Wonderful

Goddagens folket!

Idag har det varit en glad dag eftersom att till och med Cattis kom glad på morgonen, inte helt ofta det händer. Haha. I vilket fall så har vi skrattat oss igenom dagen och det är alltid positivt. Det är det som gör det så kul att gå till skolan. I alla fall så har vi pratat lite om vad vi ska hitta på på vårat sista skolfoto och tro det eller ej, men vi kommer lätt vara bäst i skolkatarlogen 09/10, ohja! Eller aa, vi är ju alltid bäst men liksom, ni fattar ;)

Efter skolan så var jag snäll nog att dra med Cattis till hennes jobb för hon var "rädd" så då kom vi på att vi ska ta en fika imorgon också, mys. Det är vi bra på för vi pratar alltid om så seriösa saker då, mohaha. Men det är jag och Cattis liksom vi är alltid bra. Ingen slår oss baby <3

Sak samma, Sebbe får ta å komma hem, helt dött blev det när hans mobil dog redan vid ett-tiden. Usch. Haha, han är den ända sociala, thats it ;)

Hoppas alla haft en bra dag i alla fall, för det har jag!


Som sagt, Cattis var glad ;D


<3

Kommentarer
Postat av: Göööteborgarn

Skolan är nice, saknar den nu :)

sv: be happy don't worry! Glad ska man va :D:D Så fortsätt vara glad. Ser att du skaffat dig ett bra liv nu också. Keep it up haha :)

2009-08-25 @ 10:05:56

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0