Vissa är bättre än andra..

Tjena :)

Idag så har jag varit supertrött hela dagen. I måndags kom jag inte i säng förren runt halv elva tror jag och igår blev det inte förrän runt halv tio-tio. Jag har liksom sen skolan började nu för tiden, lagt mig runt nio-halv tio för att försöka bättra min sömn. Men se så kasst jag sköter det. I början gick allt super, var inte ett dugg trött i skolan och jag gick upp kvart över sex utan problem. Nu ligger jag alltid kvar i sängen så länge jag kan, vilket blir sju. Så har jag en halvtimme på mig att fixa allt som ska + äta. Hm..

I vilket fall så blev jag superglad idag när jag helt plötsligt fick ett sms från Sebbes mamma där det stod:
"Jag läste just det du skrivit till Sebbe och jag vart alldeles tårögd. Så fint skrivet var det. Jag kan säga att du är den första tjejen som Sebbe haft hemma hos oss så jag är helt säker på att han menar allvar med dig. Du är en fin tjej så det hoppas jag verkligen. Och modig! Dels att först hitta hans mobilnr och sen mitt. Kram Britt-Marie"

Hur jäkla glad blev jag inte av det liksom! Känns hur skönt som helst att höra saker som "..jag är helt säker på att han menar allvar med dig." liksom. Och det tror jag vem som helst kan hålla med om. Om inte, så kan ni ju ta er någonstans för helt ärligt, jag är så sjukt jävla glad åt allt som händer just nu, åt alla ord som Sebbe säger dagligen till mig och alla gånger han sagt att han tycker om mig. Fyfan vad skönt det känns - speciellt nu när jag "fått det bekräftat", till och med utav hans mamma. Shit, känns helt super dehär :)

Nog om det, nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen, om det finns varmvatten? Haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0