Now I'm home

Och jag började med att göra om min header bara för att jag tröttnat på den andra. Även om dom nu är rättså lika. Men vad gör det..

I vilket fall så kan jag ju berätta lite kortfattat vad som har hänt sen i Torsdags. Vilket nu var en vecka sen. Alltså så kan jag berätta vad som har hänt under den veckan. Torsdag till Torsdag.

Torsdag: Efter skolan så stack jag hem å duschade och packade sen åkte jag över till Sebbe. Vi tog det bara lugnt eftersom att jag kom så sent.

Fredag: Eftersom att Sebbe vill få sin Rallycrossbil klar innan Maj så spenderades faktiskt den mesta tiden i garaget, haha. Eller ja. Jag kollade på lite "intresserad" och försökte hjälpa till att städa. Sen vet jag inte, kollade på tv sen mot kvällen.

Lördag: Bestod först av att Sebbe hjälpte Ludda med att byta olja på bilen. Under den tiden och lite innan och lite efter så satt jag i solen och stekte och visst fick jag en början på min "år-09-snygga-bränna", som förövrig var asful. Men nu vart det inte så farligt så det hinner nog försvinna. Hoppas jag? Mot kvällen så kom i alla fall Robin och Maddis å hämtade oss så stack vi hem till Maddis å drack och umgicks. Blev bastu och massa mys.

Söndag: Började dagen med en Kebabtallrik som frukost. Sen blev det till att åka hem till Sebbe igen. Den här dagen bestod typ av att sova på soffan eftersom att vi båda var helt trötta. Men mot kvällen satte vi i alla fall igång filmen Just My Luck sen somnade vi gott.

Måndag: Också en seg dag. Runt två kom i alla fall mamma, pappa och bror och hämtade hem mig. När vi kom hem började jag med att käka en kebabsallad och sen blev det att skynda in i duschen och packa en massa till kryssningen eftersom att jag sen mot kvällen även stack hem till Carro för att sova där. När jag kom dit så stack vi först till Servus för att handla lite dricka och ostkrokar och sen stack vi hem och kollade på nån Johan Falk film som gick på tv. Sen stack vi upp i sängen och la oss.

Tisdag - studentkryssningen: Dagen D. Vi fixade och donade och ja, väntade på att tiden skulle gå. Tog en liten promenad också med årets första isglass i handen. Dock insåg vi att det inte alls var nog varmt för den njutningen ännu så det var ju lite tråkigt. När klockan äntligen började närma sig två så kom Carro's mamma och skjutsade upp oss på stan. Efter ett tag kom även Amanda och AnnIrene och joinade oss och sen kom äntligen bussen! Bussresan gick rätt fort ändå tyckte jag. När vi var framme vid båten var det dock en timmes stående mitt i en folkmassa så det blev både varmt och jobbigt. Men sen när vi äntligen kom på båten så stack vi fort ner till hytten och lämnade våra grejer sen stack vi upp och käkade våran festbuffé tillsammans med några glas vin. Efter det blev det till att dra till Tax Free:n och shoppa upp lite dricka. Sen fortsatte det ner till hytten för att äntligen börja fixa oss och dricka lite. När jag och Amanda hade fixat oss klart så kom vi dock på att vi fasen hade druckit lite väl sakta så vi körde igång en egen variant av Ölspelet och jag tror hon fuskade eftersom att jag fick alla höga kort och hon alla låga. Men så kan det gå. I vilket fall så stack vi upp till Carro och hennes gängs hytt sen för att umgås lite. Sen bestämde vi oss för att dra till dansgolvet.

Resten av natten bestod av dansgolv, springande fram och tillbaka lite hit och dit och lite in och ut och ja. Lite allt och inget. Runt tre-fyra så begav vi oss i alla fall till en cafeteria där jag köpte mig en liten pizzaslice. Efter det stack jag och nyktra Linn ner för att sova. Dock kanske det var liiite för mycket ljud i alla hytter och korridorer runt om men vaffan, somnade det gjorda vi.

Onsdag: Vi vaknade vid åtta och då gick vi upp tillsammans med Amanda för att käka lite frukost. När vi kom tillbaka till hytten så var vi bara vakna en liten stund till sen somnade vi alla om. Halv tolv var det dock dags att gå upp för oss alla igen. Stack upp till Tax Free:n än en gång för att handla lite, dock blev det bara godis och annat gott denna gång. Senare gick vi och käkade lite mer pizza. Då hörde vi att kareoken var igång så vi bestämde oss för att gå dit och kolla in läget lite. Dock spårade ju vissa lite väl... inte gällande sång utan annat, men så kan det vara på studentksyssningar antar jag? ;) Nåja. Mot kvällen, sex-sju tiden, då var vi i land, hoppade på bussen och började åka hemåt. Jag och Linn stängde in musiken i våra öron det första vi gjorde för att slippa alla fulla grabbars skrik och stoj. Men nåja. Efter en liten rast där på vägen så skippade jag musiken och Amanda hoppade fram och satte sig vid mig. Då märkte jag att allt skrik och stoj var en hel del sjuka och roliga grejer. Jag och Amanda satt i alla fall och skrattade för fullt åt bussens fulla gäng.

Runt halv tio så var vi äntligen hemma i fagersta igen. Mamma hämtade upp mig, Amanda och Nikarnosson för att ta oss hem. När jag kom hem började jag med att sitta lite vid datan innan jag sen vid elva somnade som en stock i sängen.

Imorse vaknade jag halv tolv och räknade ut att jag faktiskt tog igen båtens missade sömn inatt. Så det var ju skönt. I vilket fall så har idag bestått av dusch och lite plugg. Sen ja, det är som sagt vad som hänt den senaste veckan. Skoj skoj, bilder kanske kommer nån gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0