Princess

Jag är hemma igen, efter en heldag med möten. Kändes det som i alla fall?

Började mitt första möte klockan elva i alla fall, vad nu det mötet gav mig vet jag inte. Hon sa ungefär samma saker som min coach redan berättat för mig så efter ungefär en halvtimme gick jag vidare och träffade min coach istället och där babblade vi på i en timme som vanligt och tillslut kände vi oss klara för dagen och nu har jag rättat till mitt dåliga CV till ett lite bättre - det var mina egna ord. H sa inte att det var dåligt direkt, haha.

I vilket fall så sa vi hejdå för idag och skulle höras igen om kanske två veckor, för nu ska jag ta kontakt med lite förskolor här ikring!

Men det ska jag nog börja med imorgon, orkar inte ta allt på en dag. Tyvärr. Skulle min coach höra detdär skulle han blir besviken, haha. Men nu är det ju också så att det är min känsla jag ska gå efter om den känslan som behövs finns inte inom mig idag. Istället ska jag kanske dra igång med något bakande idag igen.

Sen när mamma kommer hem (vilken minut som helst) så kanske jag kan få henne att gå med på att börja lägga in nytt golv i hallen, vi var ju liksom såpass bäst att vi drog ur golvet där inne igår så nu måste vi in med nytt. FORT!


Och såhär fick jag se ut idag.
John var ju självfallet tvungen att dra upp den där fule fan i mitt ansikte :)


Kommentarer
Postat av: Elin =) 18 år och mamma till Molly <3

Svar: Som det ser ut nu så måste jag vänta tills Jocke slutar jobbet... Men ska kolla med mamma om hon kan skjutsa mig tidigare, men då måste hon ju ta Molly också så jag ska prata med dom sen :) <3

2010-08-16 @ 18:53:53
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: John

Gillade din outfit idag syster, den va nice :)

2010-08-17 @ 00:14:46

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0