She don't want the world - just you.

I Amandas önskemål - än en gång. Så ska jag nu sätta mig och skriva någonting här, egentligen är jag tom på vad jag kan skriva. Börjar känns dumt att bara skriva om dagarna som går. Men vad vet jag, någon kanske tycker att det är intressant att veta att jag "kollade" på en kristendoms-film på religionen idag eller att Cattis dissade svenskaläraren idag och sa till läraren att allt hon lärt sig om renässansen hade hon lärt sig på historian och inte utav svenskaläraren, eller kanske vill någon veta att Carro också tycker att den är liten - toaringen alltså. Eller kanske vill någon veta att Cattis och AnnIrene frågat sönder mig på varenda rast idag men att jag inte gett dom något svar? Kanske vill någon veta att jag älskar att reta Orren för att jag, varje gång hon räknar dagar, har färre än henne. Eller kanske så vill någon veta att jag varit rätt off på varenda lektion idag p.g.a trötthet/uttråkande och därav har allt bestått av tänkande på min snyggaste och sms-skrivande med honom. Kanske vill alla även veta att jag fick skjuts hem av mamma och pappa idag för att jag inte orkade vänta på bussen/ville åka buss själv?

Oavsett om ni vill veta eller ej så vet ni nu. Och antagligen så fattar alla att jag skrev dedär bara för att ha någonting att skriva?

Och med min rubrik så syftar jag på pandy, hon är bäst och hon förtjänar det bäst. Min älskade pandy, jag tycker så sjukt synd om dig dom dagarna som går just nu. Såpass synd att jag inte ens vet vad jag ska säga längre. Alla vettiga svar har runnit ut i sanden för mig. Men du vet att jag ändå alltid lyssnar. Du vet att jag ändå alltid bryr mig - även om jag inte är hon som kramar om och går iväg med dig för att prata. Jag finns, ändå. Du vet vart du har mig och du vet att det bara är att höra av dig, när som.

Och tillbaka till glädje, kära Elin och Jocke har hittat en lägenhet och det är ju helt perfekt med tanke på att en bebis borde komma när som helst - eller tycker ni inte? Jo det gör ni ;)

Sen kan jag ju passa på att meddela er om att jag tycker att SebbEn elEvvEn       <3 är ett väldigt vackert namn. PUSS.

Jag kan ju även passa på att säga att jag vill ha en filmkväll med mina brudar för att få ses allihopa lite mer - och imorgon blir det fika på håltimmen. Nästa tisdag är det min tur, snart väger jag 50kg tror jag :)


Mina bästa ♥


Kommentarer
Postat av: amanda

utan er skulle jag inte klara mig igenom detta helvete just nu. Ni gör så att jag ser lite ljus mitt i allt det mörka. Jag älskar er för de underbara personer ni är. Jag skäms att jag itne gav dig någon chans tidigiare men är glad att vi känner varandra idag iallafall. <3

2009-09-28 @ 20:39:56
URL: http://aaamandab.blogg.se/
Postat av: Elin=) 17 år och blivande mamma

Ja det är helt underbart att vi ÄNTLIGEN har hittat en lägenhet=D ohh jag är så glad idag! <333



Hoppas verkligen att lillsnutten tittar ut snart!! Barnmorskan sa idag att h*n har fixerat sig helt och hållet och ligger redo för start=D <33333333

2009-09-28 @ 23:37:10
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0