Snart så

Nu har barnen snart idrott, så jag ska väl vandra dit och glo lite. Ev. vara lite sällskap till Pellefinken(personen heter inte Pelle på riktigt nej) som har lite ont idag efter sprutan som togs igår. Stackars barn. En plutt är ju hemma med feber också så..

Men nåja nåja. Jag ska väl kila nudå. Efter att bror min vaknat (runt två) så blir det väl kanske att åka över till Västerås då, se om mitt legg har kommit nu redan eller ej. Men skit samma, ska dra. Hejdå :)

Kommentarer
Postat av: annirene

asså evve, inte för att låta sur eller nått men du vet väl om att 99,8% av din blogg rör sig om sebbe just nu? Det känns som att du aldrig skriver något nytt längre eftersom allt handlar om sebbe, därför är det inge roligt att klicka in på din blogg eftersom man redan vet på ett ungefär vad du skrivit om. ta åt dig hur du vill, jag säger det bara som det är. Sen är det ju din blogg men det kanske inte är sådär jätteroligt för dina läsare att läsa om samma sak hela tiden.

2009-11-20 @ 15:05:28
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: John

Måste säga ett de inlägget ovan va oerhört barnsligt. 99,8% handlar för de första inte om Sebbe, de handlar om mycket annat också. Mig för den delen. Poängen med en blogg är ju att dela med sig av vad man tycker och känner. Är man nykär och vill skriva om det, så SKA man göra det. Jag som läsare tycker bloggen är väldigt intressant/rolig, och jag är jätteglad för min systers skull.

2009-11-20 @ 22:41:30

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0