10:e November 2009!

Igår blev det inget bloggande för mig eftersom att jag åkte iväg till Västerås direkt efter skolan, i hopp om att få fixa min legitimation. Men nej, de kunde tydligen inte ta hand om sånt just den dagen. Så vi åkte ju dit lite i onödan. Dock så skulle ju mamma och pappa leta efter någon present till mig också så efter många förslag från min sida, så kom vi ifrån Västerås runt åtta på kvällen och med mig hem hade jag en ny mobil.

Så nu är jag glad, förutom att jag inte ha nå pengar på den, så jag har ju inte fått så stor "nytta" utav den än om man kan säga så. Jag vet inte riktigt hur jag har klarat mig sen i torsdags-kväll. Duktigt av mig! 

Nåja, idag är det tisdag, idag skulle ett arbete till Träning och Hälsan lämnas in och redovisas men så blev det inte för min del, eftersom att jag inte var klar. Fy på mig. Sen ska ju även Historian lämnas in, idag, snart. Typ inom 1½ timme. Dock är jag lite rädd för att jag inte kommer hinna med det heller, så hörni.. jag ska göra ett försök till att plugga nu. Bye!

Ni vet att jag fyller 18 idag va? ;)


Sony Eriksson T700


Sebastian Karlsson, jag saknar dig ♥

Kommentarer
Postat av: ida

grattis :) ska träna och så.

2009-11-10 @ 15:50:24
URL: http://iidak.blogg.se/
Postat av: nathalie

grattis på födelsedan!

2009-11-10 @ 16:48:20
URL: http://almond.blogg.se/
Postat av: Tess



Hejsan! :)



Jag har just nu en Veckans Blogg-tävling på min blogg, så nu letar jag efter roliga, intressanta bloggar som vill vara med och tävla. Det hade varit kul om du vill vara med! Du kan anmäla dig i detta inlägget:



http://tesswaltenburg.blogg.se/2009/november/veckans-blogg-v-46.html



Kram, Tess

2009-11-10 @ 19:36:58
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: Anna

Äh grattis så mycket =) nu blev det en dag för sent men det går väl det med =) Hoppas att du hade en bra dag och att du kommer få en bra första utgång :D

2009-11-11 @ 10:29:08

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0