hemma, igen!

Jag är hemma från Dennis nu. Mysiga människan. Saknar han redan!

Nu är det så att jag inte alls är pepp på att det imorgon börjar en praktik med barn. Jag tycker visst om barn, men nej. Inte nu. Jag är trött, trött, trött, för trött för att vara med barn i 2:a klass i 5veckor framöver. Lyssna liksom hur det låter. Åhnej. Jag vill bara ha looov!

Men det hände en grej när jag hoppade av tåget i Fagersta när jag var på väg hem. Så nu har jag bestämt mig att jag ska ta vara på mitt älskade liv. Det kan ju trots allt ta slut, när som helst. Så vet ni va? Jag ska fan försöka pallra mig igenom dessa fem j*vla veckorna. Tänk att jag ens säger det. Jag känner att min kropp verkligen kommer hålla sig kvar med all kraft i någonting imorgon när jag ska till praktiken. Men det är första dagen så inte fasen kan jag ju stanna hemma då heller! Nejnej, nu ska jag ta tag i mig själv.

Hos AnnIrene var det i alla fall jättetrevligt igår. Och jag hoppas 18åringarna fick en fortsatt trevlig kväll ute på krogen sen. Kul hade vi i alla fall.
Nu ska jag kolla igenom bilderna som togs under kvällen, ni kanske får se några sen, beror på om någon blev såpass bra. Kan hända att vi blev *för snygga för att visas på bild* (; ♥

Kommentarer
Postat av: annirene

öj vad hände när du hoppade av tåget :S ?

2009-02-09 @ 08:10:59
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gillar du lookbooks?

min blogg är en lookbook-blogg :)




http://Quu.blogg.se http://Quu.blogg.se http://Quu.blogg.se http://Quu.blogg.se http://Quu.blogg.se http://Quu.blogg.se http://Quu.blogg.se http://Quu.blogg.se



Klicka!! :)

2009-02-09 @ 14:43:12

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0