Är det inte lite långt?

Jag tror många undrar varför vi just väljer att flytta till Enköping och jag tror många undrar om det inte är lite väl långt? Men ska jag vara helt ärlig så tror jag att Enköping är det enda vettiga valet för oss. Att flytta hitåt funkar ju inte för Sebbes del, han har ju redan sitt jobb i Märsta som han gärna stannar kvar på. Att flytta mot honom(Uppsala) funkar väl men dels är det alldeles för dyrt och jag tror nog att det skulle bli lite för långt ifrån mina vänner och min familj för min del.

Enköping ligger alltså precis lite lagom i mitten. Det blir lika långt hem för honom, som det blir för mig. Mina vänner och min familj kommer ha lika långt att hälsa på mig som Sebbes vänner och familj (och vi att hälsa på dom såklart). Som ni kanske märker är det alltså det mest vettiga stället vi kunnat välja.

En annan sak är att den lägenheten vi fått nu är den mest perfekta för oss - speciellt för mig med tanke på att jag inte har körkort. Den ligger mitt i smeten så vi har nära till allt som ica, bio, AF, självaste ehb, H&M (och säkerligen liknande affärer) och macker. Som ni ser, alldeles perfekt. Det är alltså gångavstånd till dessa!

Så för er som tycker DU/NI FLYTTAR FÖR LÅÅÅÅNGT! Det är det bästa val vi kunnat göra :)

Kommentarer
Postat av: michelle

sv: haha, det är illa om du inte vet det;)

jo, jäkla skit att dom inte kan ha bussarna som innan?!



btw, flytta vart du vill ;) haha.

jag kommer nog hamna i eslöv, ca 3,5 mil från hörby där jag bor nu. Inte så långt egentligen, men jag vet redan att jag inte vill bo kvar i hörby ^^

2010-12-09 @ 17:55:05
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: Elin =) 18 år och mamma till Molly

Du, det är inte för lååångt :D det är alldeles lagom, det blir ju närmare för mig :D:D Puss på lilltån <3

2010-12-11 @ 20:26:05
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0