I hate this part right here

Jag tycker inte om att alla verkar ha något att blogg om. Vad är det meningen att jag ska blogg om då? Alla verkar ha tagit min fantasi. Mina ord ur munnen på mig.

Men ärligt. Vad kan man skriva om? Jag har inget intresse. Ska jag skriva om min knäppa dagsysselsättning? (jag sitter vid datorn) Eller ska jag skriva om mina udda vänner som inte är mina riktiga vänner? (jo det är dom) Eller ska jag skriva om min pojkvän som jag aldrig har nämt förut? (jo det har jag) Ni ser, jag har ingenting att skriva om längre.

Det blir ju tråkigt om jag bara ska logga in varje dag och skriva samma sak "Godmorgon, idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Kan inte solen titta fram snart?" Det är typ vad mina senaste inlägg har bestått av, erkänn?

Jag ska nöja mig med åt att den regniga midsommaren i alla fall ska spenderas med min pojkvän. Med andra ord så ska jag åka till honom imorgon, så ska vi väl partaja lite lagom. Om jag nu har något att dricka det är en annan fråga. Linneah är på tal om imorgon, värsta dissarN.

Hejdå


Jag kan tvätta moppen.

Kommentarer
Postat av: eveline

cool bild!

2009-06-18 @ 17:30:29
URL: http://mondaytosunday.blogg.se/
Postat av: eveline

ja den var jjättehäftig! :)

2009-06-18 @ 22:12:08
URL: http://mondaytosunday.blogg.se/
Postat av: linneah

haha, du vet nog varför jag inte vill dit

2009-06-18 @ 23:14:14
URL: http://linneahs.devote.se
Postat av: linneah

sv; kommer nog behövas

2009-06-18 @ 23:28:08
URL: http://linneahs.devote.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0