Idol, fredag, trött, vet inte mer. Orkar inte.

Jag vet inte vilka mer som satt fast framför Idol och glodde? Men det gjorde jag. Jag satt kanske inte då, men jag låg. På mage i sängen. Och tjockade i mig popcorn. Sen tog jag lite juice - eftersom att det nu inte fanns någon dricka då. Sen tog jag ännu lite tjockt, Turkisk yoghurt med lite honung till. Turkiskt är samma sak som Grekisk. Någon som ätit det? Mer än Cattis & Amanda då ;)

Skit samma. Vem tror ni åker ut ikväll? Själv tycker jag att det börjar bli omöjligt att säga "han/hon åker ut!" för nu är alla så jävla bra. Eller ja, så har det varit ett tag enligt mig, men ändå. Reza kanske? Hm.. nej, jag vet inte faktiskt. Kan inte alla få vinna? :)

Skit samma en gång till. Jag har ju inget att skriva. Det vet alla redan om. Jag vill bara skriva. Sånt där sug i fingrarna, men inget klokt i huvudet. Typ så det brukar ligga till. Men ja, som sagt va.. Jag orkar inte. Så imorgon blir det party för hela slanten. Jag ska glädja mig åt att jag har fyllt 18 tillsammans med min bror och hans vänner. Alkohol och bra musik. Så får det bli. Även om jag är lite för trött. Men men, i veckan blir det nog lite Västerås-shopping med bror också. Låter frestande.

Hoppas alla mår bra i alla fall, bättre än mig också så. Jag börjar tröttna på det här. "Det här"? Jag vet inte vad det är. Så jag vet inte vad det är jag börjar tröttna på.. mitt liv kanske? För det är ju inte så mycket till liv. Hejhå. Ett ännu mer värt inlägg, nu ska jag renskriva en text istället och leta på ett bigbig kuvert. Ev. också sno in mammas och pappas skrivare? Eller lät kanske lite för krångligt. Vi får se hur jag löser mina problem.

Lär bli svårt..

Kommentarer
Postat av: annirene

svar: jag sa inte att exakt varje inlägg handlar om sebbe, jag sa bara ungefär 99%. för även om du inte skriver om honom så lyckas du ändå så få in honom på något sätt. men du gör som du vill, jag säger bara som det är för du vet att jag inte är rädd för att hålla tillbaka vad jag tycker. du behöver inte bli värsta sur för det, jag säger bara att jag inte är intresserad av att klicka in lika ofta som jag gjorde förut eftersom jag redan vet i princip vad jag kommer få läsa

2009-11-20 @ 23:01:10
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: annirene

svar: inte för att jag "klagade" men ah, jag påpekade bara min åsikt men tydligen är inte det okej eftersom du inte verkar kunna ta kritik. och visst är jag glad åt att du har hittat någon men därför säger jag som det är att det inte är så roligt för mig att klicka in längre när du skriver om hur gullig din pojkvän är eftersom han verkar vara ALLT för dig just nu, det enda som betyder något.



men om du inte ens kan ta den lilla "kritiken" du fick av mig(sanningen) så orkar jag inte ens läsa din blogg för jag mår allmänt piss just nu och det blir inte direkt bättre när jag får höra att jag ska vara tyst och inte säga min åsikt. har du inte tänkt på att du kanske ska vara försiktig med vad du också säger ibland eftersom du vet att det med pojkvänner är ett jävligt känsligt ämne för mig?

2009-11-20 @ 23:40:43
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: John

Men herregud Annirene, inser du inte själv hur barnslig du låter?

2009-11-26 @ 16:05:42

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0