Bra att vara ute i tid..

Skickade precis iväg ett mejl till S som ringer mig om det behövs vikarie. Informerade henne om att jag kommer att flytta den 17:e och att jag därmed inte längre kommer kunna stå med här på Norbergs vikarie lista. Är visserligen ca två veckor kvar, men jag tror det kan vara bara att vara ute i god tid liksom.

Får se om hon bara kan ta bort mig från listan sen eller om jag måste fixa något innan. Dels därför jag valde att vara ute i tid också. Vore inte så lyckat om jag skrev den dagen jag satt i lägenheten och så ber hon mig komma och skriva under ett papper eller liknande. Nja, mindre kul.

I vilket fall är det lite blandade känslor kring dehär. Jag som precis börjat komma igång med jobbandet här. Visserligen är det ju bara vikariejobb så det är ju ingen direkt trygghet i det hela. Kan blir utringd varje dag i två veckor eller ingenting på två veckor. Som sagt, ingen trygghet. Men ja, jag kommer sakna vissa barn här. Både från praktiken och från vikarejobb. Haha, ja tänk att man kan sakna barn man knappt träffat.. men dom är ju barn så. Haha.

På tal om praktik. Undrar om jag ska bege mig dit någon dag i veckan och hälsa på och liksom typ säga hejdå. Kan vara kul att få hälsa på dom lite och även informera dom om att jag kommer flytta. Dom bad mig ju liksom komma och hälsa på så vore ju illa om jag aldrig kom och sen visar det sig att jag flyttat. Haha. Nej, så elak är jag inte. Får ta tag i det i veckan då som sagt.

Nu tror jag att jag ska fixa i orning lite bland filmer/bilder här i både min och mammas och pappas data. Har ju använt deras en hel del nu den senaste tiden så lär väl flytta över lite grejer till min egen data och min hårddisk. Kan ju trots allt inte ta med mig deras data. Även om jag gärna skulle vilja. Men ja, som sagt. Ska försöka fixa dedär nu då. Bye!


Kommentarer
Postat av: Elin =) 18 år och mamma till Molly <3

Nu har jag säsong 7 på OTH :D:D:D <3<3<3

2010-12-06 @ 11:16:57
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: Elin =) 18 år och mamma till Molly <3

MEN EVELINA FAHLSTRÖM :O haha :D<3

2010-12-06 @ 11:38:02
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0