It's my choice..

Som jag skrev igår så skulle dagen idag börja med vattengympa och det gjorde den ju självklart också. Blev en del skratt och sånt men så kan det ju lätt bli bara vi är vi tjejer i klassen kanske, men ja. Kul var det :)

Resten av dagen var rätt slapp och så avslutades den till och med med massage på Träning&Hälsan så det var ju toppen! Efter det så stack jag upp på "stan" med mina tjejor, dom skulle handla godis till deras projekt som dom ska ha imorgon så vi ger dom ett lycka till! - Säg inte tack. Sen kom bror min och hämtade oss och nu är jag hemma, har vart det ett tag så borde nog (på riktigt) ta tag i pluggandet nu. Har sagt så tre dagar i rad men har inte gjort det någon av dagarna så nu jävlar. Men innan det så ska jag sätta igång bränningen på en film till Amanda så jag kan ta med den imorgon.

Nåja, tanken var att leka med Pändy i helgen, men istället blir det nog så Sebbe får ta den platsen med tanke på att jag måste få mitt legg och jag är inte helt säker på om jag vågar skicka sånt över posten? Men nåja, jag får ju leka med Amanda plus resten av tjejerna både på Onsdag och nästa Lördag då det är party all night! Ungefär.


Jag älskar dig Sebastian, för allt i världen.
Du är den bästa jag har. Jag skulle aldrig lämna dig, inte för något. Jag skulle aldrig svika dig. Jag skulle aldrig välja bort dig ur mitt liv, för du är en del av det. Utan dig så är det något som fattas. Utan dig så skulle inget kännas rätt längre. Jag är så jäkla glad åt allt. Att allt känns så bra med dig. Ja, slutar nog så då..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0