Almost there

Det är redan 1a Augusti.

55 dagar kvar till det är beräknat att Elin ska få sin söta bebis.
Mindre än två månader kvar. Fyfan vad tiden går fort!

Jag längtar som en tok att h*n ska komma ut. Jag vill se den där lille söte krabaten. Så fort jag har pengar nu så ska jag nog pallra mig iväg och leta rätt på kläder till snutten. Det är dumt egentligen att jag ska köpa något. Jag älskar barnkläder. Allt är så litet. Så sött. Jag skulle vilja köpa typ allt som finns men nej, så mycket pengar har jag inte. Så jag ska bara åka iväg och leta på något sött. Jag kommer säkert inte hinna köpa något innan h*n är här heller. Men men.

Jag vill bara att det ska bli 26e september! Och ja jag vet, det är inte alltid som barnet kommer på beräknat datum men jag hoppas sötan kommer 26e. För nu i Augusti, 26e Augusti så firar Elin och Jocke hela 5 år tillsammans. Så jag tycker 26e September helt enkelt är rätt datum. 26e ska det vara!

I vilket fall så kommer nog Elin hit imogon. Hoppas jag. Ska bli mys för det var ett tag sen nu och när snuttan kommer så kommer vi nog inte kunna ses lika ofta. Det är jag rättså förberädd på. Barn tar tid. Mycket tid. Men jag är glad för Elin skull och jag är glad för att en av mina bästavänner faktiskt ska få ett barn. Det är rätt mysig tanke.

Jag sitter och funderar lite. Hur kommer bebis se ut? Ögonfärg? Hårfärg? Det ska bli kul att se faktiskt. Som jag, jag är brunögd idag, jag föddes blåögd. Faktiskt. Jag föddes med mycket hår, vissa föds utan. Hur kommer just Elin och Jockes barn se ut? Det är ju trots allt en blandning av en lång blåögd Jocke och en kort grön-brunögd Elin. (Jag vet inte om Jockes ögonfärg stämmde riktigt med det jag sa för jag har inte kollat :p) 
Jag tror att sötnosen får grönblå ögon. Lika stora och fina som Elins, perfekta långa ögonfransar. Men man vet ju aldrig. Det kan ju bli hur som helst.I vilket fall så kommer bebisen att bli söt. Det vet jag.

Och Elin, all lycka till dig och Jocke. Jag hoppas och tror, att allt kommer gå perfekt och ni kommer bli en supersöt liten familj. Hihi. Åh, vad mysigt det låter :)

Här i vecka 30+0.

Kommentarer
Postat av: Elin=) 17 år och blivande mamma

Awww vad söt du är=D <333



som du beskrev jocke stämmer, han ahr blåa ögon =P<33



Synd att jag inte kunde pallra mig upp imorgon=( Men om mina ben blir bättre kan jag ju kanske komma upp på onsdag efter barnmorskan:P bara hoppas på att benen blir bättre =O <333

Jag längtar också till 26:e September:O Men skulle bara kul om lillsnutten kom 26:e augusti (a) <333

Ohh vad vi längtar=D<33



SHOOLABOBO MÄMÄ<3333

2009-08-01 @ 22:48:26
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0