in my hole life

Jag har sökt och jag har slutat bry mig.
Jag har gjort allt för att finna någon som jag skulle få uppleva allt dehär tillsammans med.
Allt dehär mysiga och underbara. Kanske till och med bråken som följer med i svängarna.
Bara jag fick vara med någon jag älskade och någon som älskade tillbaka.


Nu har jag dig, jag kan ligga och titta på dig hur länge som helst när du sover. Bara se på dig och allt annat existerar inte längre, det är bara du och jag. Jag har många gånger sett på dig och tänkt "tänk att han faktiskt är min!" - jag är lyckligt lottad som har fått dig. Jag är lyckligt lottad som har dig kvar.
Jag kan inte längre tänka en tanke att faktisk leva utan dig. Det skulle bli alldeles för tomt och tråkigt. Det är din närhet, den gör så att jag bara vill krypa in i din famn och aldrig gå där ifrån mer. Den gör så att jag verkligen känner att det är där jag hör hemma. När jag ligger i din famn och hör dina hjärtslag så ryser jag i hela kroppen. På ett bra sett. Jag älskar känslan så sjukt mycket. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag aldrig mer skulle få ligga där.
Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag aldrig mer skulle få se dig i dina ögon, dina blåa ögon som jag bara kan drunkna i. Det är sant att jag faktiskt kan fastna med blicken i dom medans du stirrar på tvn, det är sant att jag faktiskt älskar dom. Dom blåa underbara ögon.
Men sen när du känner att jag stirrar på dig så börjar du bara skratta och då kommer leendet fram istället. Ett leende som är lika underbart som allt annat med dig, du vet nog inte att mitt hjärta tar små skutt för allt du gör. Du vet nog inte att jag kan stirra mig blind på dig, på dina ögon, på ditt leende, på hela dig!
Utan att ljuga, jag skulle kunna lyssna till ditt hjärta en hel dag, bara höra varje slag, jag skulle kunna ligga vaken hela natten och se på dig när du sover. Jag skulle kunna lyssna till allt du säger om det inte vore så att jag blev så fast i allt jag såg på. Det är svårt att se dig i ögonen och samtidigt kunna koncentrera sig på vad du/jag säger. Det är en svår sak.
Men det är värt allt anstängande. Det är värt allt. Mer än allt.

Varje gång du säger att du älskar mig så blir jag helt varm, känslan är obeskrivlig. Och jag vill bara höra det mer och mer och mer och mer! Men mest av allt vill jag bara veta att det är såhär det kommer förbli.
Jag vill veta att dom hinder som kommer att komma i våran väg, dom kommer vi hoppa över eller bara ta oss igenom på något vis okej? För det är dig jag älskar och det är dig jag vill göra allt dehär med, underbara som jobbiga tider, vi klarar det tillsammans.

Dennis Ekholm, Jag älskar dig bara mer och mer <3



















Allt i detta inlägg är skrivet av mig.
Ta ingenting utan att fråga! ©

Kommentarer
Postat av: Malin

svar; jo, eller hur! det är verkligen underbart när fingrarna bara skriver automatiskt! :*



haha, hur gick det då?



2009-01-23 @ 18:48:05
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: annirene

aaw gullefjun :)

2009-01-23 @ 21:17:34
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: anna

har du en bra fredagskväll? :)

2009-01-23 @ 21:52:32
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: anna

ok :/

tvtittande här också.. inte så mycket mer.

trött nu! men ska hålla mig vaken ett tag till.

vad pluggade du?

2009-01-23 @ 23:07:30
URL: http://bonta.blogg.se/
Postat av: Linn

Vad fin blogg! :)

Besök gärna min och komentera gärna :)

2009-01-23 @ 23:58:04
URL: http://lliinnsaan.blogg.se/
Postat av: natta

vilket sött inlägg!

2009-01-25 @ 22:11:47
URL: http://almond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0