag börjar bli hungrig.. igen. Ovanligt? Haha nej. Ska väl fixa lite käk sen får vi se vad som händer, skulle lugnt kunna sova nu känner jag, men jag får hålla ut och somna i tid ikväll istället. Då kanske jag är lika pigg imorgon på morgonen också, det vore toppen.

På tal om skolstart, jag har bara en lektion på fredagar. Hmm..


Early

Godmorgon då människor, jag har vaknat. Eller ja, jag vaknade kvart över sex och ja, jag gick upp på en gång, helt galet. Men skönt att jag inte var så sjukt jävla trött som jag alltid brukar vara.

Men men, bussen går om 20min, så jag ska nog ta och borsta mina tänder nu sen byta byxor eftersom att jag har mjukisar på mig, vilket jag alltid har på mornarna, haha. Men men, ha en bra dag! :)

11½ timme!

.. sen är man back in school!

Blir upp tidigt imorgon, vilket jag inte alls vet hur det ska gå. Från att ha vaknat seeent varje dag till att helt plötsligt få gå upp sex halv sju. Det kanske var bra att jag stack iväg på rallycrossen i helgen som var eftersom att vi gick upp åtta båda dagarna då och sen vaknade jag ju faktiskt halv nio idag tack vare världens bästa väckarklocka. Så det blir nog till att använda den plus de riktiga alarmen imorgon. 06.15 - 06.30 - 06.45, det vanliga.

I vilket fall ska jag nog snart hoppa ner under täcket jag med tror jag, slå på tv:n och försöka bli lite trötter. Får väl se hur det går men, man kan ju hoppas att det blir bra. Måste i vilket fall tjocka lite nu - sticka ut i köket och ta lite käk <3 Det är behövligt, men jag är rädd för att jag ska bli piggare om jag äter? Sak samma, jag ska ha mackor, jag älskar mat, även om det inte alls syns på min kropp..

På tal om skola och allt, när börjar ni? Eller har ni redan börjat? Nåja, hoppas alla sover gott inatt, för nu säger jag godnatt!


Lite saknar jag ju faktiskt skolan
  

1BFa                                  2BFaAll for one

Godmorgon!

En underlig sak med mig är att flera gånger dethär sommarlovet så har jag vaknat till vid 7 på morgonen, sen har jag självklart somnat om. Men eftersom att Sebbe går upp typ halv 5 på mornarna så har jag skrivit sms med honom från halv 9, så han är en väldigt bra väckarklocka eftersom att jag inte får sova bort hela dagen, måste ju kunna somna ikväll.

I vilket fall så blir idag en lugn dag (som alltid?). Jag måste fixa lite för skolan, duscha och ja.. städa mitt rum lite tror jag. Så nu ska jag väl bara klä på mig och upp och fixa i mig lite frukost. Börjar ju bli lite hungrig eftersom att jag legat vaken sen halv 9, haha. Jag är ju rätt tjock av mig och vill gärna äta hela tiden, så det är ju ett under att jag klarat mig utan frukost i en och en halv timme, haha.

Men jaja.. På tal om skola.. Jag och Amanda satt och diskuterade skolfoto igår. Det är liksom vårat sista skolfoto i år nu, vilket tyder på att vi får göra lite vad vi vill på fotot. På barn och fritid så brukar klassen oftast sitta med nappar och gulla med små dockor. Men jag och några till tycker nog att vi ska vara lite annorlunda och sticka ut med vårat, så vi får väl se om vi hittar på något skoj. Jag älskar skolfoton, haha, fast ändå inte, men det är kul att ha sen efteråt. Speciellt nu när man har världens bästa klass. Det ända tråkiga är att två av dom viktigaste personerna i klassen kanske inte kommer vara där eftersom att de är utomlands, det vore ju rätt sämst. Anledningen till att dom är viktigast är att inget vore sig likt utan dom, dom är sjukt bra. Och ja, jag hoppas dom har det bra utomlands i alla fall, lite avundsjuk är jag väl att dom har bra väder medans jag vaknar varje morgon med massa moln. Haha.

Men ja som sagt, jag ska käka frukost. Så nu ska jag göra det också, inte bara säga det. Hej! :)


Bild tagen från google.se

Nelly

Ni har väl inte missat tävlingen på nelly.com? Där ni kan vinna en lite udda men snygg minilaptop. Jag har ju redan min dator, men den är ju kanske lite stor i de fall då man vill ta med den och vet ni va? Det är hur enkelt som helst att vara med och tävla ju! :)

Klicka in på Nelly och var med ni också vetja ;)


Bild tagen från nelly.com

Photofinnish

Jag har seta och gjort om hela 27bilder till en som var med på rallycrossen i helgen så svar på Nellys fråga om jag skaffat mig ett liv ännu; nej.

I alla fall så har jag inte så mycket annat att göra, tråkigt väder och liksom, två dagar till skolan. Kanske borde jag typ plocka i ordning lite till dess? Men jag vet inte ens om man måste ha något med sig första dagen? Hm.. och vad i sånna fall? Juste.. På tal om det måste jag leta på ett lösenord nu så jag kan kolla om jag får se mitt nya schema. Ja, det måste jag göra nu innan jag glömmer det!


Clap Again

Nuså människor, jag är hemma!

Det blev en fartfylld helg och det gick riktigt bra för kusin min. Något som var lite kul var att en kille som jag började snacka med efter rallycrossen i Kalix var nere i Bollnäs och körde, visserligen var han bara där en dag. Men det räckte väl bra eftersom att han vann, haha.

Men men, jag är hemma. Skönt att få komma bort en sista sväng nu innan skolan börjar igen, vilket är redan på onsdag, känns båda bra och mindre bra. Som Sebbe precis skrev till mig, det här var mitt sista sommarlov. Jag och Cattis lovade att vi skulle göra något VARJE dag, men se. Mitt sommarlov var inte sysselsatt.. Nåja, ska bli skönt att komma tillbaka till det vanliga, rutinerna och folket. Allt förutom tidiga mornar är jag pepp på. Och ja, den 30e åker jag upp till Helags en hel vecka med lite 3or på BF också, det där emot ska nog blir skoj. Kämpigt men jaja. Lär väl få bevis på att jag levar.

Aja, men nej. Nu ska jag kolla igenom bilderna som tagits i helgen och svara på Sebbes sms, vi sitter och håller räkningen på hur många sms vi har skickat från att vi vaknade tills vi ska sova, undrar vad det blir? ;)

Svar till Anna:
Åh, tack :) Haha jo, lite synd var det ju faktiskt. Tur att det är lite kul att sminka sig i alla fall, haha. Men annars är allt bra med mig! Hur är det själv? :) Kram tillbaka :D

Som sunshine in Bollnäs!

Sms från Sebbe: 215
Sms från mig: 214

Nu ska jag duscha, sen äta, sen kanske sova. Ja, hejdå!

Faith Hope Love

Färdig fixad är jag. Med för vad? Jo, för att ta bort allt smink igen. Jobbigt värre. Här satt jag och fixade mig för att jag skulle ner till Amanda och få umgås med mina brudar nån timme, då kommer pappa och säger att jag inte hinner det. Kul. För vi ska till Bollnäs, jag måste ta bort sminket innan vi åker, för det orkar jag ju inte ta bort i husvagnen. Bläää.

Nåja, jag får väl vara glad åt att mina älskade tjejer får käka god mat och kolla på MINA filmer, haha. Ses ju i alla fall på onsdag för då börjar skolan, redan, tro det eller ej ;o


Så ser jag ut, snart är jag osminkad. Igen.

Nått :o

Nu är jag hemma. Kom hem runt åtta och nu väntar jag på att Amanda och hennes syster ska komma hit. Ja, bara för att Amanda ville ha motion.

I vilket fall så har jag haft det trevligt hos Elin med hennes hundar. Dom är söta och jag var inte alls lika rädd för dom den här gången som sist jag var där, haha, varför skulle jag liksom. Små chihuahuavovvar ju, små och ofarliga. Även om Ahlizeé är väldigt mycket för att pussas, vilket inte jag tycker om speciellt mycket. Hundpussar är inte så mysiga. Dock är dom mysiga när det åskar för då blir dom trötta och somnar i famnen. Hihi.

Nåja, nu ska jag nog bara visa en mys bild på Whalter sen en film, sen ska jag nog hoppa in i duschen för nu har Manda å Sabine redan varit här och stulit alla mina filmer, mohaha ;)
Gaaalen pys.

Men nu ska jag kila, ha det bäst!

Tjooossan

Det blev som jag hoppades, jag åkte ner till Elin och kommer hem imorgon igen. Just nu sitter jag och snackar gärnet med folk på hennes msn medans hon snackar med folk på min mobil. Haha, roliga vi är.

I vilket fall var vi ner till åfesten idag lite grann och det var ju lagom dött, haha. Men jag ska visa en film sen när jag kommer hem, lite läskigt å se var det faktiskt. Skit samma. Nu ska jag in på Elins blogg och dampa lite, tänkte bara säga att jag lever :) Puss!

Replay

Nu väntar jag på att min käre familj ska komma hem, varit själv x antal timmar nu. Vilket är skönt. I vilken fall kom jag på att jag börjar skolan om en vecka + en dag. Så hej hå jag skrev fort som attan till Elin att nuuuu jävlar måste vi ses! Men dock tog det stopp när jag frågade mamma om jag kunde åka. "Aaaaa jag vet inte". Som sagt, jag väntar på att dom ska komma hem, jag vill ha ett svar. Blir det ett ja så blir det börja packa på dirren och åka. Blir det ett nej så... När ska vi hinna ses? :( Buhu!

Nåja. Nu är det nog fullspäckat fram till skolan börjar i alla fall. Liksom, sista dagarna då kommer allt, men resten av lovet det har liksom vart..inget. Skit samma. Kanske Elin, sen antingen rallycross eller mina brudar sen ev. .. nervositet. Haha.

Skit samma. Nu får dom fan komma hem!Take me on the floor

I can't take it anymore

I want you, I want you, I want you to show me love

Just take me on the floor

I can give you more

You kill me, you kill me, you kill me with your touchWe are the people

Hallo!

Jag har inte något att skriva idag heller så jag ska nog bara visa att jag lever och ja, hur är det med er? :)


These words

Blir väl till att pysa iväg och leka med bästaste senare eller snart. Eller jag vet inte. Sak samma. Ingen aning om vad vi ska hitta på, men vi brukar alltid komma på något så :)

Annars har jag inte gjort mycket idag, mest bara fixat mig. För skojs skull. Men nu ska jag sluta, jag har ju inget att skriva så. HejdåThen kiss me boy..

PUSSTEST
(föräldrar räknas inte)

vem?
pussat någon av samma kön: Ja
pussat någon av motsatt kön: Ja
pussat någon som är homosexuell: Nope
pussat någon som är bi: Nope
pussat någon som du inte känner: Jaop
pussat någon som är riktigt ful: Inte vad jag vet
pussat någon du aldrig trodde att du skulle pussa: Ja
pussat någon du haft känslor för: Ja
pussat någon som är yngre än dig: Ja

pussat någon som är äldre än dig: Ja
pussat någon som bett om en puss: Haha, Leffe :D

var?
pussat någon på fyllan: Ja
pussat någon på stranden:

pussat någon under solnedgången:
pussat någon i regnet: Aa
pussat någon på en bänk: Aa
pussat någon i ditt rum: Aa
pussat någon i ett kök: Aa

pussat någon du varit tillsammans med framför dina föräldrar: Aa
pussat någon på en toalett: Aa
pussat någon i skolan: Aa
pussat någon under en mistel: Nä :p
pussat någon i havet: Noo
pussat någon i en säng: Ja

pussar på kroppen?
pussat någon på munnen: Ja
pussat någon på pannan: Ja
pussat någon på kinden: Ja
pussat någon på halsen: Ja
pussat någon på bröstkorgen: Ja
pussat någon på magen: Aa
pussat någon på handen: Aa
pussat någon på låret: Tror inte det

pussat någon på benet: Samma där
pussat någon på fingrarna: Aa
pussat någon på näsan: Haha aa slicka grädde :D
pussat någon på tårna:
pussat någon på rumpan:
pussat någon på innerlåret: Nä :p

allmänt pussande?
den senaste du pussade för kärlekens skull: Dennis.
frågat om en puss: Aa
fått pussar av mer än 10 personer: Tror inte det
anser att du har fått över 100 pussar: Aa det har jag :p
pussat någon för skojs skull: Yes
pussat din spegelbild: Hah aa
betalt någon i pussar: Haha nej
den puss du minns mest: Jadu..
hur gör du när du ska pussa någon: Det kanske du märker nån dag.


The end with you

Morning focks!

Egentligen har jag varit vaken längre, men har inte orkat. Jag käkade nyss frukost i alla fall. Och det är varmt.

Jag har ingen aning om vad som ska hittas på idag, har inte nån plan direkt. Antingen blir jag kvar hemma eller så sticker jag iväg någonstans sen. Typ åka moppe till ehm...skåne? Haha, fan vad roande då, eller inte. Sak samma.

Nu kan inte Sebbe sabba mitt folkrace snack, för nu vet jag att han är där. Åker för fulla muggar (skulle inte förvåna mig om han slår dedär älskade banrekordet nu igen då?;)) som alltid. Kan bli så om man blir arrrrrgh! Haha. Men ja, hoppas bara att han slår rekord och inte kraschar. Vad som helst kan ju hända. Kanske ska ta moppen dit å kolla? Hahah, skulle ju typ komma fram när dom åkte hem :p Sak sammal. Han kommer hem helskinnad, det gör han alltid.

Fråga inte varför jag snackar om dedär. För det vet jag inte. Nu ska jag sluta. För jag har inget att skriva. Hoppas alla mår bra? :)

Holler til you pass out

Precis hemkommen igen. Stack över till Fagersta och umgicks lite med Cattis och AnnIrene. Kollade runt lite eftersom att det var crousing. Men det dog ut rätt snabbt med tanke på att det är Fagersta.

Johnny var där, men vi känner aldrig igen varandra. Det suger. Jag får åka hem till han och kolla film som jag nyss bestämmde eftersom att han nu skaffat egen lägenhet, vilket jag är avundsjuk på. Sen träffade jag en Sofia som var mycket waisted. Och hon stod med Robin - killen som kom fram till mig på rallycrossen förut. Så jag fick säga hej till honom än en gång. Sen vet jag inte. Hände inte mycket, vi mest bara gick runt och glodde.

Jag luktar bara skapligt mycket avgaser nu från alla dessa bilar. Det lär ju vara bra för naturen? ;) Haha. Nej. Ska nog slå på tv:n, se om jag kan sappa.

Sebbe är tråkig, han sover. Tommy är dum, han har inte skrivit ett enda sms idag - han kanske har dött i en karusell? Blä så jag säger.

Hejdå.


Way to fall

Trots en kass väckning imorse så är jag glad nu. Dennis är bra på att muntra upp folk. Även om han inte ens gjort något speciellt utan bara varit han. Haha.

I vilket fall så har jag varit i Västerås med mamma, pappa och bror idag. Skulle väl ha lite fler grejer till altanen så vi(pappa) kan fortsätta bygget här hemma. Sen så köpte jag med mig fyra par krokar som ska sättas upp på väggen här på mitt rum. Jag känner att jag måste börja få upp lite grejer. Tavlor, speglar, hyllorna som fortfarande bara står. Det måste ju se lite beboeligt ut. Vilket det gör, men allt ser så tillfälligt ut när det inte finns något på väggarna. Tycker jag.

Jaja. Sebbe är på folkrace och jag hoppas allt går bra för honom också. Det är två dagars och därför kommer han ju kö.. Nu sabba han hela skiten och loggade in på msn? Hm. Vad lever jag för värld? - han åkte tydligen hem imellan. Smart ;p

Skit samma. Nu väntar jag på mat. Vilket kommer ta sin tid eftersom att farbror och hans fru kom och tittade förbi. Och farbror sa: "Du vet alla killar saknade dig på rallycrossen idag. "Vart är Evelina?" gick alla runt och sa".

Tänk om det vore så ;)

I need it

Vaknade till vid 6tiden imorsen sen tog det typ en timme innan jag somnade om. Varmt så ini helvete samt att det faktiskt inte var så lätt att somna när man var förbannad/ledsen. Men, det är smällar man får ta. Nu vaknade jag nyss upp utav att Cattis ringde mig. Hon berättade även att Orren kommit hem, så jag måste skriva sms till henne och se hur allt är med henne, våran Orren <3 Inte träffat henne på heeeeeeela sommarlovet ju :(

I vilket fall så börjar jag bli hungrig nu, så måste nog upp och käka. Sen duscha. Sen fortsätta störa mig på ett sms. Det är inte värt. Förstår inte hur man orkar. Vet inte varför jag nämner det heller, jag är bara sur.

Som sagt, ska dra..

Hoooooooooooooooooootttttt!

Cattis, Hothot, minns du han?

Sak samma. Det är varmt som ett as här på mitt rum och ibland önskar jag att jag hade det lika bra som Sebbe - hade en fläkt på rummet. Jag tror jag ska börja sova där istället. Skit samma. Jag dör snart. Om inte annat i sömnen.

Jag tror jag bröt tummen idag på volleybollen. Det gör ont. Det räcker men att jag tar upp glaset och dricker. Men det är egentligen typ bara då det gör ont, eller i vissa andra rörelser också men. Och nej, jag tror inte jag bröt den, jag gjorde bara illa den lite. Jag kan vara lite realistiks people.

Arg på Tommy är jag också, han ska till Grönan imorgon. Fuck alla människor som åker dit / Liseberg. Jag vill också! Sen måste jag till Sthlm, måste träff... Aaaaah! AnnIrene, jag är på, jag följer med till Sthlm i Höst. Happy!

Nu ska jag typ klä av mig innan jag dör av värmeslag, sen ska jag lägga mig och sappa mellan kanalerna på tv tills jag blir lite tröttare. Godnatt! :)


Jag i ett nötskal.

Pictures


Thanks

Kom precis hem från Fagersta, har spenderat dagen med lite folk ute vid Eskiln trots att det var lite tvek imorse då det var väldigt mycket moln. Och ja, moln var det hela dagen. Men vi hade kul ändå. Vi stekte lite och vi körde lite volleyboll. Nu sitter jag här och är hungrig igen, som vanligt.

Bilder från dagen kommer när AnnIrene skickat dom :) Så, håll utkik ;)

jump

Jag drog nyss med mamma till ica för att handla lite godis innan det stängde. Står i kön och ser gubben som alltid är inne på ica, eller sitter utanför. Som alkisar brukar vara, även om han inte är alkis. Han hjälpte till att ställa bort kundkorgarna från kassan till ingången. Med andra ord väldigt snällt gjort.

Jag kan faktiskt inte låta bli att tänka tanken att det är synd. Synd att det kommit till det stadiet att ens sysselsättning är att hjälpa till inne på en affär eller sitta utanför. Vad har resten av hans liv bestått av och vad är det som gör att han kommit dit? Jag får många tankar. Tänk att det faktiskt finns folk som får leva med det. Leva med att inte må så bra jämt.

Jag tycker synd om han. Och om alkisar. Och om överviktiga. Och om underviktiga. Jag tycker synd om många. Dom som inte hamnat där dom är med avsikt. Världen är orättvis. Buhu.

Schtek!

Nu är jag hemma igen, blev inte där så många timmar men skönt ändå. Nu sitter jag och är hungrig, ont i magen har jag också, för att jag är så hungrig. Jaja, ska bjuda på lite bilder från idag så ni kan njuta lite ni med ;)


Fysatan vad ont det gör i min mage nu! Nu måste jag lägga mig och vila..

Sunny day

Godmorgon people!

Ja tro det eller ej men jag är vaken nu. Riktigt tidigt så nu är min blivande man skylldig mig en kyss, tycker ni inte? Haha. Måste ju hitta han först (a)

i vilket fall, jag har inte klivit upp ut sängen ännu, men eftersom att jag ska iväg till Fagersta senare så är det kanske dags att kliva upp. Fixa sig lite och fara iväg mot bästaste. Hon ska med ut till Eskiln och umgås med Linneah & co. Ska bli skojs tror jag :)

Sak samma, nu ska jag upp och käka frukost, annars får jag snart ont i magen, see ya!Face 2 Face

 

Jag vet inte vad som flög i mig :)

AnnIrene och Nelly har även dom nu sagt att självklart ska jag bli hemmafru! AnnIrene är väldigt stöttande och hon ger mig många snälla tips. Ja, hemmafru får det nog bli. Jag sa; Nu är det väl bara vänta på den där rike och snygge mannen då. "Äh, det är bara ta en fotbollsspelare" sa AnnIrene. Ja okej, snart är jag gift.

I vilket fall, Elin bästavän var hos barnmorskan idag och jag var nyfiken så jag frågade ut hennes syster hur allt hade gått, och allt såg så bra ut det bara kunde göra. Skönt! Nu slipper man kanske oroa sig då :)

I vilket fall så saknar jag henne och jag saknar bästavän Cattis också. Hon kommer väl hem ikväll. Och eftersom att Linneah bad mig följa med till Eskiln imorgon så tänkte jag fråga Cattis om hon hade lust att hänka. Om jag nu kan komma dit, men det ska nog lösa sig.

I .. sak samma. Jag ska ta en bit kladdkaka nu. Sen ska jag vänta på min blivande, puss!


Untill you're mine

Snack om att jag ska bli hemmafru har kommit upp två gånger. Undrar hur det är egentligen? Skulle man inte typ dö av uttråkning? Eller skulle man verkligen kunna hålla sig sysselsatt hela dagen ända tills ens man kom hem? Hm, bra fråga.

Jaja, nu sitter säkert Cattis och skrattar och tänker "Evve du kan inte bli hemmafru, du kan inte laga mat" - true! Men men, man lär sig väl med tiden. Hm, kanske ska sattsa på hemmafru då? ;)


Beautiful

Baka blev av. Jag stack ner till Ica och köpte kakao, banan och dumle. Sen satte jag igång. Detta blev av:

Först blev det en vanlig kladdkaka.
2 ägg
2 ½ dl socker
5 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjöl
½ tsk salt

- Sätt ugnen på 175 grader
- Smält smöret
- Vispa ägg och socker
- Blanda samman med resten av ingredienserna
- Häll ner smeten i en brödad form
- Grädda 15-20min (beroende på hur kladdig du vill ha den)
- Låt svalna och servera med grädde/glass


Sen blev det dumlekakor.
200 g smör
1 dl socker
3dl mjöl
1 tsk bakpulver- Sätt ugnen på 175 grader
- Smält smöret
- Blanda socker, mjöl och bakpulver
- Blanda i smöret
- Ställ ut folieformar på en plåt
- Lägg en dumlekola i botten på varje form
- Klicka sen i smeten
- I ugnen ca 15 min


Sen till sist blev det en banankladdkaka.
150 g smör
2 ägg
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1½ dl mjöl
2 bananer

- Sätt ugnen på 175 grader
- Smält smöret
- Vispa ägg och socker
- Blanda ner vanilj socker och kakor
- Tillsätt mjöl
- Rör sen ner smöret
- Hacka bananerna grovt eller lägg i hela och kör med elvisp
- Häll i bröad form
- I ugnen ca 30min


Sedär ja. Jag har ingen aning om den sista är god, har inte smakat än. Någon som testat? Nåja. Nu vet ni. Hejdå.

Skulle smaka gott

Jag har värsta baksuget just nu, jag har kommit på lite som jag skulle kunna baka också. Nu fattas det bara lite ingredienser. Men det kanske löser sig. Vi får se. I vilket fall så ska jag kolla ett annat recept nu. Jag säger väl till senare, om det blev någon bakning eller ej. Men nu ska jag som sagt kolla dedär. Hejdå!

Few words

Jag har inget att skriva. Tänkte bara säga det. Sen kan jag passa på att säga att min mage gör ont, så antingen ska jag ta min youghurt eller så ska jag sova. Nä, äta får det bli <3

Evelina säger (23:50):

Du skulle ju vinna för min skull:(

Tommy säger (23:50):

mm men de vart inte så:(

jag nicka utanför:(

Evelina säger (23:52):

Fasen:( Så du tänkte inte på mig heller alltså?:(

Tommy säger (23:52):

gjorde ju de så jag missa:/

Evelina säger (23:53):

Aaw, men då gjorde du ju ditt bästa i alla fall ju:) Det som räknas!

Blir inge mer blogg ikväll i alla fall. Godnatt!I like this way, moreJag orkar inte alltid vara seriös. Jag tycker mer om att bara vara jag. Jag har redan fått en förfrågan om att stå modell, räcker inte det? Jo, jag tror det. Får se om jag orkar pallra mig dit nån dag bara. Btw så vill jag baka. Vi får se med det också. Jag vill ha min brorsas databord också, men han verkar inte vilja ge mig det. Jag är trött på att ha datan i knät. Det blir hothot!

More this!

Jag satt och tittade lite i Stina-Lee's blogg för ett tag sen och fann inlägget där hon pratar om hur utseende fixerat allt är och jag kan ju bara säga att jag håller med henne fullt ut.

Jag är trött på att se hur världen blivit. När jag var liten brydde sig inte en jävel i min ålder om smink och mode? Vart fan har världen tagit vägen om någon som är 8år kommer med smink och modekläder? Det är sjukt. Att det ens kommit till dehär stadiet!

Jag ska sluta skriva. Jag blir bara arg.

Men jag antar att dom flesta redan sett inlägget jag menar i hennes blogg? Om inte så kan ni kolla här och finns det inte kvar högst upp så rulla neråt och leta på "Ni ville ha videoupdate -".

Nu ska jag sova, godnatt..

Some loveHan älskar ju min så jag lär väl vara rättvis och älska tillbaka då ;)

Hello Alone

2a Augusti idag.

Det betyder att det var ett helt år sedan som jag och Dennis började prata. Vi började prata 2a augusti 2008. Jag kan inte tro det själv, men fyfan vad tiden går fort!

Ibland känns det som om det var igår. Jag minns det ju så väl. Men ändå så känns det som om vi har känt varandra så mycket längre än ett år. Så mycket som jag lärt mig under dethär året. Jag har lärt mig att våga mycket mer, jag har lärt mig att ta åt mig av fina ord mycket bättre, jag har lärt mig att lita på en kille, jag har lärt mig att se framåt men ändå ta en dag i taget. Svårt att förklara. Jag har till och med lärt mig vad äkta kärlek är. Jag har lärt mig vad riktig extrem saknad är, vad osäkerheten består av i ett jäkla förhållande. Jag har lärt mig att man måste kämpa. Kämpa och ta hand om varandra. Det är mycket mer jag har lärt mig men det här är de största grejerna.

Jag har ibland svårt att tänka att jag aldrig mer faktiskt kommer få uppleva allt detta med just Dennis. Visst visst jag har gått vidare. Jag kommer inte gå tillbaka för något snesteg. Jag är inte fast i de där svarta klistret av olycklig kärlek längre. Jag är inte fast i en underbart lycklig kärlek heller. Jag har gått ifrån det. Jag har satt mina fötter i en annan riktning nu, framåt.

Men ändå. Vaffan det har gått ett helt år. Hur jävla snabbt ska allt gå egentligen? Undrar om vi kommer hålla kontakten också? Det hoppas jag verkligen, för som sagt. Han var min bästavän. Någon jag kunde lita på till 110% så jag hoppas att det kommer stanna såhär. Vänskap. Inte sämre och inte bättre. Jag tror det här är bäst.

Även om jag saknar våran tid. Så kommer det komma en ny.


Typ första bilden jag såg på honom.
(och nä, det är inte hans kläder :p)

Blame me! Blame me!

Jag satt nyss och diskuterade en grej med Sebbe. Eftersom att han har fått ett tydligt tecken på att jag på något vis litar på honom, även om vi inte träffats.

Dedär med folk på internet. Hur många gånger är det inte någon som gjort misstaget att åka och träffa någon man bara pratat med på msn? Det behöver självklart inte alltid vara ett misstag, men om man inte tänker sig för så kan det ju faktiskt hända vad som helst.

Jag tänker mig alltid för. Jag är rätt noga med saker som ska finnas för att jag ska lita på en person. I vissa fall vill jag ha bevis på hur personen ser ut (genom cam), i andra så vill jag ha bilder, tecken på att han har vänner, ev. ex, osv. Asså just nu låter det inte som om det är så svårt att få dit mig men jo faktiskt.

Allt man säger, alla ordval, alla idéer, alla bilder, allt säger något i mitt huvud om hur personen är. Jag lär aldrig känna en person fullt ut. Men jag lär känna den på något vis. Ett vis som får mig att lita på personen eller inte.

Sebbe blev rätt förvånad tror jag, att jag litade på honom så väl som jag gjorde. Jag har fått min äkta bild av honom då jag sett honom på rallycrossen, med andra ord vet jag att det inte är en fet äckelgubbe som sitter på andra sidan skärmen. Jag har inte fått direkta påhopp om att vi måste ses och ett evigt tjat. Rättare sagt så har han aldrig ens nämt det, inte rakt ut i alla fall. Och han är bara allmänt normal. Eller normal å normal, haha. Men ja, han har ett annat liv än internet. Han har ett liv som bevisar vem han är. Även om jag långt ifrån känner honom, så fixar alla små pusselbitar faktiskt ihop lite tillit.

Jag har fler knep att "lära känna" er internet människor. Men tro inte att jag tänker skriva allt ;)

I vilket fall så tror jag att jag ska göra som Sebbe. Sova. Inte för att jag brukar göra det redan såhär tidigt. Men jag är faktiskt trött. Puss

Almost there

Det är redan 1a Augusti.

55 dagar kvar till det är beräknat att Elin ska få sin söta bebis.
Mindre än två månader kvar. Fyfan vad tiden går fort!

Jag längtar som en tok att h*n ska komma ut. Jag vill se den där lille söte krabaten. Så fort jag har pengar nu så ska jag nog pallra mig iväg och leta rätt på kläder till snutten. Det är dumt egentligen att jag ska köpa något. Jag älskar barnkläder. Allt är så litet. Så sött. Jag skulle vilja köpa typ allt som finns men nej, så mycket pengar har jag inte. Så jag ska bara åka iväg och leta på något sött. Jag kommer säkert inte hinna köpa något innan h*n är här heller. Men men.

Jag vill bara att det ska bli 26e september! Och ja jag vet, det är inte alltid som barnet kommer på beräknat datum men jag hoppas sötan kommer 26e. För nu i Augusti, 26e Augusti så firar Elin och Jocke hela 5 år tillsammans. Så jag tycker 26e September helt enkelt är rätt datum. 26e ska det vara!

I vilket fall så kommer nog Elin hit imogon. Hoppas jag. Ska bli mys för det var ett tag sen nu och när snuttan kommer så kommer vi nog inte kunna ses lika ofta. Det är jag rättså förberädd på. Barn tar tid. Mycket tid. Men jag är glad för Elin skull och jag är glad för att en av mina bästavänner faktiskt ska få ett barn. Det är rätt mysig tanke.

Jag sitter och funderar lite. Hur kommer bebis se ut? Ögonfärg? Hårfärg? Det ska bli kul att se faktiskt. Som jag, jag är brunögd idag, jag föddes blåögd. Faktiskt. Jag föddes med mycket hår, vissa föds utan. Hur kommer just Elin och Jockes barn se ut? Det är ju trots allt en blandning av en lång blåögd Jocke och en kort grön-brunögd Elin. (Jag vet inte om Jockes ögonfärg stämmde riktigt med det jag sa för jag har inte kollat :p) 
Jag tror att sötnosen får grönblå ögon. Lika stora och fina som Elins, perfekta långa ögonfransar. Men man vet ju aldrig. Det kan ju bli hur som helst.I vilket fall så kommer bebisen att bli söt. Det vet jag.

Och Elin, all lycka till dig och Jocke. Jag hoppas och tror, att allt kommer gå perfekt och ni kommer bli en supersöt liten familj. Hihi. Åh, vad mysigt det låter :)

Här i vecka 30+0.

Still counting

Nu är det dags att vila.

Jag har varit duktig och hjälp till lite här ute på gården idag. Altanen går framåt men det är fortfarande mycket kvar. I vilket fall så kollade jag datan lite snabbt innan jag skulle hjälpa till med maten och så berättade jag för Sebbe vad duktig jag vart och att det var riktigt jobbigt : Äh, du är bara lite lat var hans kommentar. Kul va?

I vilket fall så längtar jag fortfarande om att få flytta hemifrån. Jag drömde om det, hade pojkvän å en dag blev jag väckt i hans lägenhet av att han frågade om jag ville att lägenheten skulle bli våran. Lyckat att vakna upp så glatt liksom och självklart sa jag ja så lite senare samma dag så bodde vi där. En fin lägenhet vid vattnet, hamnen i Västerås. Det var bästa lägenheten och ska jag vara ärlig så var det ingen dröm jag drömde när jag sov. Jag dagdrömde lite. Drömde mig bort till himmelriket.

Nu ska jag svara på Nelly som dampar satan på mig, btw så här han farlig...

That sounds good!

Här sitter jag och åmar mig för att jag ler lite åt små söta ord.
Haha så kommer Linneah, hon borde fan ha en käftsmäll, tihih!

Leva livet vare ja!

RSS 2.0