Lat-tjockis

Jag böt nyss sängkläder i min säng, jag vädrade allt å allt sånt, men sen nu kommer min jäkla tjockisbror och lägger sig där.. Lite väl elakt tycker jag allt. Men men, han får väl ligga där och vara lat(vila) då. Fast nu reste han sig med en suck och gick härifrån - dock var han självklart snäll och rätade till täcket lite och så.

Varför skriver jag detta? Jo, för att Amanda bad mig skriva och jag har verkligen iiiingenting att skriva. Kanske kan jag ju passa på att skryta om att jag fått upp dom tre sista luckorna på min garderob, vilket tog sitt tag. Men måste bara svara på ett sms nu så.. aa..

Föressten så har jag lugg. En rak sådann, som går rakt ni vet, ingen snelugg alltså. Jag ska lägga in en supervacker trollbild på mig snart men ja.

Men nää, nu tycker Evelina att mamma och pappa får komma hem så dom kan äta så vi kan fara till Västerås så jag kan få min dataväska och så att jag kanske kan få något annat kul också, vi får se. Sen när jag kommer hem ska jag fara till Amanda och glo film och tjocka popcorn och på tal om det skulle jag kolla om vi hade popcorn, så nu ska jag säga hejdå och hoppas på att Amanda är nöjd? :)


hejhå


Kommentarer
Postat av: pernilla

svar:Jasså? :O

2009-09-25 @ 18:41:28
URL: http://pernillaedstrand.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar: Nej det tror jag inte att du har gjort :O men men det är som det är :S

2009-09-25 @ 22:23:56
URL: http://[email protected]
Postat av: John

Jahaja, tur då påpekade att jag la mig försiktigt och rätade till efter mig =)

2009-09-26 @ 01:11:06
URL: http://bloggen.jonta.com
Postat av: Elin=) 17 år och blivande mamma

söt du är MÄMÄ<3333

2009-09-26 @ 01:44:07
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0