Baby please come home

Goddagens & tjenamors!

Hemma från skolan nu och idag kom jag istället hem en timme senare. Efter en ganska lat dag + ett drygt prov så följde jag med Amanda och Carro till simhallen. De var duktiga och simmade medans jag satt och störde mig på mamman som tjatade på sin ena dotter:

Mamman: Nu simmar du annars börjar du simskolan på måndagar!
- Den ena dottern simmar fram och tillbaka medans den andra simmar lite på efterkälken där. Sprattlar kanske liiite för mycket med fötterna när hon simmar men hur lätt kan det vara och göra allt "perfekt"?
Mamman: Simma som man ska annars kan du lika gärna gå bort dit och leka så får du börja på måndagar säger jag. Tänker inte diskutera det här mer med dig!
- Sen pluggar hon i hörlurarna i öronen och tittar åt ett annat håll. Och då simmar tjejen där, jätte fint. Sen simmar hon tillbaka till sin mamma och hon säger bara:
Mamman: Nu får du simma som din syster!
Dottern: Men jag simmade ju.. :(
Mamman: Jag tittar på dig hela tiden och du simmar inte alls som man ska!

Asså hallå? Okej om hon sprattlar lite för mycket med fötterna. Okej om hon simmar lite segare än sin syster som är lite större. Men måste hon börja på simskola då? Nej. Hon hoppade till och med i på det djupa och simmade hela längden. Hon kan simma. Så varför gå simskolan? Nej usch. Jag är glad att hennes mamma inte är min mamma, då hade jag nog varit ihjälslagen vid dehär laget eftersom att jag knappt vågar vara i vatten.

Stackars barn säger jag bara..

Skit samma. Nu är jag hemma i alla fall. Rätt trött och lite halvt seg. Men ska nog försöka pallra mig ut i köket snart, se om det blir någon god mat snart eller så.

"men om inte du hade skickat de där första smset så hade vi inte varit tillsammans nu :O så ja e glad att du gjorde de:D" sa Sebbe.

Du är inte den ända som är glad, faktiskt. Nu är jag lite stolt över mig själv, gud vad bra det kan vara att skriva sms till främmanda människor ibland ;)



Sebastian Karlsson <3


Kommentarer
Postat av: CattisEriksson

äntligen min bild som jag ville ha ;D å tog med din camera:D

2009-10-14 @ 22:32:30
URL: http://juniflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0