5/1 -09!

Jag trodde faktiskt att det skulle vara svårt att börja skriva 09, men det var det inte. 08 tog jätte lång tid! Men nejnej, 09 var enkelt. Haha.

Men jaja, jag är hemma nu. Utan min Dennis. Tomt. Kallt. Ensamt. Tråkigt. Han är saknad <3 Ja jag vet, det kanske låter sjukt att jag saknar honom redan, jag har ju trots allt bara varit ifrån honom ~6½timme. Men vet i vad? Är man kär, då är det fan jobbigt att vara ifrån personen! Någon som känner igen sig?

Men ja. Vi är inne på 5e dagen på år 2009. Själv känns det inte som ett nytt år ännu. Men jaja, det kanske kommer med tiden? Jag vill att mitt år ska blir bra i alla fall. Och vet ni va? Jag tror det kommer att blir det. För första gången i mitt liv, jag har en pojkvän! För första gången i mitt liv, jag har någon liiite annorlunda sysselsättning. Glad är jag för det.

För första gången i mitt liv, så säger jag att jag måste skärpa mig nu! (Okej, det var inte alls, verkligen inte, första gången jag sa det. Men kanske första gången jag menade det?) Skräpa mig med vad undrar ni säkert då?
- Träning, det måste jag faktiskt börja med. För mina dagar spenderas framför datan.
- Hjälp, jag måste lära mig att städa och hjälpa till mer här hemma. Jag börjar tycka synd om min familj.
- Våga, jag måste faktiskt lära mig att våga mer än vad jag gör idag. Träffa nytt folk? Prata? Smaka något? Testa något nytt? Spelar ingen roll hur, bara jag vågar mer.

Ni får hjärna hjälpa mig om ni kan, på något vis :) Tack!

Men nejni, nu ska jag avsluta detta inlägg och så ska jag ge er en lista, sammanfattning år 2008!

Hejhej ♥

Kommentarer
Postat av: annirene

du måste lära dig att laga mat också :P för alltid när du skriver på msn att du är hungrig så orkr du inte göra egen mat :P

2009-01-05 @ 15:05:58
URL: http://annirener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0