one and only

Jag vill bara berätta för er som söker efter en kille, typ pojkvän? Ja då sitter ni och tänker att ni vill ha VÄRLDENS BÄSTA kille. Men då kan jag bara informera er om att världens bästa kille, han ni letar efter, redan är upptagen. Han är min. För min baby, min Erik Sebastian Karlsson är min. Bara min. Han är upptagen.

Se själva hur bra han är:
Jag tycker som dej att vi hör ihop å allt känns perfekt
Du är min sötnos
Vi är varandras
Det är bara dej jag vill ha
Ingen annan
Det är helt sjukt hur mycket man kan tycka om någon
Jag älskar dej
Jag vill bara vara hos dej NU
Helt sjukt
Jag vill bara vara hos dej
Du är bara för bra för att vara sann
Det bara kryper i händerna på mej
För jag måste få hålla om någon


Typ lite kort sagt så har han skrivit allt dehär på msn nyss. Inte allt i ett såhär. Utan jag har gett något svar mellan varje mening ungefär. Men ni ser, den här människan är bäst. Han är min bästa.

Jag älskar dig, du är min, jag är din, vi är varandras.


Skrämmande..

Tjenamors.

Min dag har spenderats hos min morbror och hans familj eftersom att hans dotter(min kusin) fyller hela 5år idag. Så grattis till Molly :) I vilket fall blev det lite tårta där och sen så passade jag och mamma på att köpa lite godis på vägen dit eftersom att det finns en billig affär med massa godis i närheten där. Och snart serrni, eller ja nu tror jag, så får jag käka kebabrulle! Tack för det ;D

Så nu ska jag äta sen skriver jag snart....

I vilket fall så fick jag igår reda på att en kille här i Norberg hade gått bort, men jag var väldigt tveksam om det verkligen var sant. Men idag så pratade jag med Amanda och hon sa att det var sant.. Usch säger jag bara. Han var ju runt min ålder och då är det i mina ögon aaaaaalldeles för tidigt att lämna livet. Ärligt. Dock vet inte jag alls någon anledning nu, jag har hört lite olika men vad kan man tro på? Möjligtvis det hans föräldrar skulle säga. Men jag kände han inte och jag får därefter klara mig med att ha en liten egen bild av det hela.

Sjukt hemskt är det iallafall.. Vila i frid!

Men nej, nu måste jag tänka på något lite roligare. Typ godisarna som ligger bredvid mig :)

Från lilla Avesta till lilla mig

Avesta blev av, hem kom jag med ett lakan, underkläder och självklart...min nya kärlek. Min sötnos jacka :)


Förövrigt så är jag typ pank nu..igen!


Friday!

Och så var det fredag.. Idag kommer alla supa skallen av sig medans jag sitter hemma. Men jag är glad just nu, för snart åker jag över till Avesta med bröderna och köper mig min nya kärlek - om den finns kvar? (hoppashoppas!)

I vilket fall så är inte tanken med "idag kommer alla supa skallen av sig medans jag sitter hemma" att jag är avudsjuk, för nej det är jag faktiskt inte. Visst skulle det vara skönt att få ha något att göra. Men jag är ju inte helt pigg i kroppen, så jag är nog smartast om jag sitter hemma och tar det lugnt. Men alla ni som festar ikväll - sup inte skallen av er, sup lugnt. Have fun och gör inget ni kommer ångra ;D

Men nej, nu ska jag nog ta och hämta in min matta som jag så duktigt hängde ut medans jag var duktig och städade mitt rum idag OCH AMANDA! Jag böt sängkläder och tog ut soporna, hoppas du är nöjd ;)

goden-natt!

Nu ska jag allt ta och sova.

Och älskling, jag hoppas du har (hade) kul på din kryssning och hoppas du super lugnt där ute på havet! Jag vill ha hem dig levande igen, älskar dig <3

Och tjena, imorgon ska alla 18 åringar på fest. Maskeradfest å allt. Ingen kommer vara social på msn, ingen kommer vara social över sms. Vad ska jag göra? Sova? Juste, kanske fara till Avesta och köpa min nya kärlek. En sötnos jacka, kärlek kärlek <3

Tillochmed Amanda sa ju att jag var söt i den ;) Men jaja. GODNATT SOM SAGT DÅ!

One day at home

Nu är jag hemma från min kära pojkvän. Kom hem igår kväll runt tolv och var som tur var skapligt trött så jag hann inte tänka så mycket på att det var tomt. Men jo, tomt var det. Usch. Kändes helt hemskt att åka därifrån igår ju ;o

Och idag läste jag på facebook att: Igår kväll åkte Evelina hem till Norberg igen. Tom Ragge, katten, märker att det är nått annorlunda. Han går o letar efter henne.

Så hade Sebbes mamma skrivit imorse eller när det nu var. Stackars lilla Ragge då ;p

Men nej, nu sitter jag här på mammas och pappas data, jag tänkte vara lite halvnörd och spela the sims 3, eftersom att jag knappt spelat det nå alls sen jag fick det, det känns ju inte så snällt. Haha.

i love you

Nu är man hemma igen :) Eller ja, inte hemma hemma utan hemma hos Sebbe. Min dag började med att Robin ringde när jag satt och käkade frukost och frågade om jag skulle hänga med in till stan så ja så blev det, efter 10-20 min så kom han, Ludde och Putte brummandes i två olika bilar - lite onödigt jag vet.

Så min dag har spenderats med Sebbes kompisar, snälla som dom är. Så nu kom jag hem för ca. 30 min sen och sitter nu och väntar på käk. Och sen väntar jag självklart på att älsklingen ska komma hem också, för nu vill jag mysa en massa innan jag vid halv nio ska åka hem, usch.. kommer bli så tomt att sova ju. Har sovit med honom sen i fredags.. 5 nätter.. ;o Usch ja.. nu blir det ett helvete. Egentligen vill jag verkligen inte hem, men ja.. Sebbe ska på kryssning imorgon direkt efter jobbet och jag lär väl kanske åka hem till mina kära föräldrar igen, vem vet, dom kanske saknar mig? Troligtvis inte ;)

Jaja, nu ska jag svar på Sebbes sms istället och sen vet jag inte. Käka.. om det är klart ;p

Om jag tänker efter

Faktiskt. Jag och Sebbe firade ju en hel månad igår. Även om en hel månad inte är allt för mycket. Men ändå, fan vad fort tiden går..

Liksom själv tycker jag att det var typ igår som jag gick med mitt bultande hjärta fram mot honom och skulle säga hej. Jag tycker det känns som om det var igår allt hände för första gången. Som om det var igår jag sov med honom för första gången. Som om det var igår jag fick min första kyss. Men nej, fel. Det var som sagt, en månad sen.. lite mer till och med.

Jag vet inte hur det funkar. Att tiden går så fort liksom.

Jag är visserligen glad. Nu har jag "bott" här hos Sebbe och hans familj sen i fredags. Vilket har gjort att jag och Sebbe nu mer kallar hans rum för vårat rum. Ja, så är det när jag är här. Är jag här är allt vårat. På något vis. Lite sött är det ju faktiskt ;p

Men det är inte så lätt för mig, att förstå att allt dehär faktikst är sant. Ännu en gång sitter jag och tror att jag drömmer pga. kärlek. Men jag antar att ni ser att jag inte drömmer. Jag kanske är den som ser det mest, med tanke på att det är jag som upplever allt. Jag har ju liksom myst mig till söms tillsammans med min älskade Sebastian, varje natt sen i fredags. Visserligen somnade jag nog innan jag ens hann pussa honom godnatt mellan lördagen och söndagen. Men det är sånt som händer ibland det också.

I vilket fall så har de två senaste mornarna bestått av att få några pussar innan han sticker ut i köket och käkar sin frukost, sen kommer han tillbaka och pussas lite till. Sen har han stuckit till jobbet. Sen så har jag, som nu, fått sysselsatt mig hemma hos honom tills han kommer hem. Sen somnar vi tillsammans efter en stund igen. Känns på något vis som om det är såhär det ska vara. Eller ja, kanske inte att vi ska bo hemma hos hans föräldrar.. men ;)


Jag vill bara säga till dig älskling, att varje dag som går nu, så blir min kärlek bara starkare och starkare för dig. Det är dig jag vill ha och jag vill att det ska förbli såhär. Dom femton milen som är mellan oss, dom kan dra åt helvete, för min kärlek är lika stark oavsett avståndet mellan oss. Det är sant. Jag vill att det ska förbli såhär, du och jag. Sebastian ♥ Evelina. Förstår du?

Du måste komma ihåg att varje ord jag säger är sanning, du minns det va? Du har väl läst texten jag skrev? Haha. Åh.. kan du inte komma hem från jobbet NU? För jag saknar dig.

Jag älskar dig.


We gotta fight fight fight fight fight for this love
We gotta fight fight fight fight fight for this love
We gotta fight fight fight fight fight for this love
If it's worth having it's worth fighting for


Home alone

Sitter hemma hos Sebbe helt själv. Han och hans pappa jobbar och hans mamma och lillebror är inne i stan. Det ända sällskapet jag har är katten, Ragge, som kom in för en liten stund sen. Vart han är nu det vet jag inte.

I vilket fall så sitter jag på deras dator nu, för jag orkar inte med mitt internet som bara loggas ut. Haha. Men nej, jag ska nog passa på att duscha nu tror jag. Så kanske jag skriver något mer sen..

lite har jag ju saknat han

Min snygging kommer hem vilken minut som helst, ååh :)
Kärlek <3


26:e Oktober

Godmorgon människor.

Imorsen vid 4 smet Sebbe upp ur sängen och iväg till jobbet. Sen dess har jag alltså legat själv här. Fast när jag vaknade så hade jag i alla fall fått ett sms där det stod "I dag e det 1 månad älskling <3", stämmer bra det! :)

Vi firar alltså en månad och här sitter jag och vet ni va? Jag tror jag börjar bli sjuk, för min hals känns konstigt. Det är ju rätt sämst om jag ska vara ärlig.

Men shit samma, jag har inte så mycket att skriva om. Ska väl försöka pallra mig upp och få i mig lite frukost. Sen kanske jag ska försöka plugga lite.. Om man orkar? Men jo, lär försöka..



PUSS

Sitter hemma hos älsklingen nu, fortfarande. Han är iväg å kollar på nån bil tror jag han sa. Jag var lite för trött för att hänga med så jag fastnade kvar här hemma.

I vilket fall så blev det att umgås med hans kompisar i fredags när jag kom hit, trevlans var det. Och Sebbe bjöd mig på en romantisk middag tillsammans med han grisiga vänner på MAX ;) Och jag måste få lov att säga att dom är jäkligt snälla. Så jag trivs kanon med allt sällskap här. Vilket känns ännu bättre. Sen igår när vi vaknat och så så åkte vi in till IKEA och kollade lite. Myste i alla sängar och Sebbe lekte att han bodde i vissa kök. Drack kaffe och så. Haha.. typ. Sen bjöd Sebbe på ännu en romantisk middag. En korv med bröd för 5:- på IKEA ;) Coola grejer.

Sen mot kvällen så blev det i alla fall party. Trevligt sällskap och allt. Så det blev en lyckat kväll. Sen åkte vi hemmåt och jag var såpass trött att jag somnade med kläderna på, då är det illa. Haha.

Men jaja, skit samma. Nu ska jag sluta skriva och smyga in på facebook istället. Tänkte bara visa att jag lever ;)

Jag älskar min Sebastian Karlsson, du är bäst älskling <3

I skooooolan

Alla datorer är döda. Förutom bra-datan som jag sitter på såklart. Den lever och med andra ord fick jag äntligen lite sysselsättning för att fördriva tiden medans Amanda har lektion tillsammans med Carro. Sen när dom slutar så ska dom upp och gymma. Sen när dom är klara så ska jag till Avesta med Amanda, jiho. Inte för att jag direkt ska handla eller så. Men sällskap kan man ju alltid vara liksom :)

Men i vilket fall. När jag kommer hem blir det bara att fixa sig lite och sen typ packa klart det sista och sen far jag mot Uppsala, igen. Mys! Men denhär gången blir jag kvar ett tag, ev. tisdag? onsdag? Ingen aning. Max onsdag i alla fall eftersom att Sebbe ska på kryssning på torsdag. Men men, vi får se :)

Men nu tycker jag att klockan ska gå liiiiite snabbare. Det är liksom 20min kvar tills brudarna slutar och jag har redan setat och väntat typ 40 min. Rätt segt. Som tur var så höll Orren mig sällskap i en halvtimme. Men nu har jag en halvtimme att sitta helt själv också. Men det kommer nog gå rätt fort. Jag har ju trots allt datan framför mig ;)

Dock är jag rädd för att nån snart kommer komma in i datasalen och skrika "ÄR DU KLAR SNART ELLER!?" för att dom också vill sitta vid nån data. Men vi får se. Jag behöver sysselsättning, that's it! ;)

Shit samma, nu är det endast 15min kvar. Jag tror jag kommer överleva dehär :D haha.

Men nu ska jag in och uggla nån annanstans, kanske sätta på lite musik? Det är ju trots allt rätt tyst här..

sola sola sola

Jag sitter vid solariet i Västanfors nu, Cattis har precis städat klart(även om Amanda städade typ allt;)) och Amanda ligger i solariet. Jag och Sebbe har precis kommit på att det i alla fall numera är hans mobil och min mobil som inte går ihop. Dom verkar inte vara lika kära i varandra som jag och Sebbe är helt enkelt. Haha.

Med andra ord kan jag fortfarande inte skicka sms till honom från min mobil.. skitgrejer.

Men i vilket fall så sticker jag kanske till honom imorgon? Beror lite på om morbror ska ditåt eller ej. Annars vet jag inte hur det blir. Sen åker jag nog hem typ på tisdag eller något för på måndag firar vi faktiskt en månad. Så även om han jobbar, så kan det ju vara mys att få sova tillsammans och så. Men vi får se som sagt, är inte helt hundra på hur det blir med dedär än.

I värsta fall får jag stå ut med Amanda imorgon ;) Jag skoja nöten <3

Men jaja, har en mycket vacker bild att visa er nu i alla fall, för er som inte förstår vad ett solarium är.


<3

And that's why,
Some people fight for love
They stick with it
Just can't quit it
Some people hide from love
They run from it, cause they don't want it
When you got a love and it's good like it should be
Makes you never wanna give it up
Cause you know that some people die for love
And I believe it's true cause I'd do the same for you


GRATTIS TILL BABY

Som fyller hela 19 år idag!

Även om jag själv tycker att 19 verkar vara en helt värdelös ålder men, 17 är fan så mycket värre.. I vilket fall så har min mobil troligtvis strejkat för att försöka ge Sebbe en sms-fri dag, men han har inte lyckats eftersom att jag fått lånat Amanadas mobil, som sagt. Så tyvärr älskling, du fick ingen sms-fri dag i födelsedagspresent :/

Haha. I vilket fall Sebbe, du är bra. Så sjukt mycket bättre än vad jag kan förklara och jag hoppas att du har haft en bra födelsedag med god tårta!

Förövrigt är det slut nu :(...





..på tårtan alltså Amanda, hajjaru? ;)

Sebastian Karlsson, <3


dumma teknik..

Efter en lång men "lat" dag i skolan så är jag nu hemma, har visserligen varit det i en timme nu. Men i alla fall.

I vilket fall så har jag fått låna Amandas mobil heeela dagen idag för att kunna skriva sms med Sebbe. Liksom va? Jag kan skriva till alla andra och ja, då tänker man kanske "det är fel på Sebbes mobil" men nej det kan det inte heller vara eftersom att han kunde ta emot sms från både Amandas och Cattis mobil, så ja. Jag vet inte vad min/Sebbes mobil fifflar med. Dom kanske inte vill att vi ska kunna skicka nå fler sms vad vet jag.

I vilket fall så blir jag inge glad på det. För jag vill ju skriva sms. Men jaja. Kanske börjar funka så småningom. Om inte annat så får jag väl helt enkelt ehm, sno nån annans mobil. Typ mammas. Den ligger ju ändå bara hemma :p

Men skit samma. Nu ska jag kolla nå skit om bio till Amanda, sen ska jag försöka plugga lite.


Jag och Orren matchar ju varandra med blått å svart såg jag nu :D


...

Nu är det ju fan snart höstlov också. Fredag är början på mitt en-veckas-lov. Kul att jag har något att göra då? Nej inte direkt. Kanske blir som Amanda - att satsa på att plugga..

Vissa är bättre än andra..

Tjena :)

Idag så har jag varit supertrött hela dagen. I måndags kom jag inte i säng förren runt halv elva tror jag och igår blev det inte förrän runt halv tio-tio. Jag har liksom sen skolan började nu för tiden, lagt mig runt nio-halv tio för att försöka bättra min sömn. Men se så kasst jag sköter det. I början gick allt super, var inte ett dugg trött i skolan och jag gick upp kvart över sex utan problem. Nu ligger jag alltid kvar i sängen så länge jag kan, vilket blir sju. Så har jag en halvtimme på mig att fixa allt som ska + äta. Hm..

I vilket fall så blev jag superglad idag när jag helt plötsligt fick ett sms från Sebbes mamma där det stod:
"Jag läste just det du skrivit till Sebbe och jag vart alldeles tårögd. Så fint skrivet var det. Jag kan säga att du är den första tjejen som Sebbe haft hemma hos oss så jag är helt säker på att han menar allvar med dig. Du är en fin tjej så det hoppas jag verkligen. Och modig! Dels att först hitta hans mobilnr och sen mitt. Kram Britt-Marie"

Hur jäkla glad blev jag inte av det liksom! Känns hur skönt som helst att höra saker som "..jag är helt säker på att han menar allvar med dig." liksom. Och det tror jag vem som helst kan hålla med om. Om inte, så kan ni ju ta er någonstans för helt ärligt, jag är så sjukt jävla glad åt allt som händer just nu, åt alla ord som Sebbe säger dagligen till mig och alla gånger han sagt att han tycker om mig. Fyfan vad skönt det känns - speciellt nu när jag "fått det bekräftat", till och med utav hans mamma. Shit, känns helt super dehär :)

Nog om det, nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen, om det finns varmvatten? Haha.

Bilder från igår.

Här kommer lite bilder som togs igår då jag som sagt fick stå lite fotomodell :)





Så fick det bli.

 


ändrade planer

Blir inte till att springa och träna idag. Nej jag är rätt omotiverad till att hålla igång. Tro mig. Ibland önskar jag faktiskt att jag hade en kropp som jag var snäppet mer onöjd med än vad jag är. Så att jag kände att jag hade en anledning att träna. Just nu ser inte jag själva anledningen. Men visst okej, jag vet att man måste röra på sig. Men jag känner inte för det just nu.

Så istället för detta så ska jag snart sätta mig å fixa hår och en sminkning och ta fram lite kläder och testa. För när bror min slutar så blir det till att så modell. Isch är ju inte speciellt snyggaste dagen idag då, men så får det bli. Jag lär ju ställa upp för bror min.

Men som sagt, fixa var det..


Här är det fina halsbandet som jag fick i lördags :)


puss på helgen

I fredags så stack ju jag med Amanda och Carro till Pickaboo, där köpte jag lite godis och när jag kom hem skrev jag ett A4 med maaaaasssa text, sen slog jag in allt i två paket (dom ni antagligen såg på en bild lite tidigare i fredags/lördags?) sen var allt klart.

Lördagen kom. Jag letade rädd på Sebbes mammas mobilnr och skrev sms att hon skulle se till att hålla honom hemma. Vilket inte var så svårt eftersom att det var lite utav en "bakisdag" för honom då ;) Sen skrev jag i alla fall, busig som jag är, på msn till Sebbe "nu ska jag till v-ås men skriv sms om du vill prata med mig ;)". Sen satt jag i bilen och efter ett tag fick jag ett sms "hur går det?" och jag sa bara "är snart framme så". Sen frågade han lite vad vi skulle göra där och jag sa bara att mamma och pappa skulle kolla efter något till altanen som vi håller på att bygger. Så smart var jag.

Knack knack, sen stod jag hemma i Sebbes vardagsrum mitt framför honom. Inte för att han såg så förvånad ut. Men jag tror han blev det ändå. Sen öppnade han sina paket sen käkade vi mat allihopa (jag och mina föräldrar och Sebbe och hans föräldrar + lillebror) efter maten blev det fika och sen skulle vi åka hemmåt men det slutade med att pappa sa "du kan ju sova kvar om du vill så kan vi hämta dig imorgon". Jo men tack för det. Jag spenderade alltså hela lördagen och hela söndagen med min älskling. Allt blev super!

Allt från att komma på hur mycket vi passar varandra (Våra händer, hans armar runt mig, mitt nagellack mot hans bruna hud, ja, allt passa super - som Sebbe sa "det var nog meningen dehär";)), till att kö tummbrottning, till att bara ligga och mysa. Även om han kittlades en del också men. Jajja ;D

En toppen helg med mitt bästa hjärta och förresten så fick jag ett superfint halsband av hans mamma också! Jag har inte alls någon aning om varför, men ändå. Fint var det. Ska lägga ut bild på det när jag kommer hem :)

För just nu sitter jag i skolan och BORDE plugga, men jag har skjutit upp det. När jag kommer hem ska jag ut och springa 15min sen lite annan skit-träning sen ska jag plugga. Blir nog suppeeeeer ;) Förutom att vädret suger - regnar det så skiter jag dårakt i att springa, tyvärr..

Om 15min ska jag tillbaka till klassrummet också. Jag och AnnIrene sitter i bibblan och skrattar en hel del. Eller ja, nu är vi rätt tysta. men nyss så råkade jag bara hicka lite. Då började hon(vi) skratta. Det var liksom inte ens kul, för det hördes knappt :/ men men, haha, är man trött så är man :D

Fniss

Idag är jag busig, hihihi!


Fire

Ibland kan man ju undra? Hur mycket mod lär man egentligen inte ha för att verkligen våga börja jobba som brandman?

Jag tror inte att jag någonsin skulle kunna bli tillsammans med någon som ska jobba/jobbar som brandman. Förstå själv hur orlig man lär vara? Liksom att varje gång han(/hon) får rycka ut. Så finns det hur många risker som helst att han(/hon) inte kommer hem igen. Visserligen ligger det i vardagen också. Att vad som helst kan hända. Men det lär ju vara en ännu större risk när man jobbar så nära en fara.

Ja, jag vet inte vad. Även om jag kan säga att branmän borde ha en stod jävla medalj för jobbet de gör, räddar oss, oss levande. Djur som människor. Alla räddar dom, genom att riskera sitt eget liv. Riktiga hjältar är dom.

Så om man nu blev tillsammans med en skulle man ju samtidigt vara jävligt stolt ;) haha.


Jag glor på idol

och käkar godis! Och saknar min man.

Jag vill också kunna sjunga :(





Jadu.. vem kan detta vara till? :o


De tre vännerna och Jerry

Dedär var dagens tystsagda ord. Ungefär :)

Haha, ja jag är ju normal.

Skolan idag blev lugn. I våran grupp så blev det inte nå "måla fjäll-landskap" utan istället ska vi vara smarta och bara ha en overhead som står och lyser upp på ett lakan istället. Ja så får det bli. Men bara för att vi inte hade något att göra i våran grupp då, så blev det typ hjälpa andra / "lata" oss lite. Efter lektionen stack jag i alla fall upp och käkade med mina kära vänner och sen for jag ner till gymmet med Amanda och Carro. Så duktiga som dom är. Själv satt man ju liksom vid datan, men så kan det vara.

Jag nöjer mig väl med min träningsverk från igår så.

Efter att dom gymmat klart så stack vi upp till Pickaboo och kollade lite, kanske köpte något också, vad vet jag? ;) I vilket fall så försöker jag leva upp till Amandas ord just nu, jag försöker skriva. Men jag är tom på ord.

Känslo-ord snackar jag nu. Jag tror att min pojkvän är såpass bra att jag inte kan hitta ord längre. Det suger ju :/ Inte att han är bra utan att jag inte kan hitta ord, haha.



boys

Nu sitter jag i skolan, idag igen, fast jag har sovmorgon och börjar inte förrän kvart i 10. Men jaja, kan inte vara så lätt alla gånger.

När lektionen börjar sen så ska vi i alla fall måla ett fjälllandskap (helags?) på ett lakan som vi sen ska ha och pryda någon vägg med på öppethus. Får väl se hur det går. Lakanet köpte vi i alla fall på skolans bekostnad så det är la skit samma om det blir skit ;)

Men men. Som jag skrev igår så sa jag att jag skulle ha träningsverk idag om jag kände min kropp rätt. Känner jag min kropp då?

Förresten så regnar det idag, det suger lite fuling tycker jag. Önskar att det bara kunde vara sommar eller snö. Även om jag på sätt och vis fortfarande inte vill ha snö för att det blir så jevlans kallt då ;o

Ja, jag känner min kropp. Mina armar :(

Sötnöten själv = Sebbe pojkvän!

Okej om jag tänker på Sebbe när jag ser en bil eller bara när jag har honom i tankarna.

Men eftersom att man har en söt pojkvän så har ju han lagt märke till(på en natt) att jag alltid vill sova på två kuddar. Med andra ord så tog han fram en tredje kudde till sin säng när jag skulle komma dit och sova och? Vad får han att tänka på mig? Jo. "Den 3:e kudden". Haha söta jäkel.

Liten grej. Men att människan liksom tänker på mig bara för att den där kudden ligger där låter så mysigt på något vis. I mina ögon är han alltid söt och mysig men nu kanske ni också får en lite bild utav hur han är mot mig. Nu kanske ni får en bild av vad det är som gör att jag verkligen inte kan låta bli att tycka om honom.

Och om inte dedär räckte med söthet så är det ju så att han passar på att sova på dendär kudden nu när jag inte är där eftersom att den påminner så mycket om mig, hihi pyssötan!

Hoppas jag inte dregglat på den då bara ;)

Helt slut.

Idag började ju dagen med boxning. Vilket inte var det roligaste när jag mådde lite halvilla. Men men, jag gjorde så gott jag kunde och lite duktig var jag faktiskt. Och Cattis&Amanda som höll i lektionen var ju superduktiga ;)

I vilket fall så slutade dagen nu med bodypump. Så idag blev det kämpigt och imorgon kommer jag ha träningsverk. Om jag känner min kropp rätt. Men tro mig, det gör jag. Min lilla otränade lata kropp :) Men det är kul å få ta i lite ibland, men det resulterade även i att jag och Amanda fick stressa till bussen. Så egentligen borde jag duscha just nu, inte sitta här. Men men. Ibland måste kroppen vila också.. för det gör ju ALDRIG min kropp. Nejnej, den håller igång hela tiden!

(Amanda så du vet) På bussen föressten så satt ju Pändy och hennes Victor framför mig och så bara för att Amanda lägger sitt huvud på Victors axel och dom sitter å skrattar en massa, ja då börjar ju jag självklart sakna Sebbe en jävla massa.. Ibland är det jobbigt med 15 mil. Ibland.

Just idag har jag nog inte tänk på det så mycket. För det är inte alla dagar jag "kan" tänka på att jag saknar honom. Som idag, boxningen och bodypumpen har tagit all min koncetration (just då) och just under dom timmarna, så saknade jag inte Sebbe, i mina tankar i alla fall. Haha. Men när jag sen slutade så poff ville jag bara vara med honom på en gång igen. Inte lätt alla gånger. Men jag vet ju att dom här 15 milen inte är ett smack egentligen. Eller jo, men alltså jag känner inte av att det är 15 mil. Han ger mig så sjukt mycket kärkek genom ord och annat varje dag. Så jag tänker inte alltid så mycket på det.

Shit att jag alltid ska börja skriva om sånthär. Nu vill jag att maten ska bli klar. Sen vill jag duscha. Sen vill jag egentligen väldigt gärna sova men..




Sebastian Karlsson <3


Tjoba hejba

Halllooo.

Sitter på historian nu. Amanda sitter och kollar på nån superny film. Jag satt nyss också och kollade på film. Om Isaac Newton. Sög lite lagom. Men i vilket fall så ska jag väl snart börja skriva i ordning lite i mitt arbete. Måste bara orka gå fram till Amanda och hämta mitt papper som ligger på hennes bänk :p

Men skit samma. Innan det ska jag kolla facebook. Vilket jag ändå fick lov att göra nu eftersom att Cattis sa åt mig ;)


Baby please come home

Goddagens & tjenamors!

Hemma från skolan nu och idag kom jag istället hem en timme senare. Efter en ganska lat dag + ett drygt prov så följde jag med Amanda och Carro till simhallen. De var duktiga och simmade medans jag satt och störde mig på mamman som tjatade på sin ena dotter:

Mamman: Nu simmar du annars börjar du simskolan på måndagar!
- Den ena dottern simmar fram och tillbaka medans den andra simmar lite på efterkälken där. Sprattlar kanske liiite för mycket med fötterna när hon simmar men hur lätt kan det vara och göra allt "perfekt"?
Mamman: Simma som man ska annars kan du lika gärna gå bort dit och leka så får du börja på måndagar säger jag. Tänker inte diskutera det här mer med dig!
- Sen pluggar hon i hörlurarna i öronen och tittar åt ett annat håll. Och då simmar tjejen där, jätte fint. Sen simmar hon tillbaka till sin mamma och hon säger bara:
Mamman: Nu får du simma som din syster!
Dottern: Men jag simmade ju.. :(
Mamman: Jag tittar på dig hela tiden och du simmar inte alls som man ska!

Asså hallå? Okej om hon sprattlar lite för mycket med fötterna. Okej om hon simmar lite segare än sin syster som är lite större. Men måste hon börja på simskola då? Nej. Hon hoppade till och med i på det djupa och simmade hela längden. Hon kan simma. Så varför gå simskolan? Nej usch. Jag är glad att hennes mamma inte är min mamma, då hade jag nog varit ihjälslagen vid dehär laget eftersom att jag knappt vågar vara i vatten.

Stackars barn säger jag bara..

Skit samma. Nu är jag hemma i alla fall. Rätt trött och lite halvt seg. Men ska nog försöka pallra mig ut i köket snart, se om det blir någon god mat snart eller så.

"men om inte du hade skickat de där första smset så hade vi inte varit tillsammans nu :O så ja e glad att du gjorde de:D" sa Sebbe.

Du är inte den ända som är glad, faktiskt. Nu är jag lite stolt över mig själv, gud vad bra det kan vara att skriva sms till främmanda människor ibland ;)



Sebastian Karlsson <3


You're all I have when the world comes down on me.

Seg dag idag. Började med att gymma - där jag självklart inte alls gjorde så mycket. Sen efter det så kom jag och min lärare fram till ett "träningsschema" till mig så att jag får röra lite på mig. Och nej, inte för att jag är tjock eller så utan mer för att jag bara sitter stilla hela dagarna. Så nu ska jag typ ut och springa på måndagar sen ska jag ut och gå på onsdagar sen ska jag springa lite på fredagar igen. Sen ska jag även träna lite typ armhävningar å shit. Haha. Ska bli kul å se om jag kommer hålla mig till dedär. Hon ska i alla fall skriva upp vad det är jag ska göra så får jag det på torsdag sen, höhö.

Ett lycka till?

Jag och Amanda satt i alla fall och jobbade med historian på håltimmen så att vi kunde gå hem tidigare och det resulterade i att alltså åka hem en hel timme tidigare, vilket är mycket, även om det egentligen inte är så mycket ;p

Och imorse då? Vad hände då om inte det snöade? Jo, allstå inte hemma hos mig, men hos min pojkvän. Liksom jaja. Välkommen :) Dock inte så jätte välkommen, för jag vet vad snö innebär för min pöjk. Sladda sladda å sladda lite till och jag vet att han kommer tvinga in mig bakom ratten men jaja, vore väl kanske positivt å dö med honom vid min sida då? Som tur är så är det ett tag kvar tills det kommer SÅ mycket snö. Så än behöver jag inte oroa mig för att min älskling ska volta lite till och ev. skada sig själv och inte heller behöver jag vara rädd för att dö än. Men snart så..

Men skit samma. Nu har jag skrivit lite onödigt igen. Jag vill på tal om inget alls till Eskilstuna också, köpa kläder till Elin & Jockes söta lilla tjej sen vill jag åka hem till dom och hälsa på :) Saknar ju Elin också <3

Och Cattis glöm aldrig att du är min bästa vän, du har varit "min" i ett år och vi var tajta långt innan det också. Du vet att det är du och jag. Snart fyller jag 18 och då kommer allt efterlängtat på en gång. Du glömmer väl inte? I alla lägen så finns jag för dig <3


Sebastian Karlsson <3

Jag vill inte jämföra..

Jag börjar bli lite smått irriterad på att jag får kommentarer som faktiskt får det att låta som om jag ska sitta och jämföra Dennis och Sebbe.

T.ex som för ungefär en vecka sen, så skrev jag "jag tror fanimej att jag har världens bästa pojkvän!". Då fick jag direkt kommentaren "Var inte Dennis det? :( Eller var han dålig?". Vad fan..

Nej. Dennis var aldrig dålig. Aldrig på något vis. Jag älskade människan i typ 9månder hur fan ska jag då kunna komma nu och säga att han var dålig? Och ja, jag sa att Dennis var världens bästa pojkvän då. Då när jag var med honom. Varför? Jo, för att just då var han bäst för mig. Men jag har inte honom just nu. Det är Sebbe jag har nu. Nu är det Sebbe som är bäst för mig.

Och aldrig någonsin kommer jag sätta mig och jämföra dom, aldrig någonsin kommer jag sätta mig och jämföra minsta lilla grej. Jag älskade Dennis precis som han var. Och jag tycker om Sebbe för precis den han är. Sen även om det är mycket som skiljer om åt, så tänker jag inte sätta mig och säga "det var bättre med Dennis.." / "det här är bättre med Sebbe.." Varför? Joo, för att båda var/är bra på sitt jävla vis! 

Jag hatar att sitta här och tycka att det känns som om det är jag som dumpat Dennis. För det var inte ens så. Men när jag får kommentarer som "var det inte Dennis som var bäst?" så får jag en liten känsla av att jag svikit honom? Varför vet jag inte.

Sebbe är den jag vill ha just nu. Det är han som ger all den kärlek jag saknat. Det är han som ger mig värme och glädja dygnet runt - även om han inte är nära mig. Varenda sak han säger/gör stärker mig som person. Varje dag får jag MINST en komplimang från honom och därav kan jag säga att jag inte klagat på mig själv på ett bra tag nu (endast mitt hår ;p). Så tack till Sebbe för att han stärker mitt självförtroende som gick rätt nära botten när jag helt plötsligt poffpang blev dumpad.

Jag tror inte ens nån förstår riktigt vad det är jag vill säga med det jag skriver. Egentligen vet jag inte riktigt själv heller.. antigen vill jag förklara mina känslor för Sebbe eller så vill jag förklara min irritation mot "jämför-dem-orden". Eller så är det en ren blandning. En blandning som antagligen kommer sitta i ett tag.

Jag är sjukt glad åt att jag har Sebbe idag. Han är bäst för mig då jag känner att allt han gör, gör mig glad. Oavsett om han meckar med sina bilar eller om han ligger och självmant kliar mig någonstans på kroppen så är det jag som blir glar. Meckar han så blir jag glad av att han har något som han verkligen vill hålla på med. Jag älskar att se honom glad och jag vet att han hållt på med sina bilar en stor del av sitt liv - därav ser jag endast lycka i alla hans konstiga förklaringar till vad han precis gjort med bilen. Även om jag inte alltid fattar. Lite extra glad blir jag kanske då, haha.

Jag vet inte. Lycka är inte ens rätt ord att beskriva mig själv med just nu, eller jo delvis. Men det är så mycket mer än bara lycka. Jag älskar tanken av att det är han och jag. Tanken av att han ibland gör saker han inte ens tycker om så mycket, bara för min skull. Tanken av att han ibland till och med låter bli att göra saker han vill, för att han inte vill dra in mig i något.

Det är en kille jag snackar om nu. En kille jag skrev ett sms till en dag, jag visste inte ens hur han såg ut. Jag visste inte vem han var. Jag skulle bara fråga om han körde rallycross. Sen dess har jag pratat med honom. 5månder senare så blev vi tillsammans. 5 månder senare så var han en person som aldrig kommer försvinna helt ur mitt liv. 5 månader senare är idag. Det är snart ett halvår sen. Tro det eller ej.


Men fyfan vad jag tycker om dig Sebastian. Jag vet att du läser det här. Jag vet jag vill förklara dehär för dig, dagligen. Även om jag inte alls kan det. Jag hoppas verkligen att du känner detsamma för mig som jag känner för dig.

För i mina ögon så hör vi på något vis ihop. För du har väl sett hur bra min hand passar i din? Du har väl sett hur perfekt jag lite halft måste stå på tå för att kunna kyssa dig? Du har väl sett att jag skulle kunna ligga bredvid dig en hel dag utan att säga ett ord bara för att gå känna din närhet? Du har väl sett att alla jäkla smådetaljer gör oss till oss.


Älskling ♥


3BFa

Idag skulle vi egentligen ha haft två prov, men som tur var så fick vi till att flytta fram religionsprovet tills på onsdag, så nu lär jag ju egentligen försöka se till å plugga till det också. För vad ska jag annars skylla på om jag får IG? Hm..

Datan följde i alla fall med till skolan idag, vilket var skönt. Speciellt när jag satt i datasalen med min lilla bärbara och alla andra hade kaos eftersom att alla skoldatorer var upptagna, shi fick dom, skaffa egen vettja ;)

Men när jag kom hem hade jag en glad nyhet. Post, höhö. Jag har gått mina skolfoton:






Done and done.
Skolans sista foto.
Känns rätt konstigt.
Men nöjd ändå :)


ELIN ÄR MAMMA!

På riktigt nu. Elin har fått sin lilla snutt - en flicka!

GRATTIS VÄRDLENS BÄSTA ELIN, FYFAN VAD DU ÄR DUKTIG!

Jag älskar dig BÄBY <3


Världens bästa <3

Nu är jag hemma igen. Hemma från Uppsala, hemma från min älskling.

Jag blev i alla fall upplockad utav Sebbe vid 10 i fredags kväll. Då stack vi först in till stan å kolla om det hände nå kul men vi åkte typ hem på en gång igen, la oss i soffan å glodde lite på tv tills vi la oss och sov. Sen igår så stack vi in till Gränby Centrum å kolla i massa affärer, Sebbe var söt nog å offra sig till att gå i massa klädaffärer med mig även om han inte alls tycker om sånt. Men har man söt pojkvän så har man. Vi köpte i alla fall med oss lite gottigott och film hem, sen myste vi till det resten av kvällen. Även om folk ringde å störde oss hela tiden så att vi tillslut var tvugna att stänga av mobilerna båda två ;) Men men, inte lätt alla gånger.

Sen idag har vi bara tagit det lugnt och legat å sega hela dagen eftersom att jag stack hem vi sju.

Igår fick jag förresten värsta bästa nyheten också, Elin har åkt in till förlossningen! Förhoppningsvis så är bebisen redan född nu, men jag vet inte så mycket mer för dom/nån/hon skulle höra av sig senare :)

Imorgon är det i alla fall back to reality, skolan... två prov och inte pluggat ett piss till något av dom. Men ja, min pojkvän är lite intressantare än prov faktiskt. Så jag spenderade min helg med honom istället för att plugga. Så får man göra ibland. Och jag är glad över det. För han är mysigast i hela världen och jag saknar han redan. Vill bara ha han nära hela tiden :(

Men men, vi ses ju nån mer gång ;p

klippning

Tjena, nu är jag hemma. Västerås blev kortfattat och snart sticker jag till älsklingen och sover hela helgen(?) Ska bli supermys!

I Västerås så klippte jag mig i alla fall och köpte med mig ett par strumpbyxor, två linnen och två t-shirts. Så nu är jag lite glad. Men jaja, skrev dehär bara för att ha något att göra medans mina naglar ska torka. Men dom är nog typ torra nu /snart. Så jag ska väl fortsätta fixa klart det sista så hörs vi antagligen när jag kommer hem. För nej, jag kommer inte sitta och blogga hemifrån Sebbe ;)


Detta blev resultatet :)


Middle of the day

Nu har jag slutat. Redan såklart.

Dagen började med att jag, Amanda och Cattis hade "möte" med Gunnar.Pratade lite om projektet som vi(jag, Cattis och Orren) ska ha sen. Kommer nog bli toppen. Efter det så bokade vi stundetkryssningen så nu finns det ingen återvändo!

Så nu snart ska jag gå med Samme upp på stan å sno lite pengar från honom, sen ska jag väl bara fortsätta vänta på att Amanda ska sluta så att vi kan ta tåget till Västerås och shoppaloss litegranna. Klippa mig och sånt smått och gott :)

Men nu ska jag kila, ska ner med AnnIrene till syon först också :)

love game

Nuså Amanda. Här kommer ditt efterlängtade inlägg :)

Inte för att jag har så mycket att säga eller så. Men Amanda och jag har blivit lite peppande blogg-stöd till varandra för att bloggarna ska hållas igång tror jag, haha.

I vilket fall så blir det att hoppa över sovmorgonen imorgon också eftersom att jag och Amanda måste ta oss till skolan med bil (mamma&pappa ;)) eftersom att våra busskort ska användas till endast tåg imörra då. Det kommer nog bli super med en dag i Västerås bara jag och Amanda. Har vart rätt mycket fram-och-tillbaka-skit den senaste tiden om allt från privata saker till skolgrejer. Och det är ju inte det lättaste. Så jag tycker att jag och Amanda ska ha kul imorgon. Hon ska t.ex köpa nya skor medans jag ska klippa mig. Vilket veeeeerkligen behövs.

Hoppas det blir fint bara så jag slipper åka till min sötnos med fult hår, men han skulle ju inte kunna säga att det var fult utan han skulle säkerligen bara säga "det är fint" sen skulle han påpeka att det är huvudsaken att jag har något hår kvar - för ja, han säger att jag inte får raka av mig mitt hår.

Men erkänn ni tjejer, ibland vill man verkligen det? Haha fast fan nej, jag skulle aldrig klara det. Usch så man skulle se ut. Undra om jag skulle se ut som en kille? ;p

Shit samma. Ska bli mys att få komma till min älskling också så jag får tänka på lite annat för en helg. Har blivit rätt mycket tänka ända fram till studenten och grejer redan nu. Kryssningen bokas imorgon, därefter behöver man som tur va inte tänka på den nå mer. Men sen då.. balen, vem ska man gå med? Klänning? Hår? Omg.. att jag ens försöker tänka på det. Men förhoppningsvis så "lottar" Emil fram mig till sin bal-date nu, vore ju bra så man har någon att gå med. Sen är det studentmössa och studentklänning som ska fixas också...

Ibland önskar jag faktiskt att jag var kille.. jag tror inte någon kille tänker på allt dehär redan? Liksom, hår, smink, kläder? Haha nja :p Så ja killar, var glad att ni fick det kön ni fick ;) Det är mycket fördelar ni har.

Ibland vill jag verkligen vara kille. Vore mycket enklare då ibland..

Men vore jag kille skulle jag dock inte fått min Sebbe och det vore ju sämst. Så nej, jag vill vara tjej :)

Men nu har jag nog skrivit lite lagom mycket och nu måste jag borsta mitt hår och dricka lite. Man blir törstig av popcorn. Men jaja, Snyggebastian är min bästa och Amanda är min bruscha <3

Sen har Elins bebis inte allls kommit än, envisa jävel. Men snart så :D


Imorgon bokar vi ;)

Amanda vill att jag ska skriva blogg, jag har ingenting att skriva. Men alla är osams med alla idag, fast vi är snart sams igen :D

Imorgon bokas biljetterna för kryssningen, 6:e april sticker jag iväg och nu är det jag, Amanda, AnnIrene och Samme som delar på en hytt, så tack Samme för att du räddat oss <3

Men nu har jag skrivit lite så JA jag skrev blogg Amanda ;) Puss


in your arms

Tjoba tjaba. Skolan är över för idag, igen. Haha. Jag förstår inte men jag tycker att varenda dag nu för tiden bara går så sjukt snabbt. Varför vet jag inte?

I vilket fall så har vi fixat lite med studentkryssning å grejs idag så nu är jag, Amanda, AnnIrene och Carro snart inbokade i en hytt. Och då fasen ska vi ha kul så det står härliga till. Runt 2000 stundenter - bara! Nicebajs säger vi om det då va ;)

Sista lektionen bestod av att jag, Emil och Amanda satt och försökte komma på frågor. Bl.a så kom vi på saker som "spelar storleken någon roll?" (eftersom att vi har några killar i klassen också så får dom tänka om brösten på en tjej spelar någon roll ;p), "är det okej med distansförhållande?" osv. Och på tal om distansförhållande.. hur långt avstånd kan man egentligen klara av? Jag och Dennis hade kanske 5mil mellan oss. Vilket jag då tyckte var jobbigt. Jag och Sebbe har 15..

Själv tycker jag nog att det är ett rätt bra sätt att se hur stark kärleken är. Klarar man av ett långt avstånd och klarar av att hålla ihop länge(föralltid?) så lär ju det vara ett tecken på att man verkligen tycker om/älskar varandra? Ja, vad vet jag. Jag tror i alla fall det.

En sak som är jävligt viktig då man har dessa "jävla" distansförhållanden är att man verkligen måste klara av att lita på varandra och även om både jag och Dennis gjorde ett varsit misstag - som inte borde fått hända - så klarade vi av att gå vidare och klarade oss tills hans känslor svanlade. Kanske var det dom 5milens fel?

Vem vet, kärleken kanske blir lättare och starkare om man kan ses varje dag?

Haha mjo, mycket tankar. Men jag tänker inte ta reda på det. Jag överlever lätt dessa 15mil mellan mig och Sebbe. För jag litar på honom och jag vet att jag alltid väntar på något bra när jag väl ska dit/han hit igen :) Mys ju.

Skit samma, Amanda skrev precis på msn så jag tror hon börjar bli otålig. Hejdå.

mina jävlar <3

Idag när jag kom hem så hade detta kommit hem till mig:


Jag och mina älskade tjejer (utan orren då) som typ är bäst av alla!

I alla lägen tjejer, alla lägen..


1 och 4år (;

6:e oktober betyder mycket. T.ex så betyder det att jag och Cattis förlovade oss för ett år sen. Men det betyder även att Amanda&Victor har varit tillsammans hela 4år!

6/10 -08 och 6/10 -05. De ni ;)

Sitter i alla fall i skolan med Orren nu då Amanda och Cattis är nere vid jobbet. Amanda solar och Cattis jobbar. Jag och Orren nördar. Det är vi bra på.

Men jaja, borde nog försöka få till något till historian, jäkla filmanalys av någon film som jag inte ens fatta något utav. Så ja, jag borde göra det nu så att den blir klar. Men jag vet inte om jag kommer kunna. Vet inte ens om jag kommer orka försöka ;) haha. Jag är ju så jäkla trött nu för tiden så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Men men. Det är tisdag idag, bara onsdag och torsdag kvar sen är det fredag. Det betyder ju Västerås och shoppa med Amanda och ev. kanske försöka hitta en födelsedagspresent till älsklingen som faktiskt fyller hela 19år snart :) Om jag inte hittar något nu så kanske jag får smita iväg någon annan dag, haha. Sen på lördag smiter jag nog iväg till Uppsala och myser med Sebbe lite, hihi. Mys! <3



Don't try to change me


för att sebbe tycker om bilden ;)

Idag var jag vääääldigt nära på att be pappa sjukanmäla mig för att jag verkligen var TRÖTT imorse, men nä, jag "slog mig själv i huvudet" och gick upp. Käkade och gick till bussen. Satt på bussen och hostade och hade svidande ögon för att jag var så trött. Det har jag dock haft hela dagen och har det fortfarande.

Skolan var i alla fall rätt seg och lagom mitt under dagen så går mitt comviq ut så jag fick lov att låna Cattis mobil för att kunna skriva sms med baby. Som tur var så fylldes mobilen på direkt när jag kom hem så nu är jag glad igen, hihi.

Nåja, jag måste renskriva svaren på mina svenskafrågor nu och skicka in dom till Jenny. Men skriver säkert mer sen för Amanda kommer säkert skriva "Jag har tråkigt" = Evve, skriv blogg. ;)

Btw så ska jag å pandan troligtvis till Västerås å shoppiloppa lite på fredag efter skolan! Goood. Men ja, tjohej.


stay with me

Jag saknar min pojkvän <3

Ska väl försöka sova nu så jag kan orka upp till den där jävla skolan imorgon, även fast jag är sjuk..

I'm so glad that you're mine

För andra gången i mitt liv händer det något som förändrar mig själv, min syn på livet och mycket mer.

När det tog slut mellan mig och Dennis så blev jag rädd. Till en början. Rädd för att jag skulle bli kär igen - sen bli sårad en gång till.

Lyckligt vis så vågade jag stå emot min rädsla. Stå emot all tvekan och tack vara det så står jag här idag. Jag har bara pratat med Sebbe sen i maj. Det är inte alls lång tid. Det konstiga är att jag bara träffade honom två gånger sen blev vi tillsammans. Ända anledningen, är att allt kändes så sjukt rätt tillsammans med honom.

Jag kan erkänna. Jag säger hittills inte mycket när jag är med honom, jag blir blyg i hans närhet. Men jag är ändå mig själv. Den blyghet som kommer när jag är med honom är värd allt. Det är en blyghet som säkerligen kommer sitta i ett tag med tanke på att jag är kär. Rätt mycket kär faktiskt.


Något jag inte kan beskriva är; första gången du tog min hand älskling, första gången du kysste mitt hår, första gången du kysste mig. Alla gånger då du stykt din hand över min arm. Alla gånger du lekt med mina fingrar. Alla gånger du pillat med mitt hår. Alla gånger du rört mig. Alla gånger du hållt om mig.

Alla gånger har min kropp blivit kokhet, alla gånger har mitt hjärta slutat slå för någon sekund. Alla gånger vill jag uppleva igen och det vet jag att jag kommer få göra. Det är vi nu, du och jag. Även om det är 15 mil mellan oss, så känner jag kärleken från dig. Dagligen. 

Jag känner lycka igen och det är tack vara dig Sebastian. Tack vare dig..

Jag tycker om dig! ♥ 

let me be myself

Goddag :)

Som jag sa igårkväll så skulle jag förklara gårdagen lite.

Vaknade i alla fall lika sjuk som dagen innan, om inte lite värre. Men jag skulle ändå med ut och kolla på tävlingen. Så jag satte på mig vinterjacka, mössa, halsduk och vantar och gick ut i det frostiga gräset. Efter att träffat Sebbe och pussats hej så gick jag med mamma och pappa och letade på en plats vi kunde sitta på. Sen körde allt igång.

Sebbe var så bra så han kom till B-finalen. Men när han skulle köra sitt tredje och sista race innan finalen - då jag och hans pappa stod där vi inte såg allt - då voltar han. Vi trodde först att han bara kom lite efter för att han körde in på alternativspåret, men tillslut märker vi att han fan aldrig kommer fram. Sen sätter alla upp röda flaggor - vilket betyder att dom bryter racet. Då steg oron lite grann och man skyndade därefter till andra sidan så man såg någonting. Som tur var så hade älsklingen klarat sig oskadd, han klagade mest på att han skulle få mycket jobb i vinter. Men det skiter jag i, bara han lever <3

I vilket fall så kunde han därför inte köra i finalen men han fick i alla fall en bukett blommor(som han förövrigt ville vara söt nog och ge till mig men ;)) eftersom att han fick en placering i sin B-final.

Men jaja, nu har jag skrivit lite "kort" om det. För på vägen hem låg jag och halvsov i baksätet och när jag kom hem hade jag feber och därav tog det lite tid innan jag somnade. Men idag är den nog borta igen, tack och lov!


älskling du fick inte ♥




sick and tired

En fartfylld dag resulterar i en trött Evve. Därav ingen uppdatering ikväll. Skriver dehär utifall att Sebbe smiter in här imorgon innan jag vaknat - han vill ha något att läsa :)

Så ja, nu ska jag försöka sova. Se hur det går eftersom att jag tror febern kommit nu också..


I alla lägen är du bäst
du måste köra lugnt älskling <3


Haninge

Är i Haninge nu, datan dör snart. Men jag lever i alla fall. Ska i alla fall försöka sova snart, se om det går med min nu mera halvt täppta och halvt snuviga näsa. Och även en mycket ond hals. Men man ska väl tänka positivt? Imorgon får jag träffa älsklingen <3

PUSS på bästa Sebbe som var söt för ett tag sen å skrev "Godnatt älskling <3"

All of my dreams

Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan med Amanda.. även fast vi börjar om typ 2 timmar?.. och hon pluggar lite smått medans jag sitter vid bra-datan och nördar lite. Bra-datan = där man kommer in på ALLA sidor ;) haha.

I vilket fall vaknade jag imorse och kände att jag hade lite ont i halsen, så det är väl bara tacka Amanda för det. Imorgon när jag ska vara ute hela dagen å kramas med baby kommer jag säkert ha feber å hela kittet då. Eller vad tror ni? Usch.. så får det ju inte bli! Nä, får nöja mig med lite ont i halsen bara. LITE ont. Hatar att ha såpass ont att jag inte ens kan svälja, isch.

Men nä, nu tycker jag att Sebbe får vakna för det är så tyst utan honom. Typ komma in på msn och vara lite social och tycka lite synd om mig för att jag börjar bli sjuk ;) haha.

Btw så måste ju Lollo helt klart vara bäst med tanke på att hon varit så super-mys-gullig att kissat på min matta hemma på mitt rum. FY! Men jaja, inte kunde jag skälla på henne heller, eftersom att hon såg så liten och oskyldig ut. Och ja liten är hon, men oskyldig var hon nog inte. Haha.

Men jaja, ikväll vid sex-tiden åker vi ner mot Haninge med husvagnen och imorgon blir det rallycross för hela slanten då jag hoppas Sebbe kör lugnt, är rätt bra på att vara nojig om att han ska krascha å skit hela tiden. Men jag vet ju att han kan köra bil så, haha. Skit samma. Datan följer i alla fall med. Men nu ska jag runda av här och försöka göra något lite mer vettigt istället. Någonting...



Movietime!

Tänkte visa en snutt video från idag då vi hade sååååååå superkul. Eller något i den stilen :)

I vilket fall så är jag hemma från Cattis nu och vi gjorde inte så mycket. Nu glor jag på idol och babblar med min pojk. Som är snyggast!

Skit samma jag har inte ens något att skriva så nu ska jag lägga upp den vackra videon på mig och AnnIrene istället ;)


Jag skrattar idag

Tjoooba. Jag sitter hemma hos Cattis nu och nördar lite. Har lånat ett linne av henne som jag ev. ska ha på lördag. Är ju inte så noga egentligen. Cattis där emot hon står och väljer en bh till varje outfit och just nu har hon 5 olika som ligger på sängen .. 6:e la hon dit nu... Ojojoj vilka problem "hmm.. krogkläder?"

Haha knäppa unge.

I vilket fall så ska jag inte skriva mer nu för i sånna fall kommer jag bara sitta och skriva vad hon säger.

Jag saknar min Sebbe <3

RSS 2.0