I will love you the same.

Jag skrev texten "Tell me it's over, I still love you the same" under en bild på bdb. Helt galet vad alla blev rädda och trodde något om mig och Dennis. Men så ligger det ju inte till. Allt är bra mellan oss.

Texten är en låttext, jag tyckte om den, för även OM han nu en dag skulle säga att det är slut, så kommer jag ändå alltid att älska honom. För han har gjort ett sånt stort avtryck i mitt liv, så det är liksom något som jag aldrig kommer att ångra och jag kommer heller aldrig att se tillbaka på det och tänka "fan" utan jag kommer att tänka "shit vad glad jag var, vad bra vi hade det". För det är så det är. Så för er som blev rädda. Förlåt :)

I vilket fall så börjar jag bli rädd för hur det ska bli i Sälen. Det har blivit lite småtjafs hit och dit mellan vissa av oss stugkompisar och det är ju mindre bra. Jag vill ju upp dit och ha skit kul, kunna sitta uppe och skratta hela nätterna och komma hem med kameran FULL av minnesbilder. Ja, för kul är vad jag ska ha där uppe. Nu skiter jag i dedär skitsakerna. För i våran stuga ska vi ha kul! I våran stuga ska vi vara sams.
Så om det inte passa någon annan så är det nog bäst att hålla er undan, haha.

I vilket fall så var jag ner och köpte lite buss-ätbart nyss, mums. Ska bli så jävla kul dehär så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Haha. Får se hur mycket mer uppdatering det blir nu, men jaja. Ska sluta nu i alla fall.

Kommentarer
Postat av: amanda

helt rätt, vi måse ju ha kul :D

2009-03-21 @ 21:44:13
URL: http://aaamandab.blogg.se/
Postat av: annirene

jag tänker iallafall inte låta den personens humör trycka ner mitt humör. blir det så så tänker jag hellre dra mig undan så att jag inte förstör för er andra. men vi satsar istället på att ha kul :D

2009-03-21 @ 23:34:33
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: BJERNHAGEN

snygg blogg du har :)

2009-03-22 @ 00:03:25
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0