Min helg

Tjeena, nu var det ju ett tag sen jag skrev. Eller aa, så längesen var det ju inte, men jag är rätt van att skriva typ varje dag så. Men i vilket fall så har alla fattat att jag har varit hos min pojkvän i helgen.

I fredags så kom jag dit runt tre och dagen/kvällen bestod av att umgås med svärmor min ungefär. Vi käkade chips framför idol och sånt smått och gott. I vilket fall så kom Sebbe inte hem förrän runt halv ett, han hade gissat på att han skulle komma hem runt elva, men allt kan man ju inte veta, haha. Han kom i alla fall hem å han var supermysig. La sig å höll om mig hårt hårt å sa hur mycket han älskade mig och allt. Massa mys. Sånt gillar jag!

Sen då, lördag, ja, Sebbe var ju lite seg från dagen innan så jag kan väl bara säga att vi låg i sängen å glodde på film/inte gjort något specielt alls. Med andra ord så tog vi det bara lugnt.

Söndagen så åkte vi först iväg till nån kille som hade hämtat plast till Sebbes rallycrossbil, så dom + Sebbes pappa stod å babblade lite om killens bilar å massa sånt, så kul för jag fattar ju sååå mycket ;) Jag höll mig mest ståendes på ett och samma ställe och sa inte ett ljud, lika bra å hålla tyst så inte alla skrattar åt en. Lätt hänt. Men ja, sen stack vi in till Gränby Centrum å gick i lite affärer så nu har Sebbe fått lite förslag till vad han kan köpa till mig i julklapp. "Nu har du ju gett så mycket förslag så jag inte ens kan välja vad jag ska köpa!" hihi!

I vilket fall så tänkte jag visa vilken superfin klänning jag testade på Gina Tricot för att jag har förklarat för både Amanda och Cattis idag hur det såg ut, men ingen av dom förstod vilken jag menade och vet ni va? Den fanns inte ens på hemsidan ;o Så ja.. Jag kanske har drömt att jag testade den, vad vet jag..

Skit samma, kom hem igår runt tio, hoppade in i duschen och slängde mig sen i sängen och idag var det back to school, skönt faktiskt. Komma tillbaka till klassen å mina älskade&saknade vännsor liksom <3 Dom är ju bäst så. Sen så ja, nu ska jag väl göra något annat vettigt. Kanske.. om jag kommer på något.

Btw, var det rätt som vann idol då? ;) Jag tycker nog det i alla fall :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0