I was a fool

Goddagens igen.

Jag sitter just nu och håller mina tummar förfullt för älskade Amanda. Och sen är jag kall. Kan bero på att det är typ vinter ute nu för tiden ;o T.ex. så började dagen med att bli suuuuperglad genom ett sms och därav mysa lite med en trött Lollo. Sen kommer mamma in och säger "vaffan det är ju is på bilen vart fan har vi våra is-skrapor då?" - hmm.. vart fan har sommaren tagit vägen? Ja jag vet, det är September. Men ändå. Jag älskar sommaren. Kan bero på att jag älskar min pojkväns solbrunbrända kropp som skapats under sommaren, mums ;) haha.

Skit samma om dedär nu. Jag bröjade dagen med att orientera runt i skogen bland vatten"sjöar" tillsammans med mina brudar och det slutade ju självfallet med att jag fick lov att gå runt med blöta skor, blöta strumpor och med andra ord blöta och iskalla fötter, hela dagen. Det sög rätt hårt. Men i vilket fall så var det lite mer uppmuntrande att få fika med mina snyggingar Orren, Cattis och Amanda på håltimmern som vanligt. Idag var det Cattis som bjöd och hon bjöd på kladdkaka med vit choklad och marshmallows bitar innuti, det var mums! Så tack Cattis för det :)

Men nej nu ska jag nog försöka få i mig lite mat om det nu är klart, sen ska jag pysa ut med Lollo (som förövrigt ligger i mitt knä på bilden) så hon får göra sitt innan jag beger mig in i duschen och väntar på att pojken min ska komma hem och bli lite kär i Lollo han också ;)

Borde kanske skriva til Elin nu igen, man vet ju aldrig om/när det händer något så jo, det ska jag också göra. Sen ska jag mysa med Lollo tills maten är helt klar! Hoppas alla har det lika bra som jag idag.

Sebastian Karlsson <3

Kommentarer
Postat av: Pauliina

så det blev lite kärlek iaf? :)

2009-09-29 @ 19:09:29
URL: http://pauliinak.blogspot.com
Postat av: p

Åh vad underbart :) Alltid lite härligt sådär i början. Jo jag får hoppas att även denna går över

2009-09-29 @ 21:36:26

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0