I wanna be loved by you

Idag blev det en kort dag, fast ändå inte.

Jag och Amanda hoppade på bussen kvart över nio här i Norberg, hade sen redovisning och sen var dagen slut för våran del. Skulle egentligen haft en lektion med Åsa-Maj i 1½ timme - men hon var sjuk. Sen en 2timmars håltimme efter det och sen historia. Men för att slippa en ca 4timmars håltimme. Så letade vi rätt på historialäraren och bad om att få jobba lite under håltimmen och ja, det gick bra. Men för mig blev det inte alls mycket jobba. Vilket verkligen var ovanligt, noooot!

Dock fick jag och Carro många skratt och dumamanda då, med katten och svansen och allt :) hahahahah!

Skit samma, jag följde med Amanda och Carro upp till simhallen sen, dom simmade och jag glodde. Vet ni när jag kom hem? Jooo, kl 17.00. Låter ju toppen att jag spenderat hela dagen i skolan även fast jag bara haft en lektion i 1timme?

Och imorgon blir det ännu en HELDAG i skolan, och då menar jag verkligen heldag - runt 12 timmar? Från halv nio till halv nio? Ungefär.

En rolig sak är i alla fall att studentkryssningen nu är betald - vilket betyder att det blir funnyfunny den 6:e April 2010!

En annan rolig sak är att jag ska hoppa in i duschen nu sen, hör och häpna, lägga mig på golvet och plugga. Lät väldigt normalt. Men det passar ju mig, för jag är ju på topp i hjärnan :)

Kommentarer
Postat av: Louise

SES PÅ KRYSSNINGEN! :D<3

2009-11-04 @ 15:56:05

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0