Ny vecka

Sitter på praktiken. Ungarna har rast,  men dom sitter väl troligtvis inne i klassrummet eftersom att det är massa regn ute. Jag minns hur det var när jag gick här, man blev ju superglad när lärarna sa "ni kan vara inne nu när det regnar såhär" och nu för tiden, då behöver man inte ens gå ut när man har rast, inte alla gånger man hinner heller visserligen. Men jaja.

Helgen blev toppen, såklart. När jag kom till Sebbe i fredags så började vi med att umgås med Ludde, Robin och Hansson. Vi åkte in till max så dom fick käka och sen åkte vi bara runt lite och medans jag "sov" så var Robin gnällig som fan, men det var ju bara för att jag hade somnat så jag tog upp hela baksätet ;) Eller ja, egentligen var jag ju fullt vaken bara att jag inte orkade sitta upp, så jag låtsades sova för då fick jag halvligga där utan att nån skulle putta bort mig. "Hon är minst i bilen men tar mest plats" det var hans kommenter, dum gris..

Sen då, åkte hemmåt och var väl hemma runt tolv. La oss och sov och sen var det redan lördag. Den dagen spenderades med att gå i en affär å glo lite, och sen bestämde vi oss för att bara ha lite mys för oss själva resten av dagen/kvällen så vi åkte iväg å köpte lite gotti sen satte vi oss och glodde på film resten av kvällen :) Massa mys såklart.

Och söndagen kom, mamma och bror kom för att hämta mig men som vanligt blev det fika innan vi åkte hemåt. Känns så bra på nå vis, att våra föräldrar får träffas så mycket ändå liksom. Dock var ju inte pappa med, men ändå :p

När vi åkte hemåt så blev det även å hämta Lollo, så nu är hon hemma hos oss. Våran lilla lånevovve ;) Sötan var ju så snäll så det första hon gjorde (efter att mamma hade varit ute och gått med henne) var att kissa på hallmattan. Snäll vovve.... Men ja, skämdes gjorde hon.

Shit samma, nu ska jag göra nå annat, typ fortsätta läsa min Ninas Resa som jag fortfarande inte ens har kommit halvvägs i, jag kommer antagligen inte hinna läsa ut den heller, fy på mig :/

Jaja, läsa var det. Puss


kärlek ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0