Min sista dag.

Jag sitter här idag igen, praktiken, men det här är sista gången. Usch, det känns ju nästan lite hemskt!

Det första man hörde imorse va; "Det är din sista dag idag" och massa ledsna miner. Det är ju inte kul alls ju! Sen stod dom och sa till varandra innan de gick in på lektion. "Det är Evelinas sista dag idag"/"Det är Ivis sista dag idag" - finns en grabb som fått för sig att kalla mig Ivi. Haha.

I vilket fall, de har rast nu och en lektion återstår. Om ca en timme är det lunch och sen är det slut! Jag  kommer visserligen vara kvar och snacka lite med min handledare och så. Men ändå, helt galet. Jag har 1½ timme kvar med "mina" barn!

Jag fick nyss ett underbart snällt beröm av min handledares man, han berömde mitt arbete med alla uppg. och han sa att det var otroligt bra gjort! "Eller inte otroligt bra, men du hade formulerat dig otroligt bra" Haha, jaha? Jaja, men glad blev jag i alla fall. Min handledare har självklart berömt mig hon också, och hon tyckte till och med att hon fick feedback av allt jag skrev. Shit vad kul att man kan göra så mycket för en lärare, bara av ett litet arbete. Haha.

Jaja, nu ska jag sluta skriva och börja gå upp mot sista lektioen. Blä! Men jaja, ha det bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0