let me be myself

Goddag :)

Som jag sa igårkväll så skulle jag förklara gårdagen lite.

Vaknade i alla fall lika sjuk som dagen innan, om inte lite värre. Men jag skulle ändå med ut och kolla på tävlingen. Så jag satte på mig vinterjacka, mössa, halsduk och vantar och gick ut i det frostiga gräset. Efter att träffat Sebbe och pussats hej så gick jag med mamma och pappa och letade på en plats vi kunde sitta på. Sen körde allt igång.

Sebbe var så bra så han kom till B-finalen. Men när han skulle köra sitt tredje och sista race innan finalen - då jag och hans pappa stod där vi inte såg allt - då voltar han. Vi trodde först att han bara kom lite efter för att han körde in på alternativspåret, men tillslut märker vi att han fan aldrig kommer fram. Sen sätter alla upp röda flaggor - vilket betyder att dom bryter racet. Då steg oron lite grann och man skyndade därefter till andra sidan så man såg någonting. Som tur var så hade älsklingen klarat sig oskadd, han klagade mest på att han skulle få mycket jobb i vinter. Men det skiter jag i, bara han lever <3

I vilket fall så kunde han därför inte köra i finalen men han fick i alla fall en bukett blommor(som han förövrigt ville vara söt nog och ge till mig men ;)) eftersom att han fick en placering i sin B-final.

Men jaja, nu har jag skrivit lite "kort" om det. För på vägen hem låg jag och halvsov i baksätet och när jag kom hem hade jag feber och därav tog det lite tid innan jag somnade. Men idag är den nog borta igen, tack och lov!


älskling du fick inte ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0