11½ timme!

.. sen är man back in school!

Blir upp tidigt imorgon, vilket jag inte alls vet hur det ska gå. Från att ha vaknat seeent varje dag till att helt plötsligt få gå upp sex halv sju. Det kanske var bra att jag stack iväg på rallycrossen i helgen som var eftersom att vi gick upp åtta båda dagarna då och sen vaknade jag ju faktiskt halv nio idag tack vare världens bästa väckarklocka. Så det blir nog till att använda den plus de riktiga alarmen imorgon. 06.15 - 06.30 - 06.45, det vanliga.

I vilket fall ska jag nog snart hoppa ner under täcket jag med tror jag, slå på tv:n och försöka bli lite trötter. Får väl se hur det går men, man kan ju hoppas att det blir bra. Måste i vilket fall tjocka lite nu - sticka ut i köket och ta lite käk <3 Det är behövligt, men jag är rädd för att jag ska bli piggare om jag äter? Sak samma, jag ska ha mackor, jag älskar mat, även om det inte alls syns på min kropp..

På tal om skola och allt, när börjar ni? Eller har ni redan börjat? Nåja, hoppas alla sover gott inatt, för nu säger jag godnatt!


Kommentarer
Postat av: annirene

jag har nyss käkat pannkakor, gött som fasen :D öj hoppas det inte gör nått att jag snor dina fina collage-bilder från inlägget innan :P

2009-08-18 @ 21:22:40
URL: http://annirener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0