This is'nt me..

Jag känner värsta suget att skriva på engelska eftersom att Linneah kommenterade med en engelsk kommentar nyss. Men jag ska skita i the english för jag vill att Cattis ska kunna läsa min blogg och förstå vad som står <3

Ni märker att mina inlägg är udda. Ni märker att det kommer upp glada inägg, blandade inlägg och enbart kanske irriterande eller varför inte förvirrande inlägg. Vet ni varför? Jo, för att det är så jag känner mig just nu, jag har många tankar som snurrar i mitt huvud och just nu är Amanda den ända som förstår, okej, kanske Linneah också. Men tro nu inte att jag sagt det enbart till dom för att dom är dom ända som får veta, nejnej. Jag orkar bara inte snacka om det. (Det är fler som vet om men dom läser ändå inte här så what ever) Men jag kommer inte skriva ett inlägg om varför jag mår som jag mår och shit för det låter bara psyk. Jag har mina tankar i mitt huvud och dom får stanna hos mig och dom som vet om det.

Jag önskar bara att allt var perfekt. Jag längtar till söndag, då kanske jag sticker till Säter och träffar Tubbe, ja det är något jag seriöst verkligen längtar efter! Träffa honom efter ett år liksom, det är sjukt.

Jag vill bara veta saker och ting.

Jag kommer få träffa honom, men även hans flickvän, lite trevligt faktiskt. Kan ju vara kul och träffa den nya som tagit en lite mer seriös plats än mig, haha. Men hon verkar ju snäll då jag pratat med henne på msn/bdb så jag tycker det ska bli funny.

Jag måste skriva av mig, till en viss person. Men hur funkar det när personen inte LÄSER min blogg utan bara kollar in lite då och då och skrollar lite upp och ner? Hur funkar det när jag inte "får" skriva till personen. Det är ett eget val så ni vet, men det är ett måste i mitt huvud. Förstå att jag vill få dig att förstå hur jag känner. Förstå att jag kämpar här. Det är inte så lätt som du tror - så lätt som det verkar vara för dig.

Gah vad jag saknar dig..

Jag är trött på att vänta nu, jag hatar väntan.
Och samtidigt som jag väntar så måste jag stå emot för att du ska lära dig.

 
Sexymama.

Kommentarer
Postat av: CattisEriksson

Snällt att du tänker på mig baby <3

Finns om du vill prata älskling <3

2009-06-26 @ 18:26:37
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: amanda

det ordnar sig nog ska du se <3

2009-06-26 @ 19:37:45
URL: http://aaamandab.blogg.se/
Postat av: CattisEriksson

Haha men nån annan blogg ;pp



<3

2009-06-26 @ 19:58:24
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: CattisEriksson

haha ja absolut :)

2009-06-26 @ 22:43:51
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: linneah

be strong my little fattie <3

2009-06-27 @ 12:58:41
URL: http://linneahs.devote.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0