Det är helt underbart.

Hej hallå.

Jag har kommit på att de senaste inläggen inte varit speciellt roliga utan endast denna varje-dag-lista. Kan bero på att jag var hos Sebbe i helgen.

I fredags vet ni ju redan vad som hände, ja vi handlade på oss lite kissekatt grejor och jag fick även en klänning. Lördagen bestod av julmat och sånt hemma hos Sebbes moster och efter det for vi hem till Keben och Susanne där det mot kvällen blev lite filmmys och liknande. Vid tolv-ett kom Robin och hämtade oss så med andra ord blev vi där ett tag.

Söndagen blev slapp. Åkte över till Niklas så Sebbe fick raka av sig lite år, ja det började kanske bli lite långt, haha. Sen efter det åkte vi förbi Robin och Maddis en sväng innan vi sen åkte hem eftersom att pappa kom och hämtade mig runt fyra tiden.

Med andra ord har vi hittat på lite allt möjligt den här helgen. Men men, nu är det måndag och hela dagen har snart gått - då blir det tisdag. När det väl är tisdag så kan jag äntligen säga, för andra gången, imorgon flyttar jag, haha ja..

Men nej. Hade inte så mycket att skriva ville bara berätta lite vad som hänt i helgen. Så nu ska jag göra något annat istället, kanske sims eller något så tiden kan gå lite.

Kommentarer
Postat av: michelle

sv: haha, det kommer jag aldrig att avslöja ;)

btw, hoppas nu du kan flytta i morgon! haha

2010-12-20 @ 18:28:36
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: michelle

sv: jag tar med mig det i graven ;)

Ja, skulle vara jobbigt om det typ blev något nytt fel x)

2010-12-20 @ 18:37:03
URL: http://xfakesmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0