Carshow

Sidärja. Nu har till och med jag kört bil. Kanske på tiden när man är arton år? Snart nitton till och med. Min bror övertalade mig i alla fall, så nu har jag gasat omkring på lite småväger, träffade till och med på en älg - men vad gör det? Självfallet så höll jag mig lugn, han sprang ju dock bara över vägen så ;)

Men nej. Själva grejen med att jag väntat är liksom min rädsla för grejer som har med trafik och göra. Innerst inne har jag nog velat köra ett tag, men modet har inte riktigt funnits och nej, helt finns det nog inte ännu heller. Jag körde ju som sagt bara på små skogsvägar = ingen trafik.

Ja, min pojkvän lär ju vara stolt i alla fall. Jag tror han är den som längtar mest till jag har körkort. Tro't eller ej men jag tror han längtar mer än mig, hihi. Kanske är ganska förståeligt då det alltid är han som får köra om vi ska hitta på något eller om jag ska hem till honom så är det liksom mina parentz som får köra, dock har jag börjat ta tåget nu istället.

Men slut på skitsnack från min sida. Ska ni lägga mig i sängen och slå igång tv:n istället.. eller en film, får se. Imorgon är det i alla fall dags för utgång med tjejorna så.

Kommentarer
Postat av: cattiseriksson

hehe köp då (:



jag är ledig varje dag från måndag.. tills någon ringer eller så :)

2010-08-28 @ 10:37:28
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: John

Du kan de där syrran. De gick ju skit bra. Både lugn och lättlärd. Jag är fortfarande imponerad över din fina parkering på slutet..!



Ut och kör mer nu, de blir grymt skönt sen när du har kortet.

2010-08-28 @ 19:17:01

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0