Would need some..

Idag känns inte min kropp så jättepigg. Kanske är en del av varför jag var hemma idag. Men ska tillbaka till praktiken imorgon, för det är inte så smart att vara borta, måste ju i alla fall vara bota en dag nästa vecka och en dag sista veckan ( ja jag är ledig då, genom skolan, så inte mitt fel ). Men men, jag kände att jag behövde det här för att orka mer.

I vilket fall så blir att att brumma över till Västerås med bror min imorgon efter praktiken, ska bli skoj. Får se vad vi hittar på, jag har ju inte allt för mycket pengar, men någon kan jag ju alltid komma hem med. Något jag i alla fall behöver/vill ha är ev. två tavlor ovanför min bokylla/bänk här. Dock är ju bror sådär smart, så han ska istället ta egna bilder och fixa på dedär viset. Jag vet visserligen inte om jag kommer kunna göra så? Jag är ju inte den som tar kort så som dom gör. Men ja, jag ska nog sätta mig och kolla igenom lite gammla bilder som jag har liger på skivor här hemma. Låter rätt frestande att få upp något i alla fall, är ju liksom.. tomt. Något mer jag skulle behöva är en ny matta, en ny dörr in till mitt rum, för den är lagom ful, hm, nya sängkläder, två svarta ramar, en ny tv, en ny tv:bänk, en ny fönsterbräda, lite nya gardiner och ja, en rullgardin. Nya sängben kan också behövas, jag vet, dom är inte så pigga. Ev. för att min säng är begagnad. Den är old. 

Ja ni se, är ju faktiskt en del del jag behöver. Jag undrar bara när jag någonsin ska få pengar till allt? Eller i alla fall till en tv, det kommer ju dröja något år. Men jaja. Vi får se, något kanske jag får med mig hem i alla fall. Men jag gör nog som bror min, framkallar mina egna foton. Om jag nu har några? Skulle ju kunna ta vad som helt egentligen, eller måste det vara fina bilder? Det kan väl vara något på människor också? Kanske ska jag istället sätta upp en hel hög med foton? Hm.. nu vart det ju lite problem. Får testa mig fram lite och till att börja med, se vad jag har.

Jaja, mindra uppiggande är att min pojk kom hem från jobbet igår och mådde skit. Ännu mindre uppiggande att han imorse skrev att han trodde det var magsjuka. Ja okej, jag tycker sjukt synd om min älskling om det verkligen är så. Men ännu mer synd om OSS. Tänk om det kommer få gå en hel vecka till innan vi ses? Det funkar inte. Liksom hallå, tre veckor? Ska ni ta död på mig eller. Shit. I vilket fall, det är bara tisdag, han blir säkerligen frisk, men risken finns väl att hans familj blir smittad. Nåja, nu ska jag vara lite positiv här. Klart vi kommer ses i helgen. Fira in våran andra månad och mysa en massa.

Men innan fredag är det torsdag och det betyder leka med Amanda. Vilket jag redan sagt va? Jag har inte riktigt lagt det på minnet. Men sak samma, jag ska. Men vad vi ska göra vet jag inte. Vet du Amanda? ;)

Aja, leta bilder var det. Pussen!

Kommentarer
Postat av: amanda

jadu jag vet inte, vikan glo p åfilm kanske? ;D fast just nu mår jag bajs men det kanske blir bättre tills då :)

2009-11-24 @ 16:03:25
URL: http://aaamandab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0