Story of the day

Tjen.

Idag har dagen varit seg men ändå gått rätt snabbt på nå vis. Efter en dag med en skrattande Amanda i skolan så fick vi skjuts hem till mig utav snälla Malin. Jag och Amanda började med att kära ner oss lite i Lollo eftersom att hon är så mysigt söt. Sen efter det nördade vi lite data och spelade lite kort ända tills klockan närmade sig åtta då vi satte oss framför idol, så klart. Och jag hoppas Erik går vidare ikväll - kanske inte så mycket att hoppas på med tanke på att han är sjukt bra, men ändå. Haha.

Nä, ska nog försöka få i mig något ätbart nu sen måste jag skriva ett till sms till pojken min, han kansk... svarade ju på mitt tidigare sms nu så ja precis. Så jag ska väl svara på det sen sova. Pusshej..

Skoooola

Hej hallå jag sitter och ruttnar med mina brudar i klassrummet å Amanda skriver sms med min pojkvän medans Cattis läser barnböcker, Orren sitter tyst i en egen värld och nyss satt Amanda och Cattis och smekte mina kinder och sa "du är som en bebis".

Ja, efter skolan följer Amanda med mig hem och leker lite, myser med Lollo och så :D Hejdå.

I was a fool

Goddagens igen.

Jag sitter just nu och håller mina tummar förfullt för älskade Amanda. Och sen är jag kall. Kan bero på att det är typ vinter ute nu för tiden ;o T.ex. så började dagen med att bli suuuuperglad genom ett sms och därav mysa lite med en trött Lollo. Sen kommer mamma in och säger "vaffan det är ju is på bilen vart fan har vi våra is-skrapor då?" - hmm.. vart fan har sommaren tagit vägen? Ja jag vet, det är September. Men ändå. Jag älskar sommaren. Kan bero på att jag älskar min pojkväns solbrunbrända kropp som skapats under sommaren, mums ;) haha.

Skit samma om dedär nu. Jag bröjade dagen med att orientera runt i skogen bland vatten"sjöar" tillsammans med mina brudar och det slutade ju självfallet med att jag fick lov att gå runt med blöta skor, blöta strumpor och med andra ord blöta och iskalla fötter, hela dagen. Det sög rätt hårt. Men i vilket fall så var det lite mer uppmuntrande att få fika med mina snyggingar Orren, Cattis och Amanda på håltimmern som vanligt. Idag var det Cattis som bjöd och hon bjöd på kladdkaka med vit choklad och marshmallows bitar innuti, det var mums! Så tack Cattis för det :)

Men nej nu ska jag nog försöka få i mig lite mat om det nu är klart, sen ska jag pysa ut med Lollo (som förövrigt ligger i mitt knä på bilden) så hon får göra sitt innan jag beger mig in i duschen och väntar på att pojken min ska komma hem och bli lite kär i Lollo han också ;)

Borde kanske skriva til Elin nu igen, man vet ju aldrig om/när det händer något så jo, det ska jag också göra. Sen ska jag mysa med Lollo tills maten är helt klar! Hoppas alla har det lika bra som jag idag.

Sebastian Karlsson <3

bästa på länge ni!

Japp, vaknade nog gladast av alla idag jag tror jag.

Nu sitter jag med sötlollo i knät och hon är mysunge nr.1 var ute och gick med henne nyss också och hon är ju bara helt översöt när hon går, haha. Sen är hon ju rädd för golv, så det gör henne snäppet ännu sötare :)

Men nej, nu ska jag lägga snutten på sin filt så ska jag borsta tänderna och berätta att 26/9 -09 typ är bästa datumet på jäävligt länge! <3

She don't want the world - just you.

I Amandas önskemål - än en gång. Så ska jag nu sätta mig och skriva någonting här, egentligen är jag tom på vad jag kan skriva. Börjar känns dumt att bara skriva om dagarna som går. Men vad vet jag, någon kanske tycker att det är intressant att veta att jag "kollade" på en kristendoms-film på religionen idag eller att Cattis dissade svenskaläraren idag och sa till läraren att allt hon lärt sig om renässansen hade hon lärt sig på historian och inte utav svenskaläraren, eller kanske vill någon veta att Carro också tycker att den är liten - toaringen alltså. Eller kanske vill någon veta att Cattis och AnnIrene frågat sönder mig på varenda rast idag men att jag inte gett dom något svar? Kanske vill någon veta att jag älskar att reta Orren för att jag, varje gång hon räknar dagar, har färre än henne. Eller kanske så vill någon veta att jag varit rätt off på varenda lektion idag p.g.a trötthet/uttråkande och därav har allt bestått av tänkande på min snyggaste och sms-skrivande med honom. Kanske vill alla även veta att jag fick skjuts hem av mamma och pappa idag för att jag inte orkade vänta på bussen/ville åka buss själv?

Oavsett om ni vill veta eller ej så vet ni nu. Och antagligen så fattar alla att jag skrev dedär bara för att ha någonting att skriva?

Och med min rubrik så syftar jag på pandy, hon är bäst och hon förtjänar det bäst. Min älskade pandy, jag tycker så sjukt synd om dig dom dagarna som går just nu. Såpass synd att jag inte ens vet vad jag ska säga längre. Alla vettiga svar har runnit ut i sanden för mig. Men du vet att jag ändå alltid lyssnar. Du vet att jag ändå alltid bryr mig - även om jag inte är hon som kramar om och går iväg med dig för att prata. Jag finns, ändå. Du vet vart du har mig och du vet att det bara är att höra av dig, när som.

Och tillbaka till glädje, kära Elin och Jocke har hittat en lägenhet och det är ju helt perfekt med tanke på att en bebis borde komma när som helst - eller tycker ni inte? Jo det gör ni ;)

Sen kan jag ju passa på att meddela er om att jag tycker att SebbEn elEvvEn       <3 är ett väldigt vackert namn. PUSS.

Jag kan ju även passa på att säga att jag vill ha en filmkväll med mina brudar för att få ses allihopa lite mer - och imorgon blir det fika på håltimmen. Nästa tisdag är det min tur, snart väger jag 50kg tror jag :)


Mina bästa ♥


Drygcattis.

Jag blev utmanad av Cattis
Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg.
Utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja
med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga,
hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn
som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar
som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger
eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!


1. Vad heter du? Evelina
2. Ett ord på fyra bokstäver:
Elak
3. Flicknamn:
Emma
4. Pojknamn:
Erik
5. Yrke:
Elektriker
6. Färg:
Finns det någon?
7. Klädesplagg:
En mössa..
8. Mat:
En maträtt..
9. Sak i badrummet:
Eltandborste
10. Plats/stad:
Enköping
11. En orsak att vara sen:
Efter ;)
12. Något man skriker:
Ey sluta! ? :p
13. Film:
Ella den förtrollade
14. Något man dricker:
Energidricka
15. Band:
Empire of the sun
16. Djur:
Elefant
17. Gatunamn:
Envägen
18. Bil:
Elbil ;)
19. Sång:
Everywhere in between


S.K

Så ska det vara. S.K.E.F eller E.F.S.K, haha.

Imorgon är det skola igen, känns lite segt tycker jag faktiskt. Börja med religion, som jag inte fattar ett helvete utav, jävla kristendom. Hihi. Jaja, får väl tänka positivt - ju snabbare skolan går, desto snabbare blir det lördag igen, med andra ord så träffar jag Sebbe igen. Dock kommer han inte hit - jag åker inte till honom heller. Men vi ses ändå ;)

Men nej jag orkar inte skriva, blev ledsen nu för jag tänkte att jag måste sova själv inatt :o Så jag ska väl sluta skriva..

Och glädja mig åt att jag får träffa mina kära vänner imorgon istället <3

I feel so..

..I don't know...

Hur sjukt jävla bra kan man ha det egentligen?

Min snygging har åkt hem, känns mindre bra. Jag fick dock världens största leende när jag hade stängt dörren och han gått ut till bilen, men det var inte för att han åkte ifrån mig utan för att jag har fått 25 timmar tillsammans med bara honom. Och ja, det var dom bästa 25 timmarna på sjukt länge. Även om - jag erkänner - vi inte gjort någonting alls. Förutom bio och myst lite, och lite till. Eller ja, vi var och kollade på vårat garage och vi var och kollade på brors gamla audi eftersom att han är bil-intresserad. Så som sagt, vi har inte gjort något speciellt.

Dom som behöver veta mer, dom vet.

I vilket fall så vill jag tack dig Sebbe för den här helgen och ja.. jag vet inte ens vad jag ska säga. Sjukt jävla underbart mysig <3

Nåja, nu är han påväg hemmåt, har åkt i ungefär en halvtimme och jag hoppas han kör försiktigt. Annars vore det ju som om himlen ramlade ner i huvudet på mig och tog död på mig.

Skit samma. Nu vet jag inte vad jag ska göra längre, jag har ingen hand att hålla i och jag har ingen varm Sebbe som ligger här breve och värmer upp hela mig. Men jag får väl nöja mig med att jag har bästaste Amanda och Cattis(+lillasyster) på msn och babbla med :)

Sen borde jag kanske skriva till Elin och se om det kommit någon bebis än? Ja, låter bra. Så hejdå :)

So you can cry

Halojj va, jag mår prima ballerina. Visserligen vrider sig magen lite annorlunda mot vad den brukar - jag är nervös. Även om det är en liten nervositet, jämför med sist. Men ja, sen när jag står och väntar på honom lite senare, då jävlar kommer jag vara nervös. Jag känner mig själv.

Jag är i alla fall klar med allt, färdig fixat och tjossan. Nu väntar jag bara på att han ska säga "nu åker jag" och sen väntar jag ju självfallet på att han ringer och säger att han närmar sig och sen väntar jag, som mest, på att han ska komma fram! Ja, jag saknar människan lite, hur nu det kommer sig det vet jag inte. Blir väl säkerligen ett helvete på söndag när han dumpar mig och åker hem igen.

Skit samma. Jag är van med saknad.

& Amanda, i alla lägen vet du vart du har mig. Är du arg, ledsen, glad, vad som - ring/sms:a/kom hit. Du vet att jag alltid finns för dig, även om jag inte alltid har så mycket att säga, så kasta ut din illska, gråt dina tårar, skratta hur mycket du vill, jag kommer alltid att lyssna. Du är värd så sjukt mycket bruschaaan, love <3





Nu har han åkt, mys pys, om typ 2 timmar är han här :D


The day is here

Godmorgon!

Jag vaknade för en timme sen och märkte efter en halvtimme att det verkligen inte gick att somna om. Så ja, nu sitter jag här, hungrig, lite halft nervös och ehm, glad :D

I vilket fall så ska jag nog gå upp härifrån nu, typ käka lite, lägga in lite filmer på Amandas hårddisk, fixa mig lite, ja, få tiden att gå helt enkelt. För någon gång mellan 13-15 så får jag sällskap som håller sig kvar till någon gång på söndag, ska bli skapligt mys.

Btw så ska Elins bebis komma idag. 26:e September 2009 - we'll se?


Och nej, jag har inte löshår :p


Lat-tjockis

Jag böt nyss sängkläder i min säng, jag vädrade allt å allt sånt, men sen nu kommer min jäkla tjockisbror och lägger sig där.. Lite väl elakt tycker jag allt. Men men, han får väl ligga där och vara lat(vila) då. Fast nu reste han sig med en suck och gick härifrån - dock var han självklart snäll och rätade till täcket lite och så.

Varför skriver jag detta? Jo, för att Amanda bad mig skriva och jag har verkligen iiiingenting att skriva. Kanske kan jag ju passa på att skryta om att jag fått upp dom tre sista luckorna på min garderob, vilket tog sitt tag. Men måste bara svara på ett sms nu så.. aa..

Föressten så har jag lugg. En rak sådann, som går rakt ni vet, ingen snelugg alltså. Jag ska lägga in en supervacker trollbild på mig snart men ja.

Men nää, nu tycker Evelina att mamma och pappa får komma hem så dom kan äta så vi kan fara till Västerås så jag kan få min dataväska och så att jag kanske kan få något annat kul också, vi får se. Sen när jag kommer hem ska jag fara till Amanda och glo film och tjocka popcorn och på tal om det skulle jag kolla om vi hade popcorn, så nu ska jag säga hejdå och hoppas på att Amanda är nöjd? :)


hejhå


<3

Tjeena människor.

Idag har det varit en väldigt kort dag, då man börjar 09.45 och slutar 11.15 - men så är det ju varje fredag för mig. Slappt och ibland känns det dock rätt onödigt.

I vilket fall så stack jag med Carro och Amanda till simhallen efter att vi käkat. De simmade 1500m och jag skötte räkningen. De roade sig med att göra mig generad genom att säga t.ex "det märks att ni tycker om varandra" - "kolla nu blir du generad" - "du är typ lika röd som dom här(pekar på nå röda grejer)", tack älskade ni <3 haha.

Skit samma, nu ska jag nog ta in mina luckor som är nymålade så att dom kan sättas fast där dom ska vara, sen ska jag hoppa in i duschen och vänta på att klockan närmar sig sex.

Sen vill jag gärna att Sebbe ska visa att han lever med :( <3


Tjockevve = Cattis namn på mig..

Tack att jag har så underbara vänner..

Jag kom precis på mig själv med att bara sitta här, egentligen så borde jag typ städa mitt rum, puttsa allt helt kliniskt rent för att göra ett bra första intryck - ni fattar grejen? Men nu är det såhär att samtidigt som jag skrev det så kom jag på att varför göra allt "perfekt"? Om nån skulle komma hit och varken acceptera hur jag eller mitt rum ser ut, så vad är det då värt? Jag kan ju inte direkt leva upp till vad alla andra ska tycka och tänka om mig.

Med andra ord ska jag bara damsuga lite, vilket går på nån minut, förutom min jävla bokhylla. Men som sagt, det behöver ju inte vara kliniskt. Heter det ens kliniskt? Skit samma. Jag tror ni fattar vad jag pratar om.

Nu är jag medveten om att typ alla sitter och kolla på idol. Dock är jag den som inte kollar på tv:n just nu, istället kommer jag få kolla på internet ikväll eller någon annan dag så jag får se dagens avsnitt. Lite drygt men smällar man får ta.

Nej, nu ska jag passa på att ta fram damsugaren medans Sebbe ändå är å svetsat nå skit - nej jag vet inte vad han svetsar ;p men en stor PUSS till honom ändå <3

Sweet!

På sista lektionen idag så hade vi riktigt kul. Jag, AnnIrene, Orren och Carro. Eftersom att vi var så sjukt superbra på tennis. Vi skrattade oss igenom hela "matchen" som vanns utav AnnIrene & Carro. Men som Orren sa:

Dom vinner inte över oss för att dom är bra, utan för att vi är dåliga &
vi vinner inte över dom för att vi är bra, utan för att dom är dåliga.
Alltså är vi inte bra nån utav oss :)

Skit samma, fick skjuts hem av Amandas mamma och så fort jag kom hem så stoppade jag i mig lite mat eftersom att magen börjat kurra en hel del vid det laget. Och nu när jag skulle logga in här på bloggen så såg jag en stor mysig&söt nyhet - Stina-Lee har fått sin bebis. Och åååh. Elins bebis måste också komma snart! Jag vill också kunna mysa med en bebis ;) Haha.

Men det är lugnt Amanda, jag ska inte lura S om att jag är gravid, för jag har redan avslöjat att jag hade lust att göra det - han höll med, det var inte snällt. Hihi (a)

Och AnnIrene, (+ alla andra som inte fattade) det skulle stå "JAG ÄR FRISK!" inte "JAG ÄR FISK!" i förra inlägget ;D


Snabbt går det.

Hallo, nu sa jag precis till Amanda att jag skulle skriva något. Något roligt råkade jag säga. Hur ska jag lyckas med det?

Jag kan ju i alla fall börja med att berätta att Amand är riktigt dyster idag, hela hon är svart(kläderna) och det ända som viker ut lite från allt det svarta är hennes vita skor och hennes guldhår. Hihih. Guldlockar ;) Eller aa, så lockigt är det kanske inte men..

Dagen började i alla fall med att sitta på bussen och vara pluggis, men sen joinade Amanda mig på bussen så det gick inte så bra. Hon störde mig lite :) Sen åkte vi skridskor och haaaaaahaaaaaaa vad bra jag är på det, t.ex så ramlade jag typ på min axel och hade superkul. Sen nu är mina fingrar tjocka - eller det känns som det i alla fall.

Sen efter att vi redovisat på svenskan så fick vi gå tillbaka till skolsköterskan och kolla om vi var friska eller ej och.. JAG ÄR FISK ;D Höhö.

Nu är det i alla fall 2 dagar kvar till Elins bebis (ska) kommer och det är riktigt mysigt tycker jag! Och på tal om två dagar så finns det ju mer mysiga saker som händer då, hihi.

Som tur är så har dagen idag gått riktigt snabbt och imorgon har jag ju bara en lektion + att jag ska leka med Amanda efter skolan. Egentligen vill jag åka iväg till Västerås först, men vi får se vad pappa säger om det. I alla fall, som sagt, så ska jag umgås med pandan imorgon och egentligen vet jag inte vad vi ska hitta på. Men det blir säkerligen något i stil med film och en massa popcorn. Sen kommer hon sitta och klaga en massa över hennes kassa helg och jag kommer sitta och tjata om att jag är så sjukt jävla nervös för dagen efter. Vilket kommer leda till att vi babblar i munn på varandra och därav kommer jag bli galen och slå henne, ungefär :)

Jag avslutar detta suuuuuperroliga inlägg med att säga; Sebbe är seg och.. Amanda sa precis att en 6månders bebis blivit våldtagen. Hur fan kan man? Ärligt? Ens tanken på det liksom? Kan man komma på en sån tanke? Då har men ju något litet(stort) fel!



PUSS PÅ AMANDA BERGLUND <3


Amanda tjatar...

..om att jag måste uppdatera, så here you go.

Och Sebbe var ju söt å påpeka det nu med men :p

I vilket fall så är det nog nå fel på min kropp nu för tiden, jag är hur trött som helst och min mage är konstig. T.ex så har den gjort ont nästintill hela dagen idag, vilken inte är så kul. Tänk om jag typ är på väg att på magsjuka? Värsta kul liksom, får det säkert på fredag!

I alla fall så är det 3dagar kvar till Elins beräknade födsel på snutten och jag verkar tydligen vara den ända som tror att h*n kommer på den dagen h*n ska ;o Är det något fel med mig då eller?

Skit samma, förlåt(speciellt till A&S) om dehär blir världens tråkigaste inlägg men jag har ont i magen och jag är trött och jag måste plugga. Med andra ord - jag orkar inte skriva mer.

This love

Tjaba tjoba.

Nu är jag hemma. Har visserligen varit det sen halv fem tack vare att Carro var snäll och skjutsade mig hem, med tanke på att hon fick körkort igår. Bravobravo!

I vilket fal så gick jag hemifrån idag utan att ha käkat frukost - med flit. Dock kändes det som om jag hade glömt något när jag gick och inte hade fått i mig frukost liksom. Men eftersom att vi skulle få frukost på Träning&hälsan, så skulle vi inte käka någon hemma. Vi skulle få lära oss lite om vad som är en nyttig frukost och sånt. Och sen fick vi hem ett papper där vi VARJE dag ska skriva VARJE grej vi äter/dricker i en vecka. Aa.. frestande med tanke på att jag äter hela tiden! Haha.

Får försöka dra iväg Sebbe till något nyttigt matställe i helgen så att jag inte sitter och tjockar i mig massa cola och godis, mohaha. Haha nä, vi skulle äta som vi brukar, så jag ska inte fuska nu ;) Desutom brukar jag inte vara sån jätte godisråtta.

Jaja, nu ska jag väl försöka plugga lite, idag igen! Och sen ska jag väl typ.. äta lite ;) hahaha

4 dagar kvar

Hallo :)

Sitter i skolan nu och medans alla andra jobbar på med arbetet så sitter jag här eftersom att jag redan är klar. Ska tillbaka till klassrummet om ungefär en halvtimme och tills dess vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Eller jo jag skulle ju kunna kolla om det går någon bio i helgen så jag har sysselsättning med snygg-s, men nu är det ju så att det är hela 4dagar kvar till dess. Men som tur var, så går ju dagarna foooooort! Så hihi, vad mys <3

Men ja, nu ska jag kolla lite här om jag kommer in på nån biofrafsida, så skriver jag säkert mer när jag kommer hem.


Mirakel



Then goodnight!


Know better

Ställer jag frågan till en normal människa så säger dom oftast "jo det är bra" eller "jo fast har lite ont i huvudet :/", men ställer jag frågan till Elin så får man alltid svaret "jodå det är bra, fast det vore bättre om jag hade världens värkar och var på väg till förlossningen". Det är ju kanske ett tydligt tecken på att Elin inte riktigt är som hon ska, men hon är ju bra bäst den där tjejen. Men jag tycker du borde softa lite nu, bebisen är planerad att komma på lördag, så håll ut lite ;)

I vilket fall så var jag sjukt trött imorse så jag låg kvar i sängen i 45min! Haha, skööönt. Och i skolan så tog vi våran kära TBC-spruta som troligtvis kommer visa att jag är frisk med tanke på att jag var vaccinerad, haha.

Stack sen med Cattis till jobbet och damsög och torkade golvet lite för att hålla mig sysselsatt tills bussen skulle komma och nu sitter jag bara här och drar ut på tiden så jag ska slippa plugga. Säger vi, jag sitter och berättar mys för Linneah och hon tycker mycket. Hihihi.

AMANDA ÄR DU NÖJD ELLER, DU KAN JU INTE BARA SITTA Å TJATA OM ATT JAG SKA UPPDATERA NÄR JAG REDAN HÅLLER PÅ?! Du är så dum idag! Ni ska bara se vad hon gjorde för en ful teckning till mig idag på Åsa-Majs lektion, usch Amanda - äckelamanda! (egentligen var det inte äckligt men.. eller jo, att hon tänker tanken, hahahha!) Du är bra bruschan <3


Jag och otåliga Elin <3


You're the one who makes me smile

Goddag.

Jag vaknade till runt 7 imorse och jag hade sex sms, varav ett var tomt, ett var en ., och ett var skapligt felstavat. Det fick mig att förstå att snygg-s troligtvis kanske fått i sig lite för mycket hemma hos bror sin igår. Men jag blev glad för sms:en, dock ringer jag snart och väcker honom eftersom att han fortfarande inte vaknat.

Fast jag vet inte, är det elakt att ringa och väcka folk?

Idag har jag inga planer alls. Jag kollade klart på Män som hatar kvinnor igår och jag kollade på torsdagens idol. Så vi får se om det blir en vanlig tröksöndag eller om jag helt enkelt får försöka hitta någon annan film att kolla på. Imorgon är det i alla fall skola som gäller igen och då ska vi ta en söt spruta. Lockande, eller så inte. Jag är inte rädd för dom, men jag ser inte någon nytta i det. Men men. Ska inte säga för mycket, vipps så står jag väl där imorgon och dom säger - du är smittad.

Mediciner i ett halvår är säkert superskoj!

Skit samma. Jag vill ha våra skolfoton också.

Puss.

Knäppa som vi är

Så har vi inte så mycket mer liv än att filma när den andra ritar. Här är då Cattis mästerverk och ni måste ha låten "tänd ett ljus" igång samtidigt för det hade vi, men det hörs inte. Dock slutar videon väldigt tvärt då bror min var dum att ringa precis då, men men.


Vi är lika envisa..

..men jag gav upp.

Jag tjatade som en tok, men han var lika envis som jag så jag ville inte trötta ut honom så han får istället sätta sig och åka 15 mil nästa fredag(?) och komma hit. Haha fan vad mys dedär lät nu då. Ofta nån ens skulle köra 15 mil för att få träffa mig? Sjukt söt ju.

I vilket fall så kommer väl min kväll kanske bestå av att kolla på torsdagens idol då, och kanske kolla klart på Män som hatar kvinnor som vi skulle se på bio igår, men jag var ju snäll mot Cattis så vi gick efter en timme, även om jag helst ville se slutet. Men vad gör man inte för sin bästaste bästavän? Ja precis, allt!

Skit samma. Nu ska jag väl typ.. Duscha för att hålla mig sysselsatt och för att det ska gå snabbare tills maten är klar. Hahah.. Vem fan i världen duschar för att hålla sig sysselsatt? Å herregud jag måste verkligen skaffa lite fantasi..


Amanda, när ska du ha din 18-års fest igen? ;)


Ooh I'm in love

Haha jahapp, då var fikat med Dennis och Cattis över. Cattis var dock lite elak och lämnade mig och Dennis rätt mycket själva, men ja, gumman min är söt <3

I vilket fall är jag hemma nu, med en pirrande mage och nu vet jag inte riktigt varför. Kanske för att jag försöker övertala Sebbe om att få komma dit idag istället för att han ska komma nästa helg. Jag orkar inte riktigt vänta tills i Oktober så jag vill ses nuuuuuuu. Eftersom att jag på något vänster saknar honom.

Skit samma. Får se hur det blir med dedär. Jag är ju envis så det blir säkert asbra. Förutom nervositeten men, haha. Måste ju träffas för att den ska försvinna ;p

I vilket fall så ska jag väl sluta skriva, för jag borde typ duscha, eller aa, jag vill duscha. Varför vet jag inte. Men jaja, vi hörs. Kanske nån gång mer idag, kanske nån gång imorgon. Vi får se :)


<3

Tjenixen!

Nu sitter jag hemma i Cattis soffa här och väntar på att Cattis ska duscha klart. Kollar i spegeln och ser att mitt hår också borde duschas, men vi får se hur det blir med orken. Idag är det Cattis som ska träffa någon, inte jag. Idag är det Cattis som har setat och andats djupa andetag sen halv 7 medans jag legat och halvsovit och kännt igen mig helt i hennes nervositet. Eftersom att jag själv var där förra fredagskvällen ;p Haha.

Skit samma. Nu är Cattis klar så jag ska väl sociala mig med henne och kanske käka lite frukost samt fixa oss lite. Dennis kommer hit, och dom ska fika, jag ska joina dom en stund sen lämnar jag dom ensamma.

Och nu, för er som läst mycket i min blogg, Dennis är inte mitt-ex-dennis utan en annan, en ny Dennis :) Som sagt, Cattis Dennis ;)

The way you make me feel

Jag tror jag ska sluta slå vad med sötsebbe om saker å ting för nu blev jag helt blyg så vi får se sen hur det blir när vi ses. Men ett vad är ett vad och så jävla farligt är det ju inte, bara jag som är för kär för att våga. Hur nu det går ihop?

Men aa, sova kanske? Finns inget å göra vaken nu ;)

Det sköna är ju att jag har soooovmorgon och ännu skönare, eeeeeeen lektion! Hihi. Dock kanske jag sover hos Cattis imorgon då hon alldeles förgäves måste ha sällskap för att hon ska palla med natten. Baby, jag vet hur det känns. Förra fredagen var jag i samma situation vet du <3

Men jaja, ska tvätta bort sminket nu sen hoppa i sängen, sweet dreams people.


Our time is now

Hej hallå tja.

Seg dag idag. Hejdå :)

Nä skoja. Men ja, jag har börjat vakna till vid 4-5tiden nu varje morgon för att kunna skriva lite sms fram och tillbaka tills jag ska gå upp vid 6. Eller asså jag vaknar inte 4-5 för att skriva sms utan jag vaknar till och lagom då så piper telefonen till och jag är snäll och svarar (med typ en halvtimmes mellanrum eftersom att jag halvsover mellan sms:en) fram och tillbaka tills jag kliver upp ur sängen. Så söt man kan vara ;)

Skit samma. Började i alla fall dagen med idrott och där vi körde allt från fotboll, basket till bygga tidningstorn och kasta bollar i ringar. Aa, jag ägde hela basketplanen och fotbollsplanen med för den delen och jag älskar att stå på knä med gråa byxor i blött gräs, jihoo!

Sen fick man leva på två limpmackor resten av dagen eftersom att det var soppa med typ endast morötter - och nej jag tål inte morötter. Så bara för det fick jag vara slö och gå på idrotten med Cattis och Linn istället för att jogga som Amanda och Orren eller springa ett varv som ena grabben å Carro eller springa två varv som andra grabben. Haha. Jag skäms när jag ser hur tränade dom är.

Vi fick i alla fall en hälsodagbok där vi ska skriva VARJE dag och det ska bli betygsatt också. Så ja, hej IG? :)

K.Ä.R.L.E.K <3

fuck this

Nu sög ju allt, jag kan inte se idol :(

Men allt suger inte för jag är glad ändå. Eftersom att du är glad <3

.



Så kan det ju kanske också vara ja..


ssssssssssss

Har man fantasi till rubrik så har man ^

Jag är ju lagom irriterad nu eftersom att mupp D inte kan svara i sin jävla mobil. Kan vara kul å veta att du inte vill prata med mig, very funny.

Över till glada things. Sånt är jag omringad av hela tiden nu med tanke på att jag bli väckt 04.38 imorgon då ;) Säger vi. Men det var en mysig tanke. Jag är glad. Det är sant, även om jag irriterar mig på saker så är lyckan lika stark.

Jag sa att jag inte skulle förhasta mig. Det gör jag inte. Även om alla kanske tycker att det ser ut som det nu. Men nej, det är mina känslor som växer eller fjärilarna i magen som flaxar. Vad det än är som händer så är det inte jag som styr över det. Alla har väl någongång varit nykär? För er som inte varit det, jag hoppas ni blir det snart för fyfan vad det är underbart..

Liksom, ord, bilder, tankar, vad som helst kan få mig att le, rodna, skratta(fnissa), skutta eller vad fan som helst. Min mage kan typ vrida sig av ett ord som "snygg" å då menar jag verkligen att det pirrar så mycket så jag typ inte vet vart jag ska ta vägen. Mitt hjärta kan nästintill hoppa ur bröstkorgen på mig då man får höra ord som "känner samma" och ja, känner samma med vad får ni fan fundera på för det tänker jag inte avslöja, mohaha.


Nu kom jag precis på en sak som nog kommer få dehär inlägget till världens längsta. I min värld så har jag de senaste månaderna tänkt "jag vill inte tycka om någon ny", "jag kan inte tycka om någon ny", "jag får inte tycka om någon ny". Allt för att jag inte vågade. Typ.. rädd för att folk ska tycka jag är knäpp som hittar en ny redan, rädd för att det är fel att hitta en ny så fort och självklart även rädd för att jag skulle få ett stor "det är slut" rakt upp i facet igen. Det är jag fortfarande rädd för. Det kommer alltid sitta i bakhuvudet. Men idag, just nu, känner jag att nej. Jag ska fan leva mitt jävla liv.

Mitt första steg var att låta mig själv få känslor för någon, mitt andra steg var att gå fram till honom, sitta med honom, vara helt jävla galen inombords men samtidigt sitta helt lugn och verkligen bara njuta av hans närhet, mitt tredje steg vad att nyss säga "jag tycker om dig". Det var inget jag sa för att jag bara vill gå vidare utan för att det är så jag känner.

Det är inte en inbillning att jag tänker på honom 24/7, det är ingen inbillning att mitt hjärta slå extra slag eller att min mage knycklar ihop sig. Det är ingen inbillning att jag skakade som ett asplöv när jag såg honom åka förbi i bilen med sina kompisar, det är ingen inbillning att jag gick runt i cirklar och hade ett hjärta som slog fort som attan innan jag tog modet att gå fram till honom. Det är ingen inbillning att det faktiskt är starka känslor jag har.

(Och Elin, nej jag är inte söt, jag är glad;))

Det är sant, jag satt där. Vågade inte se honom i ögonen. Varför? Jo, för att dom var så sjukt jävla fina så att jag inte vågade. Jag vågade knappt kolla på honom alls för jag visste inte vart jag skulle kolla. Det är jag lite arg på nu, för jag skulle ju tagit vara på varenda sekund att kolla på honom, men vi alla lär oss av våra misstag.

Mitt misstag kommer jag ta igen en dag.

Skit samma. Jag fastnade med att förklar känslor nu. Det jag skulle skriva var nog lite mer att.. Jag har låtit folk behandla mig lite hur som helst. Jag har låtit det gå för långt ibland. Jag har förstått det idag då en sanning fick en att sluta prata med mig. En som jag trodde var min bästa vän. En som jag trodde skulle förbli en vän. Men ja, så fel man kan ha. Så fel. Därav säger jag nu att jag inte orkar skriva mer. Kort sagt så skiter jag i vad ni (det är några speciella människor som hamnar under dedär ni:et) tycker när jag säger:

Jag är kär. På nytt. I en kille som bor långt bort. I en kille jag knappt sett i ögonen för att dom är så sjukt underbara. I en kille som kan få mig att le när som helst, oavsett om han sover eller är vaken. Jag är kär. Fatta. På riktigt. I en kille som får tillbaka den glada Evelina Fahlström. I en kille som jag saknar nu.

FATTA ALLA JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!

Alla älskade vänner, Cattis, Amanda, AnnIrene, Orren, Carro, Tubbe, Elin å balablalabla ALLA. Ni ska vara glada åt att herr Sebastian finns. För annars vet jag inte hur jag hade varit idag?


Så perfekt..

Ditt namn och mitt namn med ett hjärta imellan

Lång men rätt skön dag idag.

Började med att åka buss(som tydligen var inställd igår för att alla här i nbg var lediga) till skolan. Jag stör mig lite på det faktiskt, för även om Norbergs elever är lediga så lär ju Fagerstas elever komma till skolan, eller? Och ja, jag hade kommit till skolan om jag tog den andra bussen eftersom att det alltid kommer två, men jag brukar sällan åka den eftersom att den är "dålig".

Skit samma. Började med att lyssna på en "föreläsning" om TBC eftersom att det finns risk för att vara smittad på våran skola, jiho. Men eftersom att personen som var sjuk var/blev det förra året så känner jag mig typ 99.9% säker på att jag är frisk med tanke på att jag inte känt något symtom för det. Så jag är lugn, men ändå så måste man gå till skolsyster på måndag och bli stucken i armen för att var 100%, haha.

På håltimmen så satt jag, Orren, Cattis och Amanda och fikade i ett klassrum. Eftersom att Orren börjat tjata väldigt mycket på senaste tiden: "Jag har aldrig ätit paj". så bestämde sig ju Amanda självklart för att vara snäll nog att baka äppelpaj så vi fick smaka. Och mums var det! Efter det kom vi därför på att varje tisdag så ska en av oss baka något att bjuda på, på håltimmen. Nästa tisdag är det alltså Cattis tur, undrar hur det kommer smaka? Blääää! Nä, baby du vet att jag älskar dig.

Shit the same, imorgon är vi lediga så då ska jag vakna lite senare och inte 04.38 och skriva massa sms ;) Men sötaste kan vara lugn, jag ska inte sova bort hela dagen, så jag ska hålla han lite sällskap i alla fall, synd om han som måste gå ute och jobba hela dagarna ju <3

Men nu ska jag nog försöka få i mig lite tårta eftersom att far min faktiskt fyller år idag, grattis till bästa pappa!


I think i've walked too close to love
And now i'm falling in

The first time that i looked into your eyes


So think again

Då ropar sängen "kom hit, kom hit" så jag ska nog lyssna. Även om jag helst hade haft sällskap, eftersom att det alltid är mysigast. På tal om mysigt så vill jag tillbaka till lördag...

På tal om sängen så ska jag säga: Godnatt, nu ska Evve gå och sova med ett stort leende på läpparna och ett glatt hjärta som så gärna skuttar till lite extra ibland. Fatta hur sjukt bra allt kan kännas egentligen..


Vet ni en sak?

Min bästaste bästavän Elin ska få en bebis nästa lördag. Eller det är beräknat till dess. Med andra ord kan den komma näääär som helst! Och jag längtar som ett as och jag vet inte vart jag ska ta vägen för jag vill ju vara där å se snutten på en gång men det går inte för hon bor aaaaldelles för långt bort för att jag ska komma dit på en sekund. Det är ju inte direkt som "jag finns alltid här för dig - skriv ett sms/ring när du vill". Jag finns ju alltid för henne, men inte hos henne :(

Det är sämst med vänner långt bort ibland ska ni veta. Speciellt när dom väntar barn, haha. Men Elin saknar jag ju jämt så det kommer ju inte bli bättre nu när bebisen kommer heller, men det är jag ju redan förberädd på. Men jag ska shoppa bebiskläder också. För jag har ingen egen bebis å shoppa åt så jag får väl ta Elins bebis istället ;) Hahah.

Alltså inte ta, ta ta. Inte ta h*n ifrån henne men asså, lite bara(a)

Haha ja, jag längtar.


look into my eyes

Imorse var det ju så illa att min buss aldrig kom. Så mamma fick istället vara jättesnäll och skjutsa mig till skolan. Så det blev inget plugga till religionen, vilket inte gjorde så mycket med tanke på att läraren inte ens förhörde oss på det man tränat på. Men det var lugnt. Det sög, men det gick nog ändå bra.

Jag och Cattis har i alla fall haft jättekul åt tre frågor idag. Haha, tre frågor från fyrtio stycken olika personer typ. Allt ska då fan bara handla om en enda sak. Men men, skratt förlänger alltid livet ;D





I mina ögon är du den finaste ♥


a new love in town

Godmorgon!

Idag vaknade jag och var lite ledsen för att jag inte hade fått något sms så jag vände mig om och tänkte sova lite till, då pep telefonen och självklart var det ett sött sms så nu är jag såklart lika glad idag med :D

Men men, nu börjar det närma sig "gå till bussen", och där ska jag sitta och vara pluggis, tjoho! Kan ju behövas med tanke på att vi har prov direkt på morgonen, religion.. ge mig ett lycka till? Hoppas ni håller tummarna, för det lär verkligen behövas..

Men nä, nu ska jag väl fixa klart det sista och vänta på att mamma är klar i duschen så jag får borsta mina tänder också. Ha det fint :)


Cold heart

Även om jag är glad, glad för hur allt är. Så är ju sjukt förvirrad åt mina egna tankar. Jag skrev ju för några inlägg sen att jag inte ville förhasta mig in i något. Och nu är inte anledningen "det tog slut för 3månder sen" utan mer "jag behöver inte stressa". Och det är sant, jag är 17 år och jag måste inte ha någon. Även om jag självklart kanske vill så, ja, han kommer ju när han kommer.

Nu sitter jag här, överlycklig.. igen. Och tänker mig bort till grejer jag inte borde. Jag har ju faktiskt bara träffat dig en gång, mina tankar ska inte vara på dehär stadiet då. Jag tänker och jag är helt galen. Medan jag är helt galen, så ser jag dig sitta där, helt lugnt. Är det inget alls som stör dig? Är det inget alls som får ditt hjärta/din hjärna/mage att gå i högvarv? Är det inget som får dig att slå dig själv i huvudet och säga "sluta tänk så mycket"?

Men ja, jag vet hur du ser ut när du sitter där helt lugn och jag tycker om synen. Så fortsätt gärna vara lugn. Fortsätt gärna med allt du gör och allt du säger för det är det som får mig att bli såhär jäkla glad. Och ja, det är det som får mig att bli förvirrad också. Men det är det fan värt. Det är värt varenda sekund av förrvirran. Du gör allt så mycket bättre.. mycket bättre än vad jag trodde det kunde vara..

<3


It's gonna take a lot to drag me away from you

Vad ska jag säga idag då? Ja det var ju en bra fråga. Egentligen kan jag väl sitta och skriva hela dagen, om endast hur glad jag är. För ja, jag är glad idag med. Men ni kan vara lugna, jag tänker inte skriva hela dagen. Jag tänker bara informera er om att jag lever och att jag är lika glad idag med. Även om jag kanske inte sitter och skiner som en sol varenda sekunde men, haha. Det vore lite jobbigt för mina käk/kindmuskler. Hihi.

I vilket fall så ska jag väl försöka plugga till dedär religionsprovet som vi ska ha imorgon, Cattis har varit snäll och förhört mig lite både igår och idag. Men jag vet inte jag. Kommer inte gå bra, nejnej. Usch. Krångligt dedär med Islam ;p



So baby don't think twice
If you feel what I feel
Trust your heart, do what I do


Happiness

Nu är jag nog mer glad än vad jag varit på sjukt länge. Jag har ärligt talat inte känt äkta lycka på månder tror jag. Helt ärligt. Om någon såg mig för någon minut sen så tro mig, ni skulle tro att jag var en sol för jag verkligen skeeeeeeeeeen!

Åååh, snälla nån jag tror jag avlider. Jag är så glad så jag är helt varm. Jag är så varm så asså ååååh... Och nej, det är inte min taklampa som värmer mig, det är glädjen som gör det.

Hihihi. Fyfan nu jävlar Elin får du komma å krama mig så jag vet om jag drömmer eller ej :)

More then a feeling

Nu är jag hemma. Lugnat ner mig en del men ska jag vara ärlig så var jag nog mest lugn när jag väl satt där. Haha. Vilket jag inte alls trodde.

Skit samma. Som jag skrev igår så trodde jag att jag skulle få problem med sömnen och ja det fick jag. 05.23 vaknade jag för 50:e och tänkte "SHIT NU MÅSTE JAG VAKNA!" så jag satte mig fort och började ta kläderna, sen tänkte jag lite till.. 05.23? Men jag ska ju åka kl 7 inte kl 6. Så jag la mig igen och gick upp 15-30min senare. Så vimsig var jag. Sen fixade jag mig och fick i mig lite frukost. Utan någon stress eller nervositet. Satt sen i bilen på väg ner, rätt lugn där med faktiskt. Kan bero på att man åkte med Johan och John som är allmänt cp.

Möttes direkt av Sebbe i bilen, så då var jag glad. Sen lite senare tänkte jag gå fram och hejhå vad jag var nervös.

Jag: Mamma jag vill gå fram.. men jag vågar inte.
Mamma: Vadå, vart är han?
Jag: Där. *pekar lite diskret*
Mamma: Ja kom så går vi då! *börjar gå och putta på mig*
Jag: Är du dum eller! Aldrig att jag skulle gå dit med dig!

Jag: Mamma känn på mitt hjärta! (det slog väl runt 200slag per sekund om det nu är möjligt)
Mamma känner och säger: Aw. Men gå nu då!

Jag: Är det någon som har tuggummi?
Johan: Jag har inte, gå och fråga om han har! Ska jag ta colan åt dig?

Jag: Men kan inte alla bara sluta tjata?! *ger colan till Johan och sticker dit*

Det tog sin tid och jag var verkligen hur nervös som helst. Men jag gick dit och satte mig bredvid honom och satt kvar tills han skulle köra. Så stolt är jag över det och glad med för den delen.

Efter finalerna så åkte jag hemmåt med grabbarna igen och nu sitter jag själv hemma och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan få pappas(mina) bilder. Så länge tog jag lite från John, så ni får väl nöja er med det.


Bilderna tagna av bror och redigerade av mig.


How will I sleep?

Ja, nu är det dags för sängen. Egentligen borde jag lagt mig så fort idol vad slut, men nu är det så att jag inte prioriterat smartheten först idag. Med andra ord var jag tvungen att duscha efter idol och sen även föna och platta håret för att lyssna på Amandas ideé om utseende imorgon. Ja.

Innan jag lägger mig lär jag nog ta lite yoghurt utifall jag är hungrig. Kan inte riktigt känna efter, haha. Men jag brukar ju oftast vara hungrig så jag är säkerligen hundrig nu med. Haha. Aa men jaja. Just nu vet jag inte hur eller om jag över huvudtaget kommer sova ikväll. Vore ju bra om jag kunde somna och sova gott hela natten för jag skulle helst vilja slippa somna i bilen imorgon, för jag vill inte komma dit nyvaken. Men vi får se hur det blir för asså jaa, juste. Äta var det ja.

Ja jag ska väl äta då. Måste bara leta på en bild och förgylla inlägget med...



Jaja men fan nej nu ska jag väl gå och äta för jag måste verkligen sova nu. Måste upp senast sex eller något. Eller måste och måste men i min hjärna så måste jag. Jag är inte säker på om jag kommer upp senare så kommer jag faila totalt med allt genom att jag stressar. Eller jag tror jag kommer stressa ändå. Ni vet inte hur jag är just nu. Hade varit 1000 stavfel om jag inte suddat alla. Jag skriver lite för snabbt mot vad mina fingrar hinner med. Aaaaa men fan. Jag ska äta.

GODNATT! OCH GE MIG ETT FETT JÄVLA LYCKA TILL!

Och nu hatar jag bloggen, för jag ville bara ha bilden i centrum, inte texten å hela shittet liksom. Bläääää för dehär.



aa å nu gick det men då hoppa han längst ner i inlägget istället ? cpsak.


change my mind

Goddagens.

Jag förstår egentligen inte nyttan med fredagar för mig. Jag har en ända lektion. Men det är en bra lektion, man tänker till och man går alltid där ifrån glad. Med tanke på att det är båda 3BF-klasserna så är det ju också positivt, för vi har inte varit allt för mycket tillsammans med dom. Så det är brabra.

Efter lektionen stack vi i alla fall upp och åt maaaaasssa pannkakor, mums! Ja, jag är typ kär i pannkakor kanske. Sen efter det stack jag med Cattis till jobbet som vanligt och ja, förlåt baby för att jag skrämde dig. Men jag stod ju faktiskt bara där, inget att vara rädd för ;) Hahahahah! Jag älskar dig bästaste <3

I vilket fall så kanske jag ska försöka plugga lite nu, har tre ämnen som ska fixas lite smågrejer i, så jag lär väl fixa det då. Men men, önska mig lycka till på religions"provet" som är på måndag, jag fattar ju liksom ingenting. Buhu..


And now people.. one day.


Just the truth

Jag bara gissar på att det är fler än Anna som funderar över vem "snygg", som jag hela tiden skriver om, är. Jag antar att det är fler som funderar över vem det är jag ska träffa. Och ja, som jag svarade till Anna. Jag vill tyvärr inte säga för mycket förrän jag vet mer. För jag orkar inte förhasta mig in i något som sedan bara sabbas och blir skit. För jag skulle inte orka det. I alla fall inte än. Det var ju faktiskt inte allt för länge sen som det tog slut mellan mig och Dennis så just i min hjärna så känns det faktiskt konstigt att jag ens bestämt mig för att träffa någon. Men samtidigt så känner jag att jag inte kan stanna här. Även om jag inte vågar allt för mycket, så vågar jag heller inte fega. Jag har redan gjort det en gång för mycket, backat óch skippat något nytt. Något som kanske kunde varit bra för mig. Men nu står jag är. Ca en dag innan jag träffar en helt ny person. Eller ny och ny, men nästan.

Så utan att låta er fundera allt för mycket.. Blir allt bra, så kommer ni få veta mer. Sabbar jag allt, så kommer jag nog inte nämna något om dehär nå mer. Men jag ska försöka lyssna på Amandas ord - du kommer inte sabba något.

För tro mig, det vill jag verkligen inte. Jag vill lyckas nån gång. Lyckas att gå i från det gamla - till det nya. Lyckas gå in i något nytt - och hålla mig kvar.

Jag bara hoppas nu.

Back to what you know

Nu är jag hemma efter ännu en dag i skolan.

En dag som bestod av starta med idrott, sluta med idrott. En förklaring till idrott två gånger på en dag är att jag har riktig idrott och ett individuellt val - träning och hälsa. Därav så har jag idrott tre gånger i veckan varav två gånger är på samma dag, haha. Lite segt men ändå rätt skönt. Idag på sista lektionen så fick vi i alla fall göra lite olika styrke test, vilket inte lockar mig så mycket eftersom att jag är typ svagast i världen. Är dock rätt förvånad över vad jag klarade göra med mina ben, så lite stolt är jag.

Nåja, sen stack jag med Amanda, Cattis och Linn till Västanfors så alla fick sola och så Cattis fick göra sitt jobb. Och vi alla fick självklart också bli äcklade av kåta folk, mys :)

Och ja, jag hade två lektioner till idag men dom begöver jag ju inte prata om förutom historian för där var jag, Amanda och Orren fnissande åskådare, haha. Sjukt.

Skit samma. Nu får mamma komma hem så jag kan få lite mat tycker jag. För jag är huuuuungrig.

Ovanligt jag vet.

Svar till Anna:
Hihi tack :) Blir allt bra så kommer du ju säkerligen se mer om det här i bloggen i framtiden, det är ju inte direkt så jag kommer hålla allt hämligt föralltid, haha ;)


Svar till Anna :)

Haha jadu, jag kanske avslöjar det så småningom. Vill inte säga för mycket än så länge :)

All I Have

Tjeena människor!

Idag har jag varit i skolan och sen har jag umgåtts med Cattis. Nu får jag klädhjälp till lördag. Nej, jag kan inte bestämma mig. Vad spelar det för roll egentligen? Skit samma.

Cattis har gett sitt val. Bara Sebbe, Dennis och Amanda kvar nu. Hoppas inte alla säger olika! Eller som nu "alla är lika bra", blä ;)

Skit samma. Det fixar sig. Jag ska i alla fall bara meddela er om att typ 3:e dagen har gått. Nu är det snart bara 2 dagar kvar och jag längtar bara mer och mer. Hihi.

Puss

What's the matter

Soon I stand there, right there with you.

Varför ens vara nervös egentligen? Allt jag sagt och allt du sagt? Varför ska det vara pinsamt och blygt öga mot öga då? Oke, jag har känt att det inte är det enklaste i verkligheten. Men jag menar, varför? Fan.. Egentligen känner jag dig, i alla fall lite. Hjälper inte det? Nja, det verkar ju inte som det. Det är ca tre dagar kvar nu. Och jag känner redan pirret i magen. Hur ska jag då klara bilresan dit? Hur ska jag då klara stegen fram till dig? Hur ska jag då klara av att se dig i ögonen och säga ett hörbart ord? Hur fan kan jag ens sitta och tänka att "det här är lätt, det fixar vi". För det är inte lätt. Jag är blyg. Inte så lite heller. Även om det nu försvunnit lite med åren så ja, det sitter kvar en hel del.

Jag vill inte sabba allt. Ha överseende med att jag kanske kommer vara tyst. Alla älskar vi pinsam tystnad..

Runaway

Nu tänkte jag visa lite smakprov på hur Emil såg ut igår på skolfotot eftersom att jag såg bilder inne på Cattis blogg.

 
Klickbara bilder

I vilket fall så har det varit en rätt lugn dag, började med Individuella valet där jag har träning och hälsa tillsammans med brudarna och ja, jag har ju sämst kondition så jag höll på att dö. Annars var det lugnt. Efter det så hade vi en till lugn lektion där jag bara satt och babblade med Cattis och Orren tills vi fick sluta tidigare.

På håltimmen så var jag ju med Cattis till jobbet så hon fick jobba och ligga i cancerhuset medans jag fotade allt som lyste blått.

 
Klickbara bilder

Nåja, som vanligt inget att säga. Dock stör jag mig på att jag väger 49,8kg. Helt ojämt! Jag som hatar ojämna siffror, haha. Men men, ska duscha nu så jag får tiden att gå så snygg kan komma in på msn.

puss


Schooooooool

Sitter i skolan och segar och har en halvtimme kvar av våran håltimme. Men jaha, Cattis är godisråtta så nu måste jag sluta skriva igen. Hejdå!

4dagar..

Brumbrum

Nu är jag äntligen hemma, även om det är skitsamma nu. Jag har gått över till inte-längre-hungrig-stadiet och snyggaste har stuckit från msn. Så värt var det att komma hem. Men tack grabbar för skjutsen ändå!

Min dag har i alla fall spenderats med Cattis. Efter skolan stack jag med henne till jobbet så hon fick göra sitt och sen stack vi och fikade eftersom att vi var så sugna och inte kunde vänta tills imorgon på håltimmen, haha. Förlåt Amanda! Men sen for vi hem till Cattis så jag kunde få se hennes "nya" rum och få lite kläder och smått å gott. Alltid lika trevligt, fick till och med en klubba. Haha.

Sen fick Cattis en skratt attack - av vad tänker jag inte dra här. Och ja, hon kommer säkerligen reta mig för detta i all evighet. Men vad skulle jag annars gjort liksom? Nu är jag i alla fall hemma och nu MÅSTE jag faktiskt äta. Sen ska jag nog säga hej till sängen så godnatt.

Och tack bästa för kläderna och en bra dag som alltid <3

Bästaste

Sitter hemma hos bästaste Cattis just nu, eller aa, jag ligger här i soffan medans hon är uppe och käkar och vet ni va? Jag kommer inte hem! Inte alltid så smart att stanna nångonstans när alla jobbar och inte kan hämta mig, haha.

Som jag sagt till Cattis, jag måste skaffa pojkvän med körkort ;)

I vilket fall har det blivit mycket fotande idag, klassfoto, enskilda foton och kompisfoto. Ett med bara mig och Cattis och ett med mig, Cattis, Amanda, Carro & AnnIrene. Nu längtar jag bara tills dom + skolkatarlogen kommer. Alla bilder är säker assnygga, haha.

Jaja, nu måste jag försöka lösa mitt problem med att komma hem. Får se om jag lyckas. Skriver mer när jag kommer hem för jag får kramp i min arm just nu, hihi.


Skolfoto

Idag är det dags. Gymnasiets sista skolfoto. Från 1BFa till 3BFa. Nu gäller det! Och ja, Emil kommer säkerligen äga hela kortet om han håller sig till planen som han berättade för mig igår, haha knäppgök.

Skit samma. Har precis käkat frukost och så, ska väl packa ner lite smink och lite nånting i väskan nu sen bara vänta på att kl. ska bli runt halv så jag kan gå till bussen. Men innan dess hoppas jag att jag fått minst ett sms? Det var ju snart en timme sen jag skrev :( Huhu.

Se ya later!






5 dagar..


Buh Bye

Fyfan vad tiden ska gå då..

6:e September idag.
Vilket betyder.. om en månad är det 6:e Oktober.
Vilket betyder, Karlsson och Sophie firar ett år.
Amanda och Victor firar fyra år.
Den 5:e Oktober så firar även Malin och Miguel ett år.
Och den 26:e Augusti så firade Elin och Jocke hela fem år.

Den 6:e var det ja..
Jag och Dennis skulle också ha firat ett år om en månad.

Istället sitter jag här och längtar sex dagar fram, inte en månad fram. Hur allt är om en månad har inte jag den blekaste om. Jag varken vill eller vågar tänka så långt fram. Det är knappt så jag vågar tänka fram sex dagar. Jag vågar knappt ens tänka på något alls just nu. Inte om kärlek. Inte om killar. Inte om dig.

Iiiih, det pirrar. Jag kommer ju dö i veckan. Fyfan. Men ja, jag är ändå glad. Alltså jag tror fan inte att det här händer just nu, om jag ska vara helt ärlig. Jag tror jag drömmer..

L.O.V.E

Imorgon är det skola som gäller igen då. Back to reality liksom. Skolfoto och hela skiter händer imorgon och nu är det inte längre säkert om vad vi ska hitta på, så fotot kommer säkert bli sämst bara för det.. tråkigt nog.

I vilket fall lär jag åka ner till Amanda senare och hämta mitt busskort som hon haft under veckan så att hon kunnat åka lite extra mycket, om hon utnyttjat det vet jag faktiskt inte, men men. Nu behöver jag det i alla fall.

Egentligen borde jag nog städa mitt rum lite.. typ dammsuga. Aa, ska nog göra det nu eftersom att den ända sociala människan ändå stack från msn nu. Så ja, hoppas alla mår bra så hörs vi kanske senare!


6dagar..

Way to long

Kan inte tiden bara gå snabbare? En vecka kvar nu. En vecka. Jag vill att det ska vara imorgon. Nu. Åååh. Fast ändå inte. Jag kommer dö. Om det inte finns någon söt själ där ute som räddar mig? En vecka..


Sometimes love comes around

Jag vaknade vid nio idag och jag gick till och med upp då. Jag har inte sovit bra på en hel vecka, men ändå så passar jag inte på att sova ut? Jag måste ju seriöst lida av något litet fel.

I vilket fall så har mamma och pappa stuckit iväg till Borlänge och kollar på Rallycross. Hade kanske vart skoj det med, men jag har inte samlat till mig så mycket ork, så jag väntar istället till nästa helg. Rättare sagt, jag längtar istället till nästa helg.

Och jag har ingenting att skriva för jag är trött som fasen. Kanske borde jag packa ur ryggsäcken från fjällen? Får se om jag får någon ork till det, haha.



I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place

I never thought I'd fall for you as hard as I did (as hard as I did, yeah)
You got me thinking about our life, our house and kids (Yeah)
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down (knocked me down)


Helags

People I'm home!

Jag kom hem vid ungefär halvsex, slängde mig i duschen direkt och sen kom mormor och morfar hit eftersom att bror min fyller hela 24år idag. Sen åt jag mat och tårta och nu är jag tjock.

Söndagen, första dagen i fjällen var den jobbigaste dagen av dom alla tror jag. Det började med buss, 55 mil i buss. Från sex på morgonen, man var inte så pigg. Med andra ord så gjorde ju inte världens uppförsbacke det hela till den bästa starten, nejnej. Det slutade med att stackars Malin fick vända och gå hem. Jag har både lidit med henne och tyck att hon haft det bra under veckan. Jag led för jag visste att hon verkligen ville vara med där uppe och jag tyckte hon hade det bra då vi fick slita, slita med våra ca 20kg's ryggsäckar och sova i hårda och kalla tält.

Skit samma. Första dagen var jobbig. Vi gick från Norge över till Sverige(ca 5km). Jag var suuuuperglad när jag såg gränsen för jag trodde ju liksom att jippi, nu kan jag skriva sms igen, men fan heller. Det ändrades inte så jag fick istället slänga mig till sängs och sova på en gång.

Andra dagen gick vi ca 12km men det var ändå inte allt för jobbigt utan istället bara skönt för man visste att snaaaaart kommer stugorna. Dom kom tredje dagen och duschen och sängen älskade jag mer än jag någonsin gjort tidigare. Och jag sov gooooott. Riktigt gott. Med en nyladdad mobil som pep till av sms och så fick jag prata med bästaste också, happy for you <3

Fjärde dagen så gick vi upp till glaciären och fyfasen vad fint allt var. Emil, Emelie och Madde var duktiga att gå hela vägen upp på toppen också, vilket jag ångrar lite att inte jag också gjorde faktiskt. Men ja, efterklok kan man alltid vara. Femte dagen blev att sitta vid brasa på kvällen och ha allmänt mys med alla.

Och sjätte dagen.. idag. Fyyyyyyfan!

Det var hemskt att vakna och höra regnet piska mot tältet, hemstk. Jag ville verkligen inte gå ur min sovsäck för det var så sjukt jävla kallt, jag ville dååårakt inte gå ut ur tältet för där var det ännu kallare och blött. Men aja, klockan sju skulle vi börja gå se det var bara pallra sig upp. 5km skulle vi gå. Vi gick över myrer och genom lera, vi hade motvind och pinskande regn. Min ena sko bestod av en vattenpöl och mina bycor var inte vattentäta. Jag var iskall. Sen såg man bussen - VI HAR KLARAT DET!

Ca 4mil har vi gått. Uppför, nerför, blött, torrt. Fyfan vad jag är stolt och jag ångrar inte en millimeter att jag följde med även om jag nu klagade sjukt mycket om sista dagen. Men vet ni va? Jag är stolt. Jag är en av dom mest oträndade som finns men ändå gjorde jag det. Jag har levt utan allt "vardagslyx" i en hel vecka. Det har inte funnits en dusch varje dag, ingen toalett varje dag, inte någon skön säng att krypa ner i, inte vilken mat som helst, inte vilka kläder som helst, inte någon data, inte någon tv, inte något av det som finns här hemma.

Låter säkert skit hemskt tycker ni. Men som jag och Orren sa när vi satt där och njöt igår vid sjön. Där satt vi, man behövde inte tänka på något annat än oss själva, vi som var där liksom, ta hand om varandra och om oss själva, vi behövde aldrig tänka på allt som händer runt om i världen. Är man där upp så lever man bara livet. Det finns heller ingen återvändo, inte ens jag skulle kunna ringa och säga "pappa kom och hämta mig", för det går inte. Jag satt där. Jag hade gett mig in i det hela så det var bara att kämpa, och det gjorde jag. Det gjorde vi alla och jag är sjukt stolt över oss. Vi är fan bra!

Och ja, nån gång mer i livet kommer jag sticka dit. För som sagt, jag ångrar inget.

Måste ju dock påpeka att jag saknat alla mina söta vänner här hemma, typ Cattis, Amanada och AnnIrene ;) Och resten av klassen.

 

 

 

 

 


Jag vet, sämst mobilkamera.





I can't stop thinking about you <3


RSS 2.0