BB

Ensam hemma idag. Älsk åkte hem till Uppsala så han fick mecka lite med sin rallycrossbil, det lär ju behövas om det ska bli nå åka nästa år!

Vad jag ska hitta på själv hela dagen vet jag faktiskt inte, har hittils bara duschat. Men kanske borde damsuga lite, katternas möss hårar ju liksom ner rumsmattan lagom mycket. Men men, har hela dagen på mig så jag vill inte ha så brottom, haha.

Nyss kom Burken hit och la sig också, hon och Maya låg nyss i rumsfönstret men tydligen så ville Burken ligga här i stället för hon hoppade ner från fönstret och gick raka vägen hit och la sig tätt intill mig istället. Myskisse. Påtal om mys så är rubriken lite mindre mys, det är Sebbes nya smeknamn för Burken som betyder Bajs-Burken. Inte allt för snällt men hon har ju sina fix-ideér om vart man kan kissa och bajsa så rätt åt henne..

Men nej, nu ska jag kolla runt lite på nätet istället.

Onsdag

Tjossan igen!

Nyss tjockat in mig en tjock bit kladdkaka, mättsamt var det. Men får väl tacka Sebbe för den eftersom att det var han som bakade den, tro't eller ej ;) Medans han bakade stack jag över till ICA och köpte lite grädde också så det blev grädde och bär till. Mums

Har även vart över till AF idag så nu har jag skickat in mitt papper om pengarna som jag får varje månad. Ja ett sånt papper skickar jag ju in i slutet av varje månad men nu har jag för första gången skickat ett här hemifrån också.

Amanda bad om bilder, det kommer nog snart.. eller något ;)

New

Blev till att köpa ett nytt köksbord. Fick ju ett av bror men ett ben försvann under flytten, ganska så typiskt! Med andra ord fick vi sitta på golvet vid rumsbordet och äta dom två första dagarna. Men nu har vi ett nytt bord och allt är klart här hemma, eller jag tror det i alla fall? Haha.

Men nej, nu ska jag plocka undan lite här hemma och hänga undan gardinerna lite så missarna springer runt och är helt galna (är rädd att dom sliter sönder dom annars..).


Jag och missarna som myste lite ;)


Juldagen..

Goddag.

Längesen jag skrev nu så tänkte att jag skulle passa på nu när allt typ är klart här hemma.

Sov hemma natten till idag eftersom att jag åkte hem och firade jul som vi brukar, dock vart det långt ifrån som förr dethär året. Mamma fick ett samtal om att morfar hade åkt in på sjukhus och var okontaktbra. Dom sa att det antingen var dagar eller timmar kvar för honom, så det var inte riktigt som det brukar.

Idag åkte vi också över till mormor för att byta julklapparna med morbröderna och sånt. Dom åkte även över för att träffa morfar och medans dom var där skjutsade mamma och pappa hem mig igen. Vi bjöd dom på kaffe här och under tiden dom fikade så fick mamma ett samtal från sjukhuset. Vila i frid morfar ♥

Nu sitter jag här i ena soffar, Maya ligger i knät och myser medans Burken ligger tätt in till och sover hon med. Och ja, Sebbe han ligger i soffan brevid och kollar på tv. Allt börjar med andra ord komma i sin ordning här hemma så det är första kvällen vi bara kan ligga och slö och ta det lite lugnt. Skönt det. Men en kartong är det kvar med småplock, så jag ska nog gå bort från soffan och få det sista klart nu. Sen lär vi ju käka något snart också :)

Men men, ska kila nu då. Bye!

GRATTIS MAMMA! ♥

Idag fyller min underbara mamma år. Hennes födelsedag blir väl inte den bästa men tyvärr är det livets gång. Hon är ju i alla fall min mamma trots att jag flyttar ;) ♥

Jag tror jag ska ta och kasta ner datan och småplocket i dataväskan nu. Är ju ett par timmar kvar men jag kan sysselsätta mig vid mammas och pappas data istället. Lite varmare där inne än i mitt rum också så.

Vi får se, kanske skriver jag inte nå mer idag. Kanske kommer det upp något inlägg innan vi åker. Kanske kommer du upp något inlägg mot kvällen. Eller så kanske jag som sagt, inte skriver något mer idag. Tar väl tag i skrivandet när jag får lust/tid igen. Ja, jag kommer inte sluta blogga såklart, men kanske blir lite glest just nu med tanke på allt som ska packas upp och fixas sen när vi är framme vid lägenheten.

Så jag tackar för mig idag - utifall att jag inte skriver något mer - och säger hejdå Norberg, hej Enköping!

Dag 30 - Vem är du.

Ja vem är jag..?

Enkelt förklarat. Jag är en tjej på 19 år som en gång i tiden var världenes blygaste och gärna stod i ett hörn på rasterna i skolan, med tiden försvann det allt mer och idag kan jag säga att mitt självförtroende är på topp och att jag inte bryr mig ett dugg om vad folk tycker och tänker om mig - därav är jag inte fullt lika blyg som då heller men blyg är jag allt fortfarande.

Jag har bott i samma hus i hela mitt liv, tillsammans med min mamma, pappa och bröderna, men nu är det dags för mig att flytta hemifrån och som ni redan vet ska flytten bli av idag, tillsammans med min pojkvän&fästman. Stort steg kanske - med tanke på att lägenheten är 10 mil hemifrån.

Alltså ärligt, jag har ingen aning om vad jag ska skriva om mig själv?


Nu jävlar!

Ja, nu tror jag att jag har packat klart. Det som inte är nerpackat ännu är sådant jag använder, datan t.ex. Men den lägger jag i dataväskan imorgon tillsammans med resten av småplocket.

Jag hoppas jag sover lika länge imorgon som jag gjorde idag - kanske till 10-11 eller vad det nu var. Jag vill ju liksom inte bara sitta och vänta och vänta och vänta, haha. Runt ett kommer i alla fall John upp och skjutsar över mig till AF så jag får mitt papper underskrivet. Efter det är det bara vänta in pappa och lastbilen så packandet och flyttandet äntligen kan bli av!

Men nej, dödshungrig är jag nu så nu måste jag käka. Lär väl inte bli mat än på ett tag i alla fall så..

Dag 29 - Vad har du lärt dig den senaste månaden.

Ja vad ska jag svara här då? Jag vet inte riktigt vad jag riktigt har lärt mig? Vet inte om jag lärt mig något nytt med andra ord.

Men ja, jag har t.ex. betalat min första räkning, alltid bra att ha testat det någon gång innan jag flyttar. Jag har även planerat en hel del kring inhandling av grejer, planerat och räknat så jag hade en överblick på vad allt på ett ungefär skulle gå på. Dock är det ju inte alltid man håller sig till det man skrivit upp, men man plockar ju inte åt sig precis vad som helst - så det är väl lugnt så länge man är medveten om vad man gör.

Jag har nog även lärt mig att ingenting är omöjligt. Förr har jag tvekat på om jag någonsin skulle komma hemifrån. Kanske skulle jag aldrig få något jobb och aldrig få råd till att flytta? Men nu har det visat sig att det går att lösa det utan jobb - flyttan gör ju trots allt att det även blir mycket enklare att få ett jobb. Smart drag av mig!

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt. Något i stil med detta är det nog, alltså har jag inte lärt mig något speciellt eller vettigt.

Nu ska jag fortsätta packa. Imorgon ska det trots allt flyttas! (i hope ;))

Det är helt underbart.

Hej hallå.

Jag har kommit på att de senaste inläggen inte varit speciellt roliga utan endast denna varje-dag-lista. Kan bero på att jag var hos Sebbe i helgen.

I fredags vet ni ju redan vad som hände, ja vi handlade på oss lite kissekatt grejor och jag fick även en klänning. Lördagen bestod av julmat och sånt hemma hos Sebbes moster och efter det for vi hem till Keben och Susanne där det mot kvällen blev lite filmmys och liknande. Vid tolv-ett kom Robin och hämtade oss så med andra ord blev vi där ett tag.

Söndagen blev slapp. Åkte över till Niklas så Sebbe fick raka av sig lite år, ja det började kanske bli lite långt, haha. Sen efter det åkte vi förbi Robin och Maddis en sväng innan vi sen åkte hem eftersom att pappa kom och hämtade mig runt fyra tiden.

Med andra ord har vi hittat på lite allt möjligt den här helgen. Men men, nu är det måndag och hela dagen har snart gått - då blir det tisdag. När det väl är tisdag så kan jag äntligen säga, för andra gången, imorgon flyttar jag, haha ja..

Men nej. Hade inte så mycket att skriva ville bara berätta lite vad som hänt i helgen. Så nu ska jag göra något annat istället, kanske sims eller något så tiden kan gå lite.

Dag 28 - En bild på dig för ett år sedan och nu, hur har du ändrats sen dess.


2009-10-30


2010-10-31
Ja hur har jag förändrats sen dess? Jag vet faktiskt inte om jag kan påstå att jag har ändrats allt för mycket. Nu menar jag inte utseendemässigt utan till sättet. Har jag änrats till utseendet så ser ni ju det ovan?

Vad kan ha ändrats då? Jag kollade bakåt lite i bloggen. Läste inlägg från oktober-november för att få någon överblick över det hela.

För ett år sedan har jag i princip precis blivit tillsammans med Sebbe. Jag gick fortfarandre i skolan och jag var livrädd för vad som skulle ske med mitt liv. Jag hade nyligen fyllt 18 och jag försökte fixa ett legg eftersom att jag inte gjort det tidigare.

Om skolan så stod det mest saker som "jag borde jag plugga jag har en uppgift som ska vara klar idag men troligtvis hinns det inte med, men ja.. jag lär väl plugga nu då". Trots alla dessa meningar så gick jag ur skolan med G som sämsta betyg. VG fanns alltså också med på slutbetygspappret. När jag läser detta idag blir jag mest förbannad på mig själv. Jag menar, varför inte ta tag i pluggandet på en gång istället för att bara "jag borde men vi får se om jag hinner"? Jag skulle hunnit så mycket mer om jag bara hade skräpt mig! Jag tror faktiskt ärligt at jag hade klarat skolan med snäppet bättre betyg om jag hade tänkt som jag gör nu, då. Visserligen vågar jag inte "kaxa" upp mig och säga att jag var dålig då, hade jag haft alla skoluppg. idag hade jag nog inte varit lika säker på att jag hade skött det bättre.

Om grejen med att fixa legg stod det mest att jag var ledsen för att jag inte skulle hinna få legget för att köra en krogdebut med tjejerna. Idag vill jag knappt ut på krogen.

Angående att jag var rädd för vad som skulle ske med resten av mitt liv. I ett inlägg stod det en massa, det var blandat om både Sebbe, skola och famtiden. Jag var verkligen inte hundra på om jag skulle fortsätta mitt liv med Sebbe - alltså om det skulle hålla i sig. Jag hade någonstans skrivit att jag "om några år vill kunna flytta tillsammans med Sebbe". Vad jag inte visste då var att allt på något vis skulle gå väldigt fort. Det hann bara gå ett år och sen skulle vi vara i full gång med att flytta.

Kort sagt är det nog mest sådant som ändrats. Mina tankar och saker. Jag som person har inte ändrats speciellt mycket tror jag. Eller okej, jag är lite modigare idag om jag ska vara ärlig!

Dag 27 - Varför gör du denna 30dagars-utmaning.

Ja varför gör jag denna? Det är nog något i stil med att; utifall att jag inte kommer på något att skriva så blir ju i alla fall detta skrivet. Ett smart tänkande där av mig. Plus att jag tänkte att det skulle vara lite kul att få en bestämd grej att skriva om varje dag - dock har ju inte alla vart lika roliga men jajja!

Enkelt, kort svar.

Dag 26 - Vad tycker du om dina vänner

Ja, vad tycker jag om mina vänner?

Kort sagt så kan jag säga att mina vänner är en del av den jag är idag. Med andra ord är det dom som hjälpt mig hit och dit genom massa olika grejer - positiva som negativa.

Egentligen vet jag inte vad jag ska säga. Jag är tacksam för att dom finns och för att dom alltid ha funnits för mig. Jag är tacksam för att dom är så förstående och för att vi alltid blivit/blir sams oavsett vad som fått/får oss att bråka/tjafsa.

Dom är bäst, alltid bra att ha ♥

Ett halvår!Se där nu har vi varit förlovade i sex månader också ♥


Nyår.

Idag har min pojk köpt en nyårsklänning till mig - en för tidig julklapp. Kan lätt bli så när man testar och inser att det är sista som finns och den är i min storlek. Ja, det priset var till och med bortslitet på den och varan fanns tydligen inte om dom körde med sträck-koden. Men se det fixade sig ändå.

Frågan är bara vad vi ska göra på nyår? Haha bra att jag får klänning innan jag ens vet det liksom..

Med oss hem hade vi även lite grejer till kissarna. Sånt som alltså kommer att behövas typ på direkten. Mat-/vattenskålar och kattlådan. Ja dom fick en klös-/klätter-/sovställning plus två små möss också så dom blir säkert nöjda. Haha!

Haha okej dehär kanske var en liiiiite större modell än den vi köpte men ändå ;)


Dag 25 - Vad hittar man i din väska.

Ja.. just nu har jag ju packat en liten väska för att jag ska till Sebbe om någon timme eller så. Så det var ju passande eftersom att jag i vanliga fall inte använder någon väska (handväska eller liknande tänker jag på nu).

Nåja, i den här väskan har jag alltså hm... ska se om jag kommer ihåg allt..: kläder såklart, underkläder (ja allt som hör kläder till), smink, parfym, rollon, p-piller, pengar, hudkräm (än så länge bara till ansiket har inte hunnit lagt ner den till kroppen ännu), ja det är nog allt som ligger där just nu. Kommer snart flyga ner lite mer :)

Imorgon.. nej.

Att flytta imorgon blir inte av. Lagom surt med tanke på att jag typ tagit ner varända grej från väggarna å allt nu. Tavlor, sänglampa och min klocka. Ja, gardinstången har också kommit ner så det kommer se lite tomt ut de närmaste dagarna.

Något hade blivit fel så det skulle inte hinna bli klart tills imorgon. Flytten kommer alltså istället ske nästa vecka. Tråkigt men sant.

Blir i alla fall att pysa över till älsklingen imorgon eftersom att vi ska till hans moster och fira någon sorts "minijul" på lördag. Med andra ord kommer jag vara hos honom över helgen, kanske är lika bra så jag slipper svära åt att jag knappt kan gå inne på mitt rum längre, haha.

Men nej. Ska kila nu. Äta mat eller något. Hejdå.


Dag 24 - Ett brev till dina föräldrar.

Ja vart ska jag börja.

Jag vill tacka er för allt som ni gjort/gör för mig och allt som ni gett/ger mig (pratar inte om saker nu). Jag vill också tacka för alla år då ni dag in och dag ut har gjort allt för att få era tre barn det bästa liv dom kan få. En har ju redan flyttat här ifrån och snart flyttar även jag. Det är rätt nära nu och det är dels tack vare er att jag kommit såpass långt som jag gjort i mitt liv. Det är ni som lärt mig det mesta som jag kan och det är tack vare det som jag idag är där jag är.

Jag vill tacka för de gånger då ni varit förstånde vid tuffa situationer och jag vill tack för de gånger då ni glädjts åt mina framsteg och glada situationer.

Kort sagt är det mycket jag vill tacka för - som ni märker.

Att jag snart flyttar kanske känns tomt för er(antagligen blir det väl så för alla föräldrar när ens "barn" flyttar?) men jag märker att ni innerst inne är glada för min skull. Vilket jag även där är tacksam för.

Jag kan egentligen inte uttycka i ord vad ni - mina underbara föräldrar, mamma&pappa - betyder för mig. Ni förstår antagligen själva att ni är allt. Utan er så hade ju varken jag eller mina bröder funnits, eftersom att det är ni som skapat oss. Men för att utväckla det mer så hade någon av oss/vi kunna varit borta trots det, men det är vi inte och det är tack vare att ni alltid har brytt er och att ni alltid har gjort allt för att vi ska få ett så bra liv som möjligt.

Vi i familjen har egentligen gått igenom en hel del. En del tuffa grejer som man måste vara stark för att kunna klara sig igenom och det har vi. Tack vare att ni dagligen visar era starka sidor. Det är antagligen ni som lärt oss alla tre att man måste kämpa igenom allt. Familjen ska väl alltid gå i första hand och här hemma så har den verkligen gjort det.

Det är tack vare eran kärlek mot varandra som jag ibland kunnat sett positivare på saker och ting. T.ex. så har jag aldrig tvekat på kärlek - inte innerst inne. Jag har sett er i jobbiga dagar och ni har ändå hållt ihop sen ni var yngre och jag har inte längre någon tvekan på att det finns evig kärlek. Det gäller väl bara att som skrivet ovan - kämpa. Lita på varandra och tro på varandra.

Ni har visat att ni litat på oss. Ni har visat att barn är barn men att dom ändå kan sköta sig själva (till en viss del). Ni har visat att familjen här hemma har varit det viktigaste. En dag kommer jag att skaffa mina egna barn och då hoppas jag att jag kommer kunna visa dom samma saker som ni visat oss. Lära dom sånt som ni har lärt oss och även få dom att växa upp lika bra som vi tre har växt upp.

Jag vill som sagt va tacka er, för en hel del. Och jag vill även säger att ni är dom bästa föräldrarna man kan ha och att jag (och självfallet mina bröder också) älskar er till 100% även om det inte sägs direkt ofta. ♥


Nu är det fasen nära..

Ja.. packat en liten del även idag men lär fortsätta packandet imorgon i alla fall. Så då blir det nog så gott som tomt på småplock här inne. Kommer kännas lite konstigt men ja..

Jag satt precis och tänkte lite på det som Annirene skrev på sin blogg tidigare, att dethär året har gått extremt fort! Det är ju snart slut. Tänker jag tillbaka så har det hänt så jäkla mycket. Jag har liksom slutat skolan och jag har "jobbat" lite smått och nu är det såpass att jag till och med ska flytta. Wihi!

Nåja jag har även hunnit med att slå in mina tre julklappar som kom hem från Nelly idag. Så nu är det klart också. Julklapparna till mamma&pappa och mormor&morfar är också klart så se så duktig jag är. Jag är klar med mina julklappar! (mamma&pappa och mormor&morfar fixas alltid tillsammans med bröderna men ändå).

Nej, nu skriver jag så rörigt om allt och inget så rundar av nu. Bye!


Dag 23 - Något du längtar efter mycket.

Ja, egentligen är det väl lite allt möjligt. Först och främst längtar jag rejält tills på fredag då lasset med mina grejer och Sebbes grejer kommer att bära av mot Enköping. Vi kommer att få se lägenheten - äntligen! (med nya tapeterna och sånt alltså) Vi kommer även att få börja ställa i ordning allt precis som vi vill ha det. Kort sagt längtar jag efter flytten och tills allt är klart.

Självklart längtar jag även till att jag och Sebbe äntligen ska få bo under samma tak, men det förstod ni nog?

Men sen längtar jag även lite smått till julafton, varför vet jag inte, längesen jag gjorde det liksom. Haha! Men ändå..

Ja.. som sagt, är lite allt möjligt jag längtar efter men jag säger väl dom där grejerna i alla fall då :)

Dag 22 - Vad skiljer dig från mängden.

Ja.. vad ska jag säga. Samtidigt som jag tror att allt gör mig till en helt annan person så känns det ibland som om det finns vissa likheter med resten av folket - men nja?

Jag har alltid sagt att jag är en sån som inte bryr mig ett dugg i vad andra tycker, delvis stämmer det. Jag har inte gått in i butiker och köpt dom där byxorna som är "inne" just nu. Inte något som har med kläder att göra är något som omvärlden styr utan det är bara mina egna val där. Mitt eget tycke. Jag tycker inte om att klä mig i samma kläder som alla andra - tyvärr blir det ju lätt så ändå med tanke på att jag gillar t.ex. Gina Tricot.

Men allt har ju egentligen inte med kläder och mode att göra. Det är mycket som hör till att skilja sig från mängden egentligen ju..

På något vis tror jag nog att jag på något vis kan räknas som extremt tråkig för att jag ibland verkligen följer min egen vilja. T.ex. orkar inte hänga med ut på krogen / följer med ut men håller mig nykter. Många undrar varför man är nykter? Men för mig är inte det viktiga att få i mig dricka utan att ha kul.. och tro det eller ej men man kan ha kul utan alkohol ;) Det vet jag att många vet, men vissa gör säkerligen inte det heller. På så sätt väljer jag alltså det lite billigare och säkrare sättet att ha kul med vänner, att vara nykter. Inte jämt såklart, men har blivit allt fler gånger den senaste tiden. Och ja, krogen är tråkig i mina ögon - det skiljer nog mig från mängden på ett sätt också, haha!

Kort sagt är det väl helt enkelt så att jag bara följer mina egna val. Jag står för vad jag tycker och jag bryr mig inte om vad andra tycker. Självfallet är jag ingen som skiter i vad andra tycker på det viset att folk såras eller liknande för det om något hatar jag - att skita totalt i andra och bara bry sig om sig själv, så är jag verkligen inte!

Jag sitter inte direkt och påstår att mängden nu bara följer varandra och aldrig går efter sitt eget tycke. Jag säger heller inte att dom inte kan stå för vad dom tycker. För jag vet att alla till en viss del gör det. Det jag menar är att; när jag väl följer mina egna val, så blir det antagligen lite annorlunda mot vad mängdens val blir.

Jag måste även få lägga till att jag är lite utstickande från mängden när det gäller att träffa kärleken - haha ja det var väl inte det normalaste sättet jag träffade Sebbe på. Men så är det, haha.

På tal om Sebbe så sa han att det som skiljer mig från mängden är.. att jag är tillsammans med honom ;) Smart där för (vad jag vet;)) är det inte många andra som är det, haha! Vad han vet också för den delen eftersom att det var han som skrev det. Ja, väldigt smart pojkvän där!


Not good...

Tjena mors!

Har varit till Avesta en sväng idag. Köpte med mig en klapp till pojkvännen men jag för även ett försök att få hem liten beställning till mina bröder men icke sa nicke, sidan vill inte som jag vill. Klickar jag på Slutför ja då blir det "sidan kan inte visas" - där av rubriken..

I vilket fall så har jag packat en del idag, kastat ner en hel del av mina kläder i svarta "sop"-påsar och även lite andra smågrejer. Det bröjar trots allt närma sig nu och imorgon försvinner även några timmar till jobb och även lite tid åt att umgås med min fina vän Amanda. Har till och med bett om att få vara hos henne istället för nu börjar mitt rum bli lite för mycket kartongaktigt - ja det står massa kartonger här och mer lär det bli! Men ja, vi får se vad hon säger, annars får vi stå ut som det är.

Men nej, nu ska jag pynta till paketet som jag köpte idag sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Orkar inte testa att beställa igen, inte än i alla fall.


Dag 21 - En bild på något som gör dig glad.

Börja med: (ännu en gammal bild)


Mina kära föräldrar - även resten av familjen såklart!

Sen:


Min finaste ♥

Och sen sist, men inte minst:


Mina braiga vänner plus min framgång i mitt liv - hittils.
(Klarat skola och tagit studenten och allt dyligt!)


Hoome!

Hemma från Sebbesnygg nu. Har inte varit allt för händelserik helg men har ändå fått med oss en hel del nödvändigt från affärerna. Åkte in en sväng även idag och köpte med oss lite sängkläder så vi i alla fall kan ha matchande påslakan och liknande, haha!

Skönt att allt börjar blir klart i alla fall.. saknas dock fortfarande lite lampor..

Men nej, nu ska jag glo på nätet efter namnförslag - kissekatter. Innan jag lägger mig och sover, för trött är jag!

Dag 20 - Någon du ser dig själv gifta dig med/leva ditt liv med.

Dum fråga.


Min underbara såklart ♥


Dag 19 - Smeknamn du har; varför har du dom.

Oj.. egentligen kallar dom flesta mig Evve eller Evelina. Men sen har vi ju underbara Elin som gett mig allt ifrån Grodisan till BÄBY. Ja, det är allt där emellan. Det första vi kallade varandra var CHESUSBARN eftersom att vi alltid skriva CHESUSBARNEN TILL ATTACK FÖR ALLTID.

Haha ja, varför kalla varandra Groda eller bäby? Ja.. det är Elin :) Vi har en liten udda humor och vi har mycket konstigt i huvudet när vi är med varandra! Haha ♥

Nya grejer!

Idag åkte jag ju iväg till Sebbe direkt på morgonen. Och dagen har vi spenderat med att gå runt inne på ikea. Så nu tror jag vi har nästan allt - riktigt skönt. Ja, det vi inte har är typ nya sängkläder och inte riktigt alla gardiner + lampor. Men det är ju inte så jäklans viktigt, går att ta tillfälliga grejer tills man hittar något som man verkligen vill ha :)

Skönt i alla fall att få ha handlat upp allt som jag hade skrivit upp hemma - dock plockade vi åt oss lite annat också och en del grejer dög inte (för att jag tänkte "ooh billligt!" när jag letade på internet) så då böts de ut mot något finare och i vissa fall då även dyrare grejer. Men vad gör det när man ändå kommer billigare undan än vad jag hade räknat ut på gejerna jag hade skrivit upp? Det var tv-bordet som avgjorde dedär tror jag minnsan!

Men nej. Nu kom familjen hem igen - Sebbe har ju pyst iväg på julbord så jag får vara ensam med dom istället. Undrar om dom har Raggebus med sig hem nu då? Stackarn har ju varit hos vetrinären ♥

Dag 18 - Planer/drömmar/mål du har.

Ja.. vad ska jag säga.

Några mål/planer jag har är att jag bl.a. ska flytta och fixa klart allt i lägenheten och senare även få tag på ett jobb, lite senare i livet lär jag ju även skaffa en liten skruttunge. Det är kort och gott mina mål jag har. Som jag kommer på nu?

Drömmar är väl typ något i stil med - vinna några miljoner så man får ett hus uppbyggt från grunden exakt som man vill, på något ställe man verkligen vill bo på. Ja jiho.. det var en dröm sa jag..

....

Jag tar nog tillbaka mitt inlägg "dag 17" nu.. fyfan vad hemskt. Mer än så tänker jag inte skriva. Jag kände honom egentligen aldrig bra och jag hade aldrig träffat honom men nej.. :(

Är det inte lite långt?

Jag tror många undrar varför vi just väljer att flytta till Enköping och jag tror många undrar om det inte är lite väl långt? Men ska jag vara helt ärlig så tror jag att Enköping är det enda vettiga valet för oss. Att flytta hitåt funkar ju inte för Sebbes del, han har ju redan sitt jobb i Märsta som han gärna stannar kvar på. Att flytta mot honom(Uppsala) funkar väl men dels är det alldeles för dyrt och jag tror nog att det skulle bli lite för långt ifrån mina vänner och min familj för min del.

Enköping ligger alltså precis lite lagom i mitten. Det blir lika långt hem för honom, som det blir för mig. Mina vänner och min familj kommer ha lika långt att hälsa på mig som Sebbes vänner och familj (och vi att hälsa på dom såklart). Som ni kanske märker är det alltså det mest vettiga stället vi kunnat välja.

En annan sak är att den lägenheten vi fått nu är den mest perfekta för oss - speciellt för mig med tanke på att jag inte har körkort. Den ligger mitt i smeten så vi har nära till allt som ica, bio, AF, självaste ehb, H&M (och säkerligen liknande affärer) och macker. Som ni ser, alldeles perfekt. Det är alltså gångavstånd till dessa!

Så för er som tycker DU/NI FLYTTAR FÖR LÅÅÅÅNGT! Det är det bästa val vi kunnat göra :)

Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.

Detta är inte ett dugg kul. Det bara kommer massa onödiga grejer som jag inte har några vettiga svar på nu ju. Svaret på denna kommer bli något i stil med - jag vill inte byta liv med någon? Liksom varför skulle jag vilja det? Jag påstår inte att mitt liv är världens bästa och att jag har ALLT! Men det jag menar är att jag är nöjd med mitt liv precis som det är. Jag har en helt underbar familj och jag har en pojkvän som jag älskar över allt annat. Jag har vänner som finns där dygnet runt och jag har kläder och mat på bordet. Rättare sagt så har jag mer än väl ett skitbra liv.

Visst, kanske skulle det vara kul att för en dag få byta liv med någon känd filur, men ENDAST för att få se hur det är - inte för att jag vill vara den personen och leva dens liv. Men innerst inne så vill jag inte ens se hur det är att vara känd. Hur kul kan det egentligen vara att vara fotad i allt man gör? Eller att helt enkelt bara få läsa något nytt om en varje dag som återigen tar upp tanken "Nämen är det så? Tänk att hela världen vet om det utom jag själv.. " skvaller som endast är påhittat med andra ord.

Men kanske kan man byta liv med någon utav ens vänner? Ja.. jag vet inte vad jag ska säga. Men för att inte - återigen - ge något tråkigt svar i stil med "Jag skulle inte vilja byta liv med någon" så tänker jag säga att jag nog skulle kunna tänka mig att byta liv med en underlig liten skrutt som inte längre bor i Sverige. Nelly. Han har gjort allt från att byta sitt "typiskt-svenska-namn" mot Nelly till att flytta ifrån GBG till Frankrike. Den människan lever verkligen sitt liv fullt ut och det är något jag gärna skulle vilja byta med för en dag då.

Så ja, Nelly får mitt svar bli! Kan ju vara kul att få vara kille för en dag också ;)

Torsdag

Idag blir det i alla fall AF. Har ju missat två möten av fyra hittils eftersom att jag fått jobb båda dagarna. Men idag har det inte blivit nå jobb så idag kan jag åka dit. Får se vad det är för nå "skoj", haha.

Sen när jag kommer hem vet jag inte vad jag ska hitta på? Senare kommer i alla fall John upp så vi får ta lite kort på oss tre syskon - i år igen - som vi kan göra någon julklapp av till mormor och morfar. Men vet inte än när det blir? Men nej. Nu ska jag kila.

Uppdaterar med dag 17 när jag kommer hem i alla fall!

Julafton?

På julafton så brukar vi här hemma alltid åka till mormor och äta mat och öppna paket - ja allt dedär som man gör på julafton. Dagen efter brukar vi också åka dit, för att morbröderna kommer dit då. Men i år vet jag inte alls hur det kommer bli?

Hade tänkt att åka till mormor på julafton som jag brukar sen skippa det som är dagen efter. Men hur ska jag kunna ta mig dit? Ja det var ju inte det enklaste direkt. Kanske är det lite dumt att flytta mitt i julen? Men men.. på nå vis löser det sig säkert..
Hmm?

Som ni ser, har gjort om en del. Men jag vet inte om jag gillar den eller ej? Testade två men tar den här just nu. Får se om jag ändrar snart/senare eller inte :)

Dag 16 - Ännu en bild på dig själv.


Dag 15 - Sätt din musikspelare på blandning: Tio första låtarna som spelas.

Till att börja med måste jag VERKLIGEN säga att detta är en musiklista med låtar från någon gammal mp3 också - alltså inga låtar jag lyssnar på om dom startar, nej då brukar jag faktist byta låt. Haha. Jag bara varnar utifall att det kommer några dödskassa låtar så ni inte tror att jag är dum i huvudet ;)

Låt nr 1 - Kelly Clarkson - Long Shot
Låt nr 2 - Rihanna - Lemme Get That
Låt nr 3 - Jordin Sparks - Battlefield
Låt nr 4 - Jeremih -  Buh Bye
Låt nr 5 - Chicane - Poppiholla (vet inte vad som är artisten/gruppen och vad som är låttiteln?)
Låt nr 6 - Black Eyed Peas - Where Ya Wanna Go
Låt nr 7 - Erik Hassle - Don't Bring Flowers After I'm Dead
Låt nr 8 - Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Låt nr 9 - Black Eyed Peas - Lets Get Re-Started
Låt nr 10 - Miike Snow - Black & Blue

Fyfan vad värdelöst...

Nu ska jag knöla in glasgrejer i tidningspapper. Byyye!

Svar till John:

Ja jag vet inte vart jag ska svara annars, för det känns lite dumt att klicka in på donkens blogg och svara där? Haha. I vilket fall..

Haha ja, alla bilder ser ju liiiite dumma ut.. Men du har rätt där, semestrar kan man ju åka på ändå :) Vilket är tur!

Hemma.

Åkte iväg till Avesta med mamma och ena bror idag. Åkte dit för att jag skulle kolla efter nå tyg inne på åhlens så jag kunde klä om kökstolarna som jag fått av min andra bror. Hem kom jag med tyg, en väggklocka, en pannkakspanna, smörknivar och ja lite smått och gått sådär. Helt perfekt :)

Nu längtar jag bara extreeemt mycket till helgen då jag och Sebbe kommer åka till bl.a. IKEA för att shoppa loss rejält! Åh.. haha.

Men nej, nu ska jag käka. Bye!

Dag 14 - En bild på dig och din familj.

Tyvärr har jag svårt att hitta en där alla är på samma bild eftersom att någon alltid måste ta kortet. Jag vet dock att det ska finnas någon sen vi barn är små, men jag bjussar på dessa två bilder istället!


Bild nr 1. Mamma, Robert, jag och pappa ♥
John är fotograf.


Bild nr 2. Mamma, jag, pappa och John ♥ 
Robert är fotograf.


Haha åh, jag kommer sakna min familj litegran nu när jag flyttar jag. Speciellt semestrarna :)


Bra att vara ute i tid..

Skickade precis iväg ett mejl till S som ringer mig om det behövs vikarie. Informerade henne om att jag kommer att flytta den 17:e och att jag därmed inte längre kommer kunna stå med här på Norbergs vikarie lista. Är visserligen ca två veckor kvar, men jag tror det kan vara bara att vara ute i god tid liksom.

Får se om hon bara kan ta bort mig från listan sen eller om jag måste fixa något innan. Dels därför jag valde att vara ute i tid också. Vore inte så lyckat om jag skrev den dagen jag satt i lägenheten och så ber hon mig komma och skriva under ett papper eller liknande. Nja, mindre kul.

I vilket fall är det lite blandade känslor kring dehär. Jag som precis börjat komma igång med jobbandet här. Visserligen är det ju bara vikariejobb så det är ju ingen direkt trygghet i det hela. Kan blir utringd varje dag i två veckor eller ingenting på två veckor. Som sagt, ingen trygghet. Men ja, jag kommer sakna vissa barn här. Både från praktiken och från vikarejobb. Haha, ja tänk att man kan sakna barn man knappt träffat.. men dom är ju barn så. Haha.

På tal om praktik. Undrar om jag ska bege mig dit någon dag i veckan och hälsa på och liksom typ säga hejdå. Kan vara kul att få hälsa på dom lite och även informera dom om att jag kommer flytta. Dom bad mig ju liksom komma och hälsa på så vore ju illa om jag aldrig kom och sen visar det sig att jag flyttat. Haha. Nej, så elak är jag inte. Får ta tag i det i veckan då som sagt.

Nu tror jag att jag ska fixa i orning lite bland filmer/bilder här i både min och mammas och pappas data. Har ju använt deras en hel del nu den senaste tiden så lär väl flytta över lite grejer till min egen data och min hårddisk. Kan ju trots allt inte ta med mig deras data. Även om jag gärna skulle vilja. Men ja, som sagt. Ska försöka fixa dedär nu då. Bye!


Ord från dig.

Min underbara pojkvän har gett mig alla möjliga fina ord genom året som gått. Hittade nyss ett block där jag hade skrivit ner ett litet smakprov..

"Det kändes så bra när det bara var du och jag"

                                                                                                     "Det är du som är min älskling"

                    "Men då kanske du gör illa dig och det vill jag inte vara med om"

"Åh jag saknar dig som fan"

                                                                                       "Jag är så jävla glad att jag har dig"

                                      "Du är bäst för mig"

     "Du är den enda för mig det vet du va? Älskling"

                                                                "Jag älskar dig så jag vet inte vart jag ska ta vägen"

 "Det är du som fått mig att inse hur fin kärleken är"

                                                                                                          "Du <3 Jag"Jag älskar dig Sebastian Karlsson. Aldrig utan dig ♥ 


Dag 13 - Ett brev till någon som sårat dig nyligen.

Men åh. Kan det inte bara komma någon enkel punkt så ni får något roligt istället. Ska jag vara ärligt nu alltså, då är det så att det inte är en ända människa som sårat mig på år och dar känns det som. Ja, med andra ord: Inget brev.

Dag 12 - En bild på någon som du saknar.

Att välja en blir lite svårt här så;


Först och främst så saknar jag min underbara farmor som gick bort för snart 6år sedan.. ♥Sen saknar jag självfallet min bästavän som jag inte träffat på jättelänge! ♥


Dag 11 - Ännu en bild på dig och dina vänner.


Får väl bli en sådan bild då då. Både vänner, främlingar och gamla klasskompisar :)


Så det kan gå..

På vägen hem från Enköping så hade det även kunna gått illa. Lastbilar, hög fart och halka går inte riktigt ihop. Men tur var väl att det vart som det vart, i alla fall den här gången..

Det vita sträcket är vi och det röda är lastbilen:Med andra ord kom lastbilen alldeles för fort för att hinna bromsa - han försökte - och fick istället sladd och fick lov att köra rakt över refug nr ett och sen även refug nr två. Frågan är bara; Vad hade han gjort om vi hade haft bilar bokom oss??


GRATTIS!

Är hemma från Enköping nu. Inflytt blir den 17:e. Härligt!

Måste bara passa på att säga STORT GRATTIS till Anna och hennes pöjk som idag fått en liten dotter. Till och med på beräknat datum - great! En liten Wilma. Hoppas att allt gått bra ♥


Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg.

Meeen vilka svåra punkter...

Ska jag vara ärlig så är det sällan som jag spelar speciell musik vid speciella tillfällen/känslor. Jag har en blandning som står på blandat och repeat så det är dom låtarna som spelas om och om igen. Låtarna som spelas nu är t.ex.

Alexandra Burke - Broken Heels
Bruno Mars - Just the way you are
HURTS - Wonderful life
Marina and The Diamonds - Im not a robot
Oskar Linnros - Från och med du
Jay Smith - Like a prayer
Rihanna ft. Eminem - Love the way you lie

Aa typ så..
Not home.

Ligger hemma hos bror just nu. I soffan, framför tv:n. Anledningen till varför jag är här? Jo för jag kommer inte hem. Med andra ord väntar jag tills mamma slutar. Men bror min är ju elak och har internetet med sig så det ända jag kan sysselsätta mig med är tvn. Men ja, nu vet ni ;) Skriver mer sen när jag kommer hem.

Vart tog tiden vägen?

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Dehär med flytten.. Jag vet inte ens om jag riktigt förstått det ännu. Kanske för att jag inte sett lägenheten? Men kartongerna som står bakom mig måste ju ändå få mig att inse att det är relativt nära nu?

Men nej. Innerst inne kommer det nog dröja ett litet tag. Kanske tar det en eller två veckor efter att vi flyttat in innan jag verkligen känner att "fan dehär är vårat". Det är rätt obeskrivligt för mig. Jag som alltid suttit i distansförhållanden. Jag som alltid varit drömmande om att flytta men samtidigt rädd för att jag nog skulle fastna här hemma.

Men nu är jag här. Med en pojkvän som bor 16 mil bort, med honom ska jag nu flytta in under samma tak. Jag kommer få sova med honom bredvid mig varje natt. Jag kommer få träffa honom varje dag. Jag kommer få pussa och krama honom precis när jag vill. Jag kommer få känna hans doft hela tiden och jag kommer få se honom. Alltid. Ja.. lite overkligt känns det ännu. Jag kan nog inte förstå att det faktiskt kommer blir så - men det kommer det. Och det är helt fu*king underbart! Eller ja, det kommer bli det i alla fall.

Jag lär nog sluta skriva nu. För ärligt så kommer jag skriva hela kvällen annars. Liksom min största dröm(typ) är här nu.

Min älskade pojkvän & fästman kommer snart bli min älskade sambo. Underbara Sebastian Karlsson. Du är mitt allt. Jag älskar dig. Dag in, dag ut. ♥


Jag kan knappt tro det. Du är lycka älskling. Lycka.
Ååh..


Dag 09 - Något som hänt de senasta dagarna som du är stolt över.

Hmm..

Kan det kanske vara att jag faktiskt ska flytta hemifrån. Att jag tillsammans med min pojkvän ska starta upp ett eget liv nu. Ja, vi har ju inte flyttat ännu så det är ju inte det jag är stolt över i sådana fall utan det är ju mer att vi äntligen fått tag på en lägenhet och att jag börjat packa en del och att en del grejer börjar köpas in. Jag är helt enkelt stolt för att jag kommit hit där jag är idag - och självfallet dit jag är påväg.

Förutom det så är det nog svaret jag fick från min arbetsförmedlares när jag berättade att jag fått tag på en lägenhet och att jag ännu inte sökt jobb eftersom att en flytt är på G. Hans ord var: "det är helt rätt tänkt av dig det finns ju mycket mera jobb och lättare ock pendla" Tack för den!

Så ja. Det är väl det som skett de senaste dagarna som jag är lite halvt stolt över då va. Plus att jag jobbat lite då. Eller ja, det kanske kallas senaste veckan om man inte räknar med idag då. Så får det bli med det.


Bild tagen av EHB.


Jobb!

Tänka sig att det blev lite jobb idag med då. Bara tre och en halv timme idag men det jämnar ut sig med tanke på att jag jobbar fem timmar imorgon också. Skönt med lite extra pengar såhär inför flytten. Det lär väl behövas!

Egentligen skulle jag ju på möte hos AF imorgon men det vart visst som förra veckan, jobb kom emellan. Tur att jobb alltid ska gå i första hand så dom inte tar bort mina pengar ifrån mig! (dom gör det om man inte kan komma - står det på pappret i alla fall..).

Men nej. Nu ska jag glo runt lite här sen ska jag börja göra mig redo för jobbet :)

RSS 2.0