CAN



Jag såg den här för ett tag sen men glömde sen bort den och idag på praktiken så berättade min handledare om den + att hon visade den för eleverna i klassen så då kom jag på den igen och därav ville jag bara visa er den (för er som nu inte redan har sett den då).

Det är ganska sjukt egentligen, att man verkligen för ALLT för sitt barn. Eller kanske till och med "bara" för någon vän/kärlek? Jag vet ju inte själv hur många som skulle göra allt detta för någon man älskar. Jag kan bara säga att jag är sjukt imponerad av att det verkligen finns folk som kan gör allt. Det här i filmen är ju inte direkt små lätta saker utan det är ju tuffa utmaningar. Men älskar man någon så gör man.

För det om ni inte visar kärlek till någon på det här viset, så glöm inte att visa den på något vis i alla fall. Er mamma/pappa/syster/bror/bästavän/pojk-/flickvän/ja-allt-vad-det-kan-vara.

Ta vara på tiden med dina närmaste!


Kommentarer
Postat av: adam

att sånt kan hända..



http://adamlagerstrom.blogg.se

2009-11-20 @ 15:58:33
URL: http://adamlagerstrom.blogg.se/
Postat av: annirene

svar: jovisst jag vet att det är din blogg och det skrev jag ju till dig också. men det blir uttjatat om det handlar om samma sak hela tiden. visst tycker jag om att skriva om mode men jag tjatar inte ut det utan jag varierar mina modeinlägg med andra inlägg. sen har ni ju ändå så vart tillsammans i redan två månader så då tycker iallafall jag att det borde lagt sig lite. men jag vet inte hur det är eftersom jag inte vet hur det är att vara "nykär".



sen om du känner ett behov av att skriva av dig så finns det andra sätt att göra det på, t.ex en dagbok eller word-programmet på datorn.

2009-11-20 @ 20:13:52
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: John

Men gud, vilken gripande film.. Fällde en tår..



Annirene: Får ja fråga ur du ens har mage och gnälla på att nån är kär och skriver om det? Vad glad för din väns skull istället.

2009-11-20 @ 22:36:03

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0