Ork?

Jag satt precis och läste Nellys blogg. Liksom ja, jag önskar att jag också kunde vara så motiverad till någonting. Så pigg på att håll igång. Mitt liv har verkligen ingen rörelse! Det är sant. Eller ja, lite rörelse. Men den är så liten så den märks inte.

Det är nog lite tur att min kropp aldrig vill ta åt sig allt fett jag får i mig, för om den gjorde det. Då skulle ju jag vara smällfet! För ni vet inte hur jag äter. Det är knappt så jag vet det själv. Just nu sitter jag och tjockar i mig pepparkakor för hela världen typ, jag åt nyss mat. När jag tröttnat på att käka pepparkakorna så kommer jag säkerligen gå och och leta reda på någonting annat att äta, ingenting nyttigt utan onyttigt. Det är typ så mina dagar ser ut. Äter.

Inte nog med att äta, så sitter jag ju som sagt stilla. Jag rör mig inte, kanske just då när jag går från sängen till toan eller liknande. Haha, låter värre än vad det är. Det är inte riktigt så att jag alltid ligger i sängen. Men typ. Min ända träning som jag får har Dennis i alla fall kommit på vad det är. Vad tänker jag inte avslöja. Men jag tror att Nelly själv kan räkna ut, så som han är. Men ja, haha!

Nej. Nog om träning jag ska börja simma när jag fått mitt studiebidrag. Tack för mig!

Tränar ni? Vad i sånna fall? ♥

Kommentarer
Postat av: annirene

svar: jo men vi hade ju så sjukt kul ihop vi tre den sommarn, synd att saker blev som det blev bara :/ men det är ju fortfarande roliga minnen :)

2009-02-17 @ 19:47:19
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: nelly

Gå ut och spring några gånger så vänjer sig kroppen. Jag lovar motivationen kommer av sig själv när man inser hur bra man mår genom att hålla igång. Övertala bara dig själv till att tex börja träna. Planera att du ska springa 2 ggr i veckan till en början. Sen när det går bättre är det bara att öka ;)hihi good luck

2009-02-18 @ 16:38:13
URL: http://only-nelly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0