Never without you

Min pojkvän påpekade precis att jag inte hade skrivit någon blogg så jag fick väl lov att göra det då.

Skolan idag var seg och rutten. Fick inte mycket gjort, men ändå en del. T.ex. så blev jag och Carro klara med religionen så nu ska jag bara renskriva den. Skönt det, men tanke på att dehär var vårt sista i Religionen. I vilket fall så kom jag hem runt fem. Dagen har bestått av lite plugg och lite.. inget alls. Jag skrev i alla fall all fakta till Projektet en gång till för att jag ska få in det lite i huvudet till på Tisdag. Imorgon ska vi visserligen gå igenom ALLT med våran handledare/lärare så han får ge oss feedback och vi får träna lite. Kan nog behövas. Men nåja. Så när det är klart så ska jag skriva om mina "talkort" så att allt är spikat och klart sen. Sen finns det ju lite mer grejer som ska göras så fort som möjligt antar jag, men ja, sånt får man väl räkna med här i slutet på 3:an.. Det som är mest hemstk just nu är de tre muntliga grejerna som väntar.. Projektet, Svenska B - Nationella och Hstorian. Inte alls lockande kan jag ju bara säga.. Men jag borde väl inte dö?

I vilket fall så frågade nyss Sebbe om jag skulle dricka nå på Fredag och mitt svar fick bli nej. I mitt huvud så har jag inte riktigt orken för det. Det var fest i Onsdags och en överdrivet seg Torsdag, jag var ungefär seg på Fredagen. Sen var det dags att dricka igen på Lördagen och som tur var blev inte Söndagen seg, men istället har denna vecka varit överdrivet trött från min sida så nej, inget mer dricka för mig förrän ev. den 12:e - nästa studentfest! Så nog om alkohol..

Ja, nu ska jag kanske sätta mig och läsa igenom faktan till Projektet lite till så jag får in dedär i huvudet någorlunda nån gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0