Ovärd dag..

..känns det som.

I Lördags så bad jag Sebbe om att få åka in till stan för att kolla efter en studentklänning. Så efter ett tag så stack jag, Sebbe och Jonas(Sebbes lillebror) in till stan för att kolla och se där ja, med mig hem hade jag en studentklänning. En enkel men fin ändå. Så nu är även den fixad och klar. Det börjar ju trots allt närma sig så ja.. lite blandade känslor där måste jag få lov att säga..

Idag stack jag till skolan i alla fall och hade endast två lektioner. Första var Religionen där tre grupper berättade lite vad de hade gjort, sen hade vi Svenska där vi läste i häftet till nationella som är på Fredag, vilket man lika gärna hade kunna gjort hemma? Ja sen var våran dag slut eftersom att vi fick jobba hemma på Åsa-Majs lektion.

Med andra ord är jag hemma sen långt tillbaka men bloggen har inte legat i tankarna med tanke på att jag ärligt talat bara glömmer bort den här för jag har typ inte ett skit att skriva, känns det som.

Sen jag kom hem har jag i vilket fall plockat iordning lite här hemma, bytt sängkläder också eftersom att jag fick nya från käre svärmor. Eller ja, nya och nya men dom användes inte där hemma längre så då kunde jag lika gärna ta dom. Ett set med svarta siden-sängkläder och ett par blå. Så det var ju snällt tyckte jag. Men nej, nu vet jag inte om jag ska plocka i ordning bland nå grejer eller om jag ska plugga. Kanske ska plugga lite då eftersom att vi trots allt skulle JOBBA hemma på sista lektionen, då lär jag väl göra det också? Hade ju visserligen en önskan om att orka baka också, men något kan jag ju lämna till imorgon med tanke på att jag skönt nog är ledig då!

Nåja, plugga får det bli.



Kommentarer
Postat av: Emelie :)

Lägg ut en bild på klänningen? :)

2010-04-19 @ 20:34:21
URL: http://emeliepuranen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0