what about us

Nu är det inte alls lång tid kvar innan jag sitter på bussen tillsammans med lite fler 3:or från BF, upp mot Helags och den friska luften. Ska bli riktigt skönt faktiskt, även om jag vet att det kommer vara tufft. Ja, jag har vart där förut, dock gick jag utan ryggsäck då, så jag är lite lagom förberädd på vad som väntar, haha. Men inte backar jag för det, jag tycker det ska bli kul.

I vilket fall så tänkte jag bara fråga er nu om ni någonsin drömt under natten och sen när ni vaknar så känns det som om ni bara legat och tänkt? I vilket fall så har det varit så för mig i natt. Har vaknat flera gånger och kom hela tiden ihåg vad jag hade "tänkt" och sen nu när jag vaknade på morgonen så.. minns jag inte längre. Det är tråkigt eftersom att jag tänkte berätta lite om min "dröm" haha. Inte för er dock ;)

Nåja, idag när mamma kommer hem så sticker vi iväg och handlar lite mat och sånt till fjällen. Får se om jag får någon ordning på det hela för jag har inte ens packat min ryggsäck än så vi får väl se om jag kommer i säng i tid ikväll eller inte. Om inte annat har jag 55 mil på bussen att sova imorgon..

Skiiiit samma. Jag måste faktiskt åka upp till fjällen, det kanske får mig att tänka på lite annat än sånt jag tänker på hemma. Det kanske får mig att bli lite mer lugn ni vet? Haha :)

Jaja, jag ska väl sluta skriva skit och göra något vettigt istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0