Way to fall

Trots en kass väckning imorse så är jag glad nu. Dennis är bra på att muntra upp folk. Även om han inte ens gjort något speciellt utan bara varit han. Haha.

I vilket fall så har jag varit i Västerås med mamma, pappa och bror idag. Skulle väl ha lite fler grejer till altanen så vi(pappa) kan fortsätta bygget här hemma. Sen så köpte jag med mig fyra par krokar som ska sättas upp på väggen här på mitt rum. Jag känner att jag måste börja få upp lite grejer. Tavlor, speglar, hyllorna som fortfarande bara står. Det måste ju se lite beboeligt ut. Vilket det gör, men allt ser så tillfälligt ut när det inte finns något på väggarna. Tycker jag.

Jaja. Sebbe är på folkrace och jag hoppas allt går bra för honom också. Det är två dagars och därför kommer han ju kö.. Nu sabba han hela skiten och loggade in på msn? Hm. Vad lever jag för värld? - han åkte tydligen hem imellan. Smart ;p

Skit samma. Nu väntar jag på mat. Vilket kommer ta sin tid eftersom att farbror och hans fru kom och tittade förbi. Och farbror sa: "Du vet alla killar saknade dig på rallycrossen idag. "Vart är Evelina?" gick alla runt och sa".

Tänk om det vore så ;)

Kommentarer
Postat av: CattisEriksson

haha eller hur tänk om alla killarna gick och sa; hm undra om jag ska hem till cattis ;)

2009-08-08 @ 18:35:52
URL: http://juniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0